Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçsin başımızdaki şu kara bulutlarda
Kavuşalım bebeğim birbirimize
Ben sevdim seni be canım
Kendime itiraf edemeyecek kadar çok sevdim hemde

Neden hala cevap vermedin ? Bak yine kendi kendine bir şeylere alınıp küstüysen, kızdıysan vs. bir daha yüzüne bakmam haberin olsun. Bana açıklama yapman gerekir. Ama o kadar abartılı bi durum yoktur diye düşünüyorum. Yine de senin işin belli olmaz. Beklemedeyim.

sen askerdeyken telefonuma notlar yazıyodum hergün onlardan bikaçını okudum bugün :79: ne kadar kroya baglamışım ya neyseki eski halime döndüm amanın bide 15 ay yapsaydn askerligi kişiliğimde tamiri olmayan yaraalar açılcakmış
hıı bide bundan snra her hediyenin yanında loto faalan alcam alcam aşkım tutarsa cup ortak hesaba

Sanırım kıçıma Baka Baka sana geri dönüyorum evveeeet.. dediğin oldu.. dediğine geldim... hayırlısı Bakalım... Belki de tamamen gitmek için geliyorumdur Bu sefer, ne dersin ha ??

hayatinin hatasini yaptin... inanki cok sey kaybettin... merak ediyorum aldigim onca hediyeyi ne yaptin... onca aniyi ne yaptin..... onlari cope aticagina birine verseydinde hayra gecsydi bari

Seni çok özlicem kocacım. 1 hafta ayrı kalıcaz ama dönünce gene çok mutlu olucaz, üzülme yüffen

bu dönem ders alıcagım sevgili hocalarım..
grupların çakışması sebebiyle sizden almak istemedigim halde almak zorunda kaldım .. rica edicem beni zorlamayın sinirlerimle oynamayın usul usul bi dönem geçirelim zaten bütün zor derslerim bi döneme toplanmış rica edicem :82: genç yaşımda kopyadanda sabıkalıyım zaten kopyada çekemicem zorlaştırmayn hayatımı :84:

Oldum olasi saygisiz insanlari sevmedim,hep bi itici gelirler bana.kendi dogrularini hep dogru bilirler ama sadece kendilerini oyalarlar...

Öyle içten ki yüreğimdeki yerin, çıkarı yok, çıkası yok, çıkarasım yok!!!!

(Alıntı)

‎* Geri dönmek inan işten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle ya olursa dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini...
Sezen Aksu

sevgiliiim kızdınmıki banaa:44: nie mesgule aldında aramadın halaa:44: birden değişti plan arkadaşlar birden geldiler sen,ide çağardım ama been, geçte kalmadımmm:44: ara benii hadii bekliiyorummm uyuyamamm bu gecee

İnanamıyorum sana yaaa... Beni bu kadar sevme.
Üzüleceksin. Malesef ...

paranoyak oldumm yaaa benn ama nerden bilimkii cebinde kendi kendine meşgule alındı telefon

senı sevıyorum senı sevıyorum senı sevıyorum sevgılımmmmmmmmmmmmmmmmmm

edit edit...

ooofff oooffff bekliyorum cevabı bitanem benim. keşke ben de seni senin beni çok mutlu ettiğin gibi mutlu edebilsem. :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…