Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çocuklarıma,aileme dil uzatan şer..siz..sonunda gösterdin gerçek yüzünü...sende bir ikiyüzlülük olduğundan uzun zamandır şüpheleniyordum zaten..yaran varmış ki seninle alakası olmayan sözlerime alındın....

ne istediğin bilmiyorsun, her yaptığımda kusur arıyorsun, seni mutlu etmek için ne yapmalıyım yaaa.... beni mutsuz etmek için bu kadar uğraşırken?

Bir Aşk düşünün ama diğerlerinden başka bi Aşk bu.. Sabah gözünüzü açtığınızda ilk aldığın nefesle içine dolmaya başlayan.. Saatler günleri, günler ayları, aylar yılları kovalarken kavgasız geçen huzurlu günlerle dolu, şimdiki aşkların tersiine gün geçtikçe biten, çirkinleşen değil artan ve güzelleşen bir aşk... Varlığıyla hep güç veren! Hiç yarı yolda bırakmayan ve arkadan iş çevirmeyen... "Seni Seviyorum" kelimesinin hakkını veren, yalanlarla dolu aşklara inat tertemiz kalan bir Aşk.. Bir peri sihirli değneğini dokundurmadığı sürece başkasının sadece hayal edebileceği masal gibi bir Aşk.. Başkaları şimdi bunu düşünürken biz yaşamaya devam edeliim Sevgilim

Artık 2 yabancı gibiyiz.Ne yaklaşıyoruz birbirimize ne gözlerimiz buluşuyor.
Alışıcakmıyım buna ? Ya sen ?

sanırım hiç yapamıcaksın yani yapmıcaksın..ama ben beklemiyorum artık ve biliyo musun vazgeçmeme cok az kaldı.. tahammül sınırlarımı zorluyosun..

hımm farzediyorum ki kocişkom okusun
Sen benim kahramanımsın..Bugünki davranışınla gurur duydum..Bizim küçük ama kocaman yürekli ailemize bu yakışırdı....
Cumartesi biran önce gelsede kollarında huzurlu bir uyku çeksem

şu an yanımda olsaydın, sana sarılıp uyusaydım...
dünyalar benim olurdu...
ne olduğunu bilmediğim bir umudum var hala...

Bana aşık olmaman lazımdıııı... Çok bencilim çok. Biliyorum. Üzgünüm.

Seni anlayamıyorum ! Anlayamıyorum seni ! bu kadar zamandan sonra, artık çözemiyorum..

ayy ayy ayy msj da atarmış.. kıskanırmış da.. kapris de yaparmış.. yerim Ben senin o tavana yapışmış Burnunu.. ne şirinsin sen öylee... ayyy kompleksini sevsinler senin... senin o dengesiz tavrını sevsinler... senin o 3 yaş altı gururunu sevsinler.... sen Beni ne sandın aslanım ? arkandan oturup yas mı tutucaktım ? ulan Ben kimleri çıkarmışım hayatımdan da gözlerinin yaşina Bakmamışım ??? Sen kimsin ??????? kimsin ha sennnnnnnnnn söyle kimsin ???? 3 günlük Bişeydin, geldin girdin hayatımın ortasına sana hayatımı açtım.. lütfettim Be.. sen ne yaptın hee ne yaptın ???? " devam etmenin mantiğini göremiyorum.." e yürü o zaman ??? ne sandın kendini daha doğrusu ne sandırdım sana Ben kendini ?? yer çekimine meydan okuyan şu Bi taraflarına öyle gülüyorum ki şuan Bilemezsin...

bana kızamayışını seviyorum ben senin
hani kızmış gibi olmuşşsunda azcık sesin yükselmş ya hani..işte o anı diyorum
ben sana ama aşkıım aa dedigim anda bitiyo ya o sinir işte ona aşıgım ben :86:

ne güzelde kızamazmış bana sevgilimmm oyy yeriimm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…