3 aydır yoktun uzağımdaydın, bu tatil öyle iyi geldiki sevgilim... Bu gece yanıma geleceğini bilmek ne güzel, seninle uyuyacağımı bilmek, ve haftaya doğum günümde evlenme teklif edeceğini hissetmek... Seni seviyorum...
Aslinda hersey sen istedigin icin boyle oldu.peki seni dusununce neden uzuluyorum be yavrum
yinede hayat karsina hep guzellikler cikarsin,yuzun hep gulsun.
elifin bitanecik sevgilisiiiiiiiii.... 3 günümüz kaldı pufi geliyosun ve nişanlanıyoruz aşkım.. ço kç okkkkk heyecanlıyım herşey güzel geçsin bizim gibi... komutana kıızıp bana sarmaya çalışırken kıyamayıp özür dilemeni severim seninnnnnn.. kalksın şu engeller artık ve seninle uyuyup seninle başlayayım yeni güne. sensiz geçen hergünü kayıp gibi görüyorum artık sevgili ama sen buna değersin, özlemeye beklemeye değersin.. haftaya bugün yanımda olsan ne tatlı olacak.. yap bişeyler aşkım bi plan çakalım
ne biçimde hemde.. niye bitti iznin ... hemde en yogun doneminde
annen aradı.. bişeyden haberim yok diyosun ama bizimkilerle konusmasını sen istiyosun, needen bole yapıyosun biz herseyi konusup ayarlıyoduk, planımıza gore daha cok var bu mevzulara, siz böle yapınca bizimkilerde ayaklanıyo
ama benim hayallerim var konusmustuk... umarım mızıkcılık yapmıyosundur, arada kalmak istemiyorum
yorgunum deyip erkenden de uyudun evet yorgunsun ve yarında daha da beter yorulcaksın madem öle sabretmeyi bil azcık actırma su konuları
böle yaptıgın zamanlarda senden bogurtlen püresi yapasım geliyo
Canım çok yanıyor..
Tam özlemim tavan yapmışken, tam da 1-2hafta içinde yanına gelmeye niyetlenmişken öğrendim çarşıya çıkamayacağını...
Bırak elini tutmayı, kameradan bile göremeyeceğim yüzünü artık... Ne zamana kadar bilmiyorum.
İçimdeki sıkıntı buna alametmiş sevdiceğim.
Allah yine de beterinden saklasın..
Sen orada iyi ol da, ben gözyaşlarımı acımı içime atıp beklerim seni...
Allah'a emanet ol hayatım
Şafak 243
Senin için ne yapmam gerekiyor bilmem.Bütün her şeyi denedim.İleride iyi bir hayatın olması için fakat artık son noktaya geldim bırakıyorum çünkü sen hiç anlamıyorsun iyi olacağın yerde dahada kötüleşiyorsun.Kendimi artık iyice sıkışmış,çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilemez haldeyim.İnşallah ben yanılırım sen ilerde dahada güzel bir hayat yaşarsın bende gördüğümde boşuna üzülmüşüm derim