Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süper planlarım var o gün için ama sölemicem bekle ve gör=))

babacimmmmm seni cok seviyorum... biliyorum bazen cok cocukca davraniyorum... ama seni cok cok cok seviyorum

Çok özledim,çok...
Kalbim dayanmıyor artık...

Bunca kalp kırıklıklarına rağmen
küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata:
"Acımadı ki !''

‎"Tek bir sözünle beni saatlerce ağlatabilirsin,
ama bana yaptıklarını unutturacak bir kelime yok.."

*H. Altaylı

Aşk kırıntısıyla doymaktansaaaaaaaaaaaa
Tek başıma aç kalırım bu hayatta...

5 ekim ...
çok uzun zaman önce ilk defa bugün el ele gelmiştik...
hatırlıyor musun?
o kadar eminim ki vereceğin cevaptan...
hayır...
hatırlasan o ilk günü böyle olur muydu?
bu kadar ayrı düşüp bu kadar kırabilir miydik birbirimizi?
o günü düşününce önce bir tebessüm oluşuyor...
düşünceler ilerledikçe boğazımda bir düğüm...
ağlayamıyorum artık...
meğer ağlamak umut demekmiş...
umut bile gittiyse, ne kaldı ki bana geriye?
yine de özledim...
geri alsaydım zamanı, o günü tekrar yaşayabilseydik...
ama olmadı...
hayat bize bir şans verdi...
ama biz değerlendiremedik...

her şey iyi hoştu
bakışlarda hani
ama bu iş olmaz engeller çok
seni unutmaya başlamam lazım ama zoooorrrrrr çok zoorrr
Allah'ım sen büyüksün yardım et ne olursun.

Gece seninle yattım,ama arayamadım gene..
Sen de aramadın.
Hep düşündüm,hani o eski günleri..
Bir şarkı vardı dilimde hatırlar mısın sen de?:44:
Dün gece yine hep onu mırıldandım..

"Kırılma, küsme sen yine bir şiir yaz
Çok değil inan az kaldı az
Bu kadar erken susma biraz bekle
Ağlama, ağlama gül biraz"

Allahıma dua ettim hep inşallah az kalmıştır birtanem inşallah!

Gerçekten bebeksin!
Hem de kocaman şişko bebeğimsin!!!

Neden bilmiyorum sevdiğim (sana sevgilim değil de sevdiğim diyorum çünkü artık sadece ve sadece benim sevdiğimsin ) seni hala seviyorum. Ne yaşamış olursak olalım ben seni hala özlüyorum.

Seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü bir zamanlar beni senden başka kimse bu kadar sevmedi. Ama şunu da bil bu hayatta seni de benden başka kimse bu kadar sevmedi.
Sevemez..

aklıma geldi de hatırlıyor musun? Yoldaydın deniz kenarında telefonda konuşuyorduk ve sen bağırarak beni sevdiğini söylemiştin. Ne kadar mutluyduk değil mi?
Bitmeseydik be ! Vazgeçmeseydik birbirimizden. Zor muydu sanki. Bizim masalımız son bulmasaydı. Senin eşin, karın, canın her şeyin olsaydım.
Biliyor musun seninle beraberken sen “benim” sevgilimken seni aldatmış olmayayım diye başımı eğip öyle yürürdüm yolda, sanki başımı kaldırıp bir erkekle göz göze gelsek seni aldatmışım gibi hissederdim. (Ki hala öyle hissediyorum)Ama ben seni hiç aldatmadım yemin ederim.

Kadere isyan edilmez bilirim. Ama öyle zaman geliyor ki seninle aynı şehirde olmadığım için çok isyan ediyorum… (aynı şehirde olsaydık inan asla bırakmazdım seni )Senin elini tutamamak ( her gece yatarken tutmuş gibi hayal etmek ) hele o güzel gözlerine bakamamak. Başka kızlarla konuştuğunu bilmek.. Hiç belli edemesem de beni mahvediyordu.

Nerden nereye atlıyorum ama biliyor musun bazı geceler çıkıyorum balkona gökyüzüne bakıyorum ve yine seni düşünüyorum. Acaba ne yapıyor şimdi. Bensiz mutlu mu? Aklına geldiğim oluyor mu?
ve bir sürü soru işte. Sonra da aman diyorum mutlu olsun yeter. Sonra derince nefes alıp seni tekrardan içime hapsedip içeri giriyorum

kısacası seni hala ilk günkü gibi seviyorum ♥

ah bir okusa . hala eskisi gibi sevdiğimi bilse onun beni eskisi gibi sevdiğini bilsem

Biliyorsun o zamanlar aşıktım sana. Hiç konuşmamıştık bu konuyu ama sen istemiyordun, ben bunu biliyordum. Hep saygı duydum sana. Aslında korkardım da. Sen de benim sevgime hep saygı duydun, hiç incitmedin beni. Kendime hakim olamayıp sınıfın ortasında attığım tokat için bile... Bugün düşündüm, altı sene geçmiş aradan. Benim hayatıma başkaları girdi, senin de öyle. Facebook profiline denk geldim bugün, dokuz ortak arkadaşınız var diyordu. Eklesem mi diye çok düşündüm ama vazgeçtim. Evet, senden hâlâ korkuyorum.

hiç uyumadım bu gece
beynim susmuyor
kalbimde..
hayaller kurdum,olanları düşündüm olacakları da
ama olmuyor işte olmuyor
seni görmek bana iyi gelmedi hiç ama hiç

İyi ki doğdun Sevgilim..Seni çok seviyorum..Herşeye Rağmen annenin bütün çabalarına rağmen hala evli olmamız mucize..Bugunu de zehir etmek istedi ama izin vermeyeceğim..Çok iyi anladım ben seni paylaşmak ya buna paylaşmak bile denmez katlanamıyor hazımsız oğlumuz var 2. yılımıza gireceğiz ama hala benimle uğraşmaktan vazgeçmiyor..Benim doğum günüm zehir oldu bana ama bunu mahvedemeyecek..Yeter artık..!

bırakın artık beni aramayı. çekeceğim telefonların fişini. yalandan hal hatır sormalar geçin bunları.

bırakın beni kendi halime zaten bıraktınız da ...sorunlarınıza bulaştırmayın onu demek istiyorum.

kapatacağım kapılarımıda az kaldı...

istediğin yerde misin şimdi? oda sana benim gibi şevkatle mi bakıyor onunda abisi babası oluyo musun??
desene çok şanslı..ben büyüdüm kanayan dizlerimi nasıl onardıysam kalbimide 6 aydır öyle bi hırsla onarıyorum bazen bırakıyorum çok yoruluyorum hee bide kıskan şimdi hayatımdan gelip geçenler var tartıyorum deniyorum onları senin tek bi özelliğin olunca içinde eliyorum tabi yenisi çıkıyo dün mesela kadınım olucaktın sonum olucaktın.. dedi biri hemen sildim sen dyodun hatrladın mı sevdiğim ikinci kadınsın sen derdin kadınım olucaksın derdin :) :) aaaaaaaa ağlamıyorum sadece 6 ay boyunca tozlar anlaşıp gözüme çullandılar o kdar. birazda havalardan manik depresif olup duruyorum duyduguma göre gayet iyi gidyomuş iyi iyi allah mutlulugunuzu daim etsin..
bende hayatıma öle birini alıcam artık yoruldum böyle 7 ay olucak nerdeyse ayrılalı bakma 6 diyorum neyse sen dert etmesin şimdi bunları etmede zaten bana yaşattıgın mutlulugun daha fazlasını çok daha fazlasını yaşa.. :) beddua olarak bunu dicektik ya olurda ayrılırsak. hmm gün uzun gece daha beter, şimdiden yeni şiir gerek. gemiye yeni fırtına. her ekimde bir sonbahar. kalana taze baharlar lazım.. ben bi kaç ay sendeleyerek yürüdüm doğru ama ayağım takılsada düşmem yine doğrulurum bilirsin eee sonuna geldik okuyosun içindenn kızıyosun dimi maskara yine hafife almış diye:) sadece biraz GÜL diye yazdım üzüldüğüm yok kendine iyi bak demicem çok iyi baktıgını biliorum iyi davran kendine :))

senin bir şeyden haberin yok
ben kendi kendime kuruyorum oynuyorum da
rahatladım şimdi hıçkıra hıçkıra ağlayarak
senin suçun yok hem de hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…