Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bitiyor muyuz? Ayrılık vakti mi geldi? Senden ayrılmayı çok istiyorum. Alışma süreci zor olmasa keşke. Bi dakika beklemezdim o zaman. Ama kendimi güçlü hissetmiyorum pek. Top sende. Lütfen bir cevap ver artık.

sevgi konusuna takılmıyorum artık...
bugün anladım ki biz birbirimizi çok sevmişiz seviyoruz...
ama bitmeliymiş bazı şeyler...
hiç yaşanmamalıymış kırgınlıklar...
bugün bir şey daha anladım ne çok özlemişim seninle sohbet etmeyi...
ne çok sohbet ederdik önceden...
neyse geçmişi karıştırmanın bir anlamı yok...
en azından ben doğru adama aşık olmuşum, zaman yanlışmış...
kırgınlıkları unutarak yazıyorum sana, kötü şeyler hiç yaşanmamış gibi...
bugün için sana yine de teşekkür ederim.
bana eğer bir gün başıma bir şey gelirse, kızımın arkasında bir babası olduğunu gösterdin...
çok zaman almayacak biliyorum evleneceksin, o zaman ne olur bilemem...
malum evlilik ailelerle yapılıyor ne komik...
buraya hiç gelmeseydik, memleket hasretiyle tutuşan, uzaklardan şikayet eden mutlu bir çift olarak kalacaktık.
ben hep senin sevgilin olacaktım, fikirlerine değer verdiğin, sen de benim...
değişmek zorunda olmayacaktım ailen için, ya da sen beni değiştirmeye çalışmak zorunda kalmayacaktın...
bu sözleri buruk bir tebessümle yazıyorum yüzümde,ağlayamıyorum bile...
60 yaşına gelip, genç kızlığındaki ilk kalp kırıklığını yaşadığı zamanları anımsayan yaşlı bir kadın gibi...
hayat çok şey götürmüş benden aşka inanmıyorum mesela artık...
hakkım bir kereydi ve ben yandım gibi hissediyorum...
sanki bir oyundu ve bitti.
ve şundan da emin oldum ömrümün sonuna kadar seninle sevgili olduğumuz yeni evlendiğimiz yani bu saçma sapan yere taşınmadan önceki zamanları anımsayınca gülümseyeceğim...
sen benim hiç bitmeyecek sevdam oldun...
var mı bundan ötesi???

Bizi renklendirecek adamların rengi soldu:)
desem nasıl olur?:)

ben amcama karşı şahitlik yapamam diyosun, adamda yok zaten neyi versin diyosun, hakkını yedi kabul ediyorum, ama babanı tanımıyosun,olsa verirdi diyosun
tamam da, ondan kim para istedi?
ama sen de haklısın adamda yok derken..
evet adamda yok!
adamda babalık yok ki, maneviyatı nasıl versin..
adamda çocuk sevgisi yok ki, sevgisini nasıl versin..
adamda vicdan yok ki, sıcacık elini versin..
adamda düşünce yok ki, evladının iyi kötü her anında yanında olsun..
adamda korku yok ki, evladı hasta olduğunda ona sigortasını hediye etsin..
adamda erkeklik yok ki, babalık yapsın..
adam adam değil,
adamda hiçbir şey yok..
adam hiç!
senin de dediğin gibi, adamda yok!
doğru, haklısın...

beni niye aramıyorsun be adam? evdeyim yanlızım sen uzaktasın insan bi kere merak etmezmi bu kadın tek başına napıyor diye yuh diyorum başka bişey demiyorum.

Askim bugun yaptigin yemek cok gzldi kocacim kabul ediyorum daha gzl yemek yapiosun benden, ama kusurlar aradim biliyorun sana haksizlik ettim kusura bakma :)

Karanlıklar içinde kayboldum. Yine sensiz her gece...
Çığlıklar duydum beynimde.. Uyandır beni bu kabustan..
Gece ve sen birdiniz, Bir yanda deniz,
Bir yanda güneş, Cehennem, sen, ben..
Yıka beni gözyaşlarınla.. Kavur beni teninin sıcaklığında
Uyandır beni bu kabustan ..

ah be oduncuğummm bugün seninle o kadar çok karşılaşmak istiyorum ki sana anlatamam. dünkü fotoğraflarınıda çoook beğendimi yüzüne söyleyemesemde burdan söylüyorum işte. sen bana bi adım atsan düşünüyorum bu iş olur mu diye ama böyle uzaktan uzağada olmuyo şu hallerini tavırlarını hareketlerini bi düzeltsen , bi düzeltsen var ya bu dünyada benden mutlusu olmaz heralde. ama işte insan gerçekleştiremeyeceği şeylerin hayalini kurarmış ya benimkiside o hesap. sen hiç değişmezsin hep aynı kalırsın o yüzdende kaybeden hep ben olurum

benim hassas narin temiz tertemiz güzel kalpli kızım..
bütün bebeklere davrandığın nezaketle kardeşinede davranacağını biliyorum,sana çok güveniyorum.
Allahın bize bir lütfusun sen.gerçek bir meleksin..
seni çok seviyorum,çok seviyoruz.ilk gözağrımız.

Zalimler için Yaşasın Cehennemmmmmm...!!!

Eşini oğlunu kandırmak kolay çooooook basit ve diğer insanları..İkiyüzlülüğünle herşeyi halleddiğini sanıyorsun demi...Aslında zavallısın hem zavallı hem ikiyüzlü..Oğlum için herkesi gözden çıkarırırm..Senin saçma oyunlarınla uğraşmaktan yoruldum sıkıldım..Merak ediyorum bu cihanda herkesi sevgili eşimi bile kıymetlini oğlunu bile kandırmayı başardın da Mahşerde kimi kandırabileceğini sanıyorsun..Rabbimin huzurunda bütün uzuvların gerçeği bir bir haykıracak..NE DİYECEKSİN O ZAMAN..? Kıskaçlığımdan yaptım oğlumu eşinden kıskandım huzurlarını bozmak için iftiralar yalanlar söylediğini nasıl ört bast edeceksin..!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bana gerçekten birşeyler hissediyormusun, neden bi arayıp bir aramıyorsun, neden her davranışında dengesizlik var?? :44: pfffffff :26:

Seni seviyorum. Daha da fazla sevmek istiyorum. Çok tatlısın çünkü.
Sevmeliyim sevmeliyim daha daha çok.

Bakalim kac gündür emek ve özveriyle isledigim planim gercekten isleyecek mi?
Olacaklarin seyrini degistirmek senin elinde ama unutma virgül ve noktalari ben koyarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…