Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diyorum ki aşkım zahmet etmeseydin biz o resimlere yoncadan bakıyorduk...mailimi okumuşun belli...çıldıracağıma hoşuma gitti umursamazı oynaman bu kez...resimlere de baktıkça soğudum...beş karış sakalınla hiç de hoş durmuyorsun...ha bir de duygusuzluğun...benim derin,masum duygularımı hiç haketmiyorsun...Rabbim belki de ondan bitirdi...hep hayırlısını istedim ya Rabbimden...bundan sonra uğraşmam...sennnnn yoluna...ben yoluma...ne demiş şair mutluluğu sende bulan senindir gerisi vesair...

আমি তোমায় ভালোবাসি

Seni çok Seviyorum yeşil gözlüm, herkese rağmen her şeye rağmen. Ama lütfen artık beni kıskanmayı bırak..

Son düzenleme:
”Bir insanı sevmek, onun zihninde bir türlü huzura erememiş tüm hikayeleri raflarından çıkartıp, tek tek temize çekmek demektir.
Elif Şafak

Öyle şeyler yaşayacaksın ki bana yaptıklarının diyeti olarak sen bile şaşıracaksın ben kimin ahını aldım böyle diye ...

beni herşeyden çok sev herşeyden önde tut. benim için herşeyi yapabilicek kadar bana aşık ol ömrün boyunca.. beddua gibimi oldu biraz sanki :))

Bu mesajımla dalya yapmış oluyorum 100. mesajımda burayı okuyacak tüm kadınlara GÜNAYDIIIIIIIN demek istiyorumm.......

gözumun gördugu yalan olsun,duyduklarım dogru...
bunca zaman yanılmıs olayım, sende yanılt...
hataydı...
buyuk hata...
sen yasının adamıydın daha fazlası degıl,ben benı kandırdım senle evlendıgım gun bırde hayellerimi...nasıl ıkna olucam bılmıyorum olmazsam nolcak onuda bılmıyorum...bir ömurmu cekıcem ben bu yakısıklılıgın bedelını?
çıldırcamm

1-Yürürken önüne bakacaksın.
2-Kolumu acıttığın için özür dileyeceksin!
3-"Güzel kız" diye bağırmayacaksın!!
4-Artık lütfen aklını başına toplayacaksın!!!

beni sevdiğine inanmıyorum artık ..
sonun başlangıcı , övünebilirsin ..
köşemden herşeyin bitişini seyredeceğim , sessiz sedasız ..
ve mücadele etmeyeceğim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…