Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yanımdayken bile özlüyorken

Şimdi nasıl gönderirim kilometrelerce uzağıma

Zor çok zor..

Gitme...

hanı dun yanıma uzanıp o ela gozlerını gozlerıme kıtledın ya yenıden asık ettın kendıne

he ama sureklı benı sırtına alıp evde tur attırma onu yapma ıste ben cocukmuyum yahu

senı sevıyormuyum bılmıyorum ama guvenebılırsem tam süper olacak ...

Geri gel, bir mesaj yaz. Bunu yap da sana da bahsediim yeni hayatımdan.

Yanımdayken dayanamam buna. İkimizde dayanamayız ki ömrüm,biliyoruz.

seni hayatım boyunca affetmeyeceğim hakkımı helal ettim ama bil ki oda seni düşündüğümden değil ahirette yine seni görmemek için kendimi düşündüğümdendir Allah a havele ettim seni nasıl biliyorsa öyle yapsın dilerim pişman ol ama dönmeye yüzün olmasın (((

Bir an önce gidip bir an önce dönmek istiyorum sana bebeğim
Umarım yokluğumda çok üzülmezsin
Çünkü bizi daha çook uzun yıllar bekliyo
İnşallah

Bazen, tamam tamam itiraf ediyorum sık sık sana sürekli kapris yaptığımın, en ufak şeyleri bile abarttığımın farkındayım.
Kendi kendime kızıyorum böyle davranınca, hem seni hem kendimi üzüyorum, can sıkıntısı yaşatıyorum diye.
Elimde olmuyor işte.. Yaptığım bencillikten başka bir şey değil biliyorum.
Ama benim tüm bu davranışlarıma rağmen, beni sürekli araman, sevdiğini söylemen, benimle her an görüşmeye can atıyor olman, hep benim yanımda olmak istemen, beni çok istediğini söylemen ve bana herşeyimsin demen, senin için ne kadar değerli olduğumu hissettiriyor bana.

oğlum daha çok küçüksün burayı okuyamazsı ama duy sesimi.ne olur doruk bu gece bari uyu da anneciğinde azcık uyusun.hasret kaldım uykuya.bu gece güzel güzel uyuda annen yarın ile zombi gibi işe . tamam mı meleğim..nolurrrrrrrrrrrr

Harbi öküzsün! Bu yaptığının acısını çıkarıcam senden! Göreceksin!

Düşüncesizliğinin bedelini ödeticem sana!

dusun dusun kafayi yiyecegim yakinda. sadece sana yazmamak icin kadinlar kulubundeki bu topice sukrediyorum. Seni nasil ozledigimi anlaticak kelimeler bulamiyorum. deliriyorum icten ice, hergun her saat, ner dakka aklimdasin. aklimda olmadiginnn, aklimdan gecmedigin tek bir gunum dahi yok. herseyde seni ariyorum herseyde seni ozluiyorum. dayanamamaktan korkuyorum. sana geri donmekten ayni seyleri yasamaktan korkuyorum. keske tek bir gun gelsen. tek bir gun gelsen benim olsan., sonra yine gitsen... cok ozledim seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…