Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En son ne zaman bir yabancıdan yeni yıl hediyesi aldım ben hatırlamıyorum...:26:
Beni ne kadar mutlu ettiğini tarif bile edemem..
Hep böyle tatlı olalım,bu sene ve ömrümüzdeki her sene...

Bana gelince nerede o vicdan, salak!?

Son düzenleme:
Ben o kriz fotoğraflarına baktığımda kendi hallerinde mutlu olmaya çalışan bir çift görüyorum.
Neden başkaları fesatlık görüyor?
Bu nasıl bir kalpppp!!!!

işte bazen seni parçalayasım gelsede seviyorum deli çocuk seni

beni MJ fötr şapkamla yolda gördüğünde, 'waoow' diyerek moonwalk yapan ilköğretim çağındaki seyyar satıcı ak pak çocuk, yerim lan seni bugün telefondaydım ama bi dahakine söz bi şey alıcam senden.

2012 bizim aşk yılımız olsun sevdiğim.
Daha bir sürü günde kokunu içime çekebilme fırsatım olsun.
Beraber bi dolu şey paylaşalım.
Amin!

Seviyorsan ayrılamayacağını daha önce defalarca söyledim sana. ‘Severek ayrılınmaz’ yar, öyle bir şey olmaz. Ayrılık bir tercihtir ve herkes kendi tercihini yaşar. Sana ‘Gitme’ desem bir faydası var mı bunun? Eskilerden söz eksem, ‘Nasıl oturmuştuk şu parkta...’ desem, beni öpüşünü, dokunuşlarını hatırlatsam neye yarar? ‘Gideceğim’ diyorsun, git öyleyse, bırak bu ‘Seni seviyorum ama...’ palavralarını....

işinin arasında evımıze gelıp benım sımarıklıklarıma katlandıgın ıcın tesekkurederım
ama yıne gıttın bılıyorum cok ısın var ama
neyse yarın gece bızım...
2012 de bızım
senı sevıyorum bebek yuzlum..

Umarım dediğin gibidir arkadaşım. Umarım ben büyütmüşümdür sadece.
Yoruyor bu iş beni ama katlanmalıyım ya da alışmalıyım.

nasıl da karşılaştık..

nasıl da özlüyorum aynı şehirde..

nasıl da öptüm yanaklarından canım benimmm...

yarın sizdeyiz inşallah :))

Bu nasıl bir yüzsüzlüktür!!!
Birinin malını düzgün kullanman gerektiğini öğretmediler mi sana.

Bu kaçıncı kez
Nasıl utanmıyorsun aldığın şeyi bozup vermeye birde buna türlü bahaneler uydurmaya.
Yüzsüz şey!!

Arkadaşım bile olmayı haketmiyorsun.
Sadece komşuluk hatırın onuda dolduruyorsun
Bilesin

seni seviyorum.
evet hatamı anladım ama bunu sana söylemek zor. söylediklerimden çıkarman gerekiyor pişman olduğumu :26:

Son düzenleme:
yaptığın hiç birşey beni küçük düşürmeye yetmiyor. sen sadece kendini küçültüyorsun.
oğlun beni seviyor kaynana hatta

beni aldetmek için yapığın her hareket kendine fazlasıyla elektrik su olarak geri geliyo ya bayılıyorum bu duruma..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…