Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abuk sabuk yalan bı suru cumlenın hepsını yemısım yok aıle sorunum yok su bu derken benı guzel ayakta uyutmussun tebrık ederım.ama keser doner sap döner ve gun gelır hesap doner ben o zaman sana ne yapcagımı bılırım sen sımdı atını ıstedıgın gıbı oynat bende buyuk bı ıstahla aramanı beklıyorum er yada gec hee bıde benı aldattıgını mıllete yalaka yalaka yazdıgın yazılarıda gordum face te adını degıstırdıgınde goremıcektım dımı allah ıste farklı bı ısım yazarken senın foton cıktı karsıma o benım aglamalarım var ya hanı onlar ıste onlar ağzından burnundan gelsın ınsallh

6 yıla yakın bi zaman oluyor haa..

beraber büyüdük

olgunlaştık

canımsınnnn............ seni seviyorummm..

yeşil gözlerine bakmalara doyamıyorum.bide o süt gibi tenine

sonra gönlünün güzelliğine de,iyiliğine de

beni sevmene ve seni sevişime de

Allah bizi sonsuza kadar bi arada sağlık,mutluluk ve huzurla tutsun

pfff koku mu saliyorsun yururken? nedir bu pesindeki bir duzine kiz? of ya bende sans olsa zatenn.. neyse gidiim de ders calisayim!

teşekkürler arkadaşım, beğenilmek güzel
ama bu sıralar hiç uygun değil....

Bıktım..bıktım.. bıktım..

Bu ayrılıkdan askerlikten herşeyden

sap döner,keser döner gün gelir hesap döner demişler
sana yapıcaklarımı aklın almıcak vazgeçilmez sanıyosun dimi kendini
kaybetme korkusu olmayan odun

Çok özledim artık öyle böyle şöyle değil fena özledim!

özür dilerim
kimse aklımı karıştırmamalıydı.
seni seviyorum ben ,çooook
utanıyorum kendimden :26: bugün gözlerinin içine bakamadım bile.
canımsın, cansın

oh böylede gelirim işte :) benim yüzümden uykusuz kaldın çok üzüldüm ama napıyım çok özlemiştim seni şimdi cumartesi için saat saymaya başladım bile. hemen cumartesi olsn şimdiden özledim seni

minnak pufuuun bugüün çok yorullduu Kurbaaam , keşkee gelsende tüm yorgunlugum gidiversee

bugün biri daha üstüme gelmesin valla ya............
çok sinirliyim, çok kötü patlayacağım.............
bugün geçsin artık...........

canı ver desen canımı veririm, ama bunu bana yapma dayanacak gücüm kalmadı artık yoruldum herhşeyden hayattan

boşversene
seni ve beni boşver
hayalinde bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…