Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakkal amcaaa biraz serii servis yapsanda eti puflarımıı bian evel getirsen diyorum hııı? tatlı krizi canım buu ne kadar çabuk okadar iyii

canım sevgilim,yüreğim,ben buraya bu şehire mapussam sende benim taaa içime mapussun aşkım ömrümün sahbi,canımmmm kocacım

bitti yavrummm bitti yavrumm yan sen derdineee yannn
wallahiiiiiiiiiii eden buluyor ne diyebilirim ki cektiklerimin 10 katini cekiyorsun ve benim umrumdaaaaaaaaa bile degilsinnnn bana sarki gonderip durma !!

ARDINA BAKMA YOLCU
GECE ALMAYA GELDİ SENİ BENDEN
BENİ BİR DAHA SORMA YOLCU
ARAMA GİTTİĞİN YERDEN.

giden olmak mı zor, kalan olmak mı diye soruyordun. hiç birisi değil. sonunun olmayacağını bile bile sevmek, umutla beklemek zor. yoksa kavuşmak varsa sonunda ne bekleyene kor ne gidene kor.

Şimdi arasan "hayatım"desen sesini duysam az şımarıklık yapsam sen yine gülüp beni dinlesen çokmu şey istiyorum

Son düzenleme:
Sanirim ertelemek sacmalik olur, ben bu yaz kesin gitmeliyim Izmir'ime

çok mutsuzmuşsun mutluluğu bulamıyormuşsun bu kadar çok yakınma ve acaba neyin ahı çıkıyor senden ona bak

Hiç iyi değilim.. Hadi özür dile eşeğim ben de içten içe yalvarıyorum içimdeki haykıırısları hissetsenee

ne cevap vereceksin merak ediyorum
sanırım susacaksın
yani kaçacaksın

hiiç uyuyamassınn diimii aramız hafif limoniiykeen bidee "benden özür dileyebil diye aradım seni " demezmiii senin dillerini yerim çocuk

hâlâ cevap bekliyorum
yok, hayır, olur mu öyle şey, vs vs diyemediğine göre....
var bi sıkıntı sende
hadi dök içini
dökte rahatla

Ulan ben senin var ya !
Sen benim sevgilime karaktersiz diyordun ya sen onun tırnağı bile olamazsın.
Bunu nasıl benim kardeşime yaparsın sen ya?
Ama sen dur sen çok çekiceksin.
Yanına kalmıcak bunlar!
İğreniyorum senden iğrenç herif..
Mide bulandırıcısın!

allahından bul.
bana bunları yaşattın ya bin beter ol.
yarın gel, gel de gör
hayatımın ağzına s*çtın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…