Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesi kendimiz gibi masum sanıyoruz sevgilim
kendi kurduğumuz dünyamızdan bi anlık çıkmaya gelmiyor
gelsin kazıklarrr

Bizden gecti bitti artik, zorlamaya, aglamaya, sizlamaya gerek yok. Hele hele bunlari diger insanlara yansitmaya hic hic gerek yok. dusunuyorum da ben hic bir zaman seni gercekten sevmedim. ve hic bir zaman seni gercekten sevmeyen biri icin sen cok fazla simarik davrandin. suanda yasadiklarina uzuluyor muyum? hayir sen bunlari coktan hak ettin. bana yasattiklarini misliyle yasiyorsun. ve ben her gun biraz daha yenileniyorum.

Kuzum saat sabahın 5'i sen şimdi dışarıda soğukta çalışıyorsun
Ben sıcak evimizde seni bekliyorum.
Bitanem seni nasıl özledim keşke yanımda olsanda yatağımızda beraber sarılıp uyusak

Hayatımda Virgüle ve Noktaya Çok Dikkat Ederim.. Virgül Gibi Nerde Duracağımı, Nokta Gibi Nerde Bitireceğimi İyi Bilirim...!!!​

sayın kaloriferci amca lütfen gelip peteklere bakarmısın izra donmak üzereyizzzzzz...

çoook yoruldun biliyorum ama hadi uyan artıkk

baldan tatlı sevdiğimm

bal seni görse kıskanırdı zaten

.................

ve işte tam yazarken mesajın geldii

Evet sen terbiyesizsin...seni en iyi tanımlayan kelime bu...
bundan sonra ekmeğe göre köfte almaktan hoşlanacak mısın bakalım...

Bazen merak ediyorum...:44:
İnsanlar kendi yaralarının kanlarını durdurmaya çabalamak yerine benim yaralarımın kabuklarını neden kurcalıyorlar?
Acaba bu kadar mı tatlı birini üzmek,ağlatmak?
Hele ki bu kişi en yakınlarından biri sayılıyorsa kütükte?

mutluluğuma sebeb olan şahıs
hadi uyan

Son düzenleme:
Seni koklamak için delirir vaziyetteyim. Süt beyazı boynundaki kokuya ölebilirim sanırım.

Allahım nasıl güzel bir gülüş onunkisi. Nasıl da kendine aşık edercesine kahkaha atıyor. Gözleri nasıl da anlamlı bakıyor. Ben böylesine bir bakış görmüş müydüm ki ömrümde? Baktıkça bakasım geliyor güzel yüzüne.
Saçlarına ne demeli, öyle güzel saçları olabilir mi bir insanın. O saç öyle yakışır mı herkese.
Nasıl da ciddi duruyorsun dışardan, nasıl da sert.
Bakan nasıl da hayran oluyor gülüşüne bakışına. Nasıl da cesaret edemiyor yanına yaklaşmaya.
Etrafımda bir yerlerde olduğunda nasıl da çarpıyor kalbim yerinde durmaksızın.
Nasıl da kelimeleri sapıtıyorum, aptal aşıklar gibi gülümsüyorum.
Kaç gündür göremiyorum seni. Özlem az kalır yanında. Özledim, özlüyorum, özlüyorum.

aşşkımmm biliyodummm!!
kabul edeceğini biliyodumm :)
hadi bebeğim kabul ettin yerine getir de içim şöööyyleee rahat etsin
litfen litfen litfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…