Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geç dalganı sen geç sana hiç bi şey demiyorum verdiğim emekleri haketmiyorsun hiç.O kadar çok nefret ediyorumki senden anlatamam bile.Çektiklerimi ben biliyorum.Ama eğer kötü tek bi şey düşündüysen benim hakkımda, aşağılayıcı, dalga geçici tek bir şey söylediysen Allah sana cezasını versin istiyorum.Artık yeter benim üzüldüğüm.Yine şükürler olsunki Allah'ıma bana bir fırsat tanıdı azda olsa sana olan hıncımı gösterdim işte yaa o da bana yeter.Alalh'ım sen sevipte kavuşamayanları birbirine kavuştur yarabbim.Sen kimseye aşk acısı çektirme yarabbim.Amin.

Her ayrılık her özlem beni sana,seni bana daha çok yaklaştırıyor

havuçlu tarçınlı kek yaptım:125:
senin haberin yok tabii
yarın çalacağım kapını
özledim be

hehelerim tepeme çıkınca bas bas bağırıyorum ya sana:26:
susuyorsun sende
biliyorsun aslında neye sinirlendiğimi
sonra hiçbirşey olmamış gibi "iyi misin" diye soruyorsun ya
bir daha aşık oluyorum sana
eşek:132:

bir kırık kalp ah etti
söz söylenmez üstüne
seni vicdanın affetsin
benden affı bekleme

bu zamana kadar kimseye karşı bu kadar öfke duymadım ben.
böyle biri değilim çünkü.
Hz. Muhammed' kalp kırmak kabe yakmak gibidir' dediği için kimseyi incitmemeye çalışan beni de bu hale getirdin ya pes.
adından utan. seni yaratandan kork.
hakkım sonuna kadar haramdır. Allah adaletini de diğer dünyaya bırakmayıp bu dünyada çektirsin sana.
yarın gel yanıma. yüzüne tükürmezsem insan değilim.
adisin. bi insan kendinden bu kadar iğrendiremez.

Canım kocacım; şuan yanımda mışıl mışıl uyuyorsun.. Seninle beraber bir bebeğin anne karnındaki hikayesini okuduk sayfalarca yazıyı sesimiz titreyerek okuduk hatta duygulandık ağladık sarıldık... İyi ki varsın iyi ki yanımdasın iyi ki benimsin ve destekçimsin Rabbim huzurumuzu ve düzenimizi bozmasın seni benden beni senden ayırmasın.. Benim duygusal,anlayışlı eşim Seni çok Seviyorum Ömrüüümmm♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hemen ararmış,mesaj atarmış pislik.Suçlusun tabi kafana çalıcam o cipside kendin ye

rüyamı bu yaşadıklarım ?
daha doğrusu kabus mu?
öyleyse uyanayım artık nolur.
çok ağladım. uyanayım geçsin, gitsin.
geç, git.

Sogudum senden, yazdiklarin gözümün önüne, aklima her geldiginde daha da soguyorum.
Beni baska biriyle bir mi tutun yani?
Sen gercekten bu kadar basit misin?
Ya da benimkisi sadece abartli bir kuruntu mu?
Degil cünkü baska birine anlatsam, git der arkana bakmadan git!

içim buruk bu doğum günümde

hiç bir söz hiç bir hediye mutlu etmeyecektir

Sen benden kilometrelerce uzakken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…