Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öğlenki kutlamaya da gelmedin!
Ama yanımda senin kankaların vardı yine!
Haberlerim nasıl olsa uçup gelicik sana!!!

evet yeni yeni uyanmaya başlıyorum kabustan...
neler yapmışsın bana ki iyileşmek bu kadar zaman alıyor...
işte huzur buymuş, özgürlük ve mutluluk...
neyse ben huzurluyum şu an....
sana kolay gelsin...

zaman herşeyin ilacı olacak mı , dileklerim gerçek olacak mı... ama bunları görmeye ömrüm var mı... ah be sevgilim beklemek ummak ne kadar zor bi bilsen...

YARDIM EDİN BAYANLAR!!

ayrılık acısı çekenler bana yardım edin. nasıl olacak ben nasıl unutup hayatıma devam edeceğim? sanıyorum aklımı kaçırmak üzereyim. siz beni tanımazsınız, ben de sizi tanımam ama tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Allah aklı başında olmayan,kompleksli ruh hastalarından korusun çoluğumu çocuğumu...Aminnnn

Ey tahammülsüz ,sinirli agresif,eleştiriye gelemeyen insan...Hakettiğin hayatı yaşa....

cok sıkıldım...
benı anlaman guzel ama yetmıyor bılesın...

canım "bir derdim var" bölümüne başlık açsana.
ayrıca aşk acısı çekenler içinde ayrı bir başlık mevcut.
Allah yardımcın olsun. bu konu da yalnız değilisin.

perşembeye ne kaldı ki şunun şurasında

Ooyyy ölürüm sanaaa.
Hasta gibi mi olmuş benim bal aşkım.
Yanında olsaydım hemen iyileştirirdim seni.

Son düzenleme:
Arkadaşım; 'ben bundan sonra evlenmem, böyle iyiyim, arada sevgilimin parasını yerim, canım istediğinde şey ederim kafasında olursan, hayatına giren erkekler tarafından başka sıfatlara layık görülürsün. Ondan sonra dert yanarsın aramıyor, sormuyor, insan bir kere merak eder diye. İyi oluyor. Erkekler de salak değil. Ne kadar ekmek, o kadar köfte.

bugün seni rüyamda gördüm çok kötü oldum ama bi okadarda sevindim sana dokunabildiğim için keşke rüyalar gerçek olsa sen yine benim olsun

Dayanılmaz bir özlem bu.
Bir an önce geçsin zaman ve yanımda ol artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…