Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geç dalganı sen geç bir gün cezasını alırsın Allah tarafından.Seni Allah'a havale ediyorum.Yeter benim çektiklerim.Sırıtmaya devam et sen.Böylece kişiliğinin oturmadığını görebiliyorum.Umarım benim yaşadıklarımı sende yaşarsın bir günde belki anlarsın o zaman beni çünkü artık senden nefret ediyorum.hala umutsuzca belki diye bir düşünce gçti aklımdan ama belki demek yok sutlu belkilere yok.Seven insan gereksiz şeylere başvurmaz geçer karşına dimdik adam gibi konuşur değil mi?ara sıra buraya yazmak beni rahatlatıyor.iyiki varsın kadınlar kulübü.

Şubat ayı inşallah daha ümit verici olur aşkım :) Biz ne mucizeler yaşadık seninle değil mi ?

Bir şey söylemelisin. Kıskandın mı merak ettim. Sen bana her şeyi ballandıra ballandıra anlatırken iyiydi. Şimdi de ben yaptım hafiften. Umarım içinde bir tuhaflık olmuştur.

acıyor kalbim ama yapacak birşey yok ki sen kolayı seçtin elbette zoru seçmezdin elinden geleni yapıp birde beni suçladın ya üzülmedim yinede rabbim görüyor ya o ayırır haklıyı haksızı o büyülü aşkı yaşayamadık ya senle büyük konuşmayım ama öyle degişecegim ki şaşıracaksın artık boş sözlere kanmayacagım zor ama başaracagım inşallah

kar da var.. ben de varım.. bir sen yoksun.. herşey var.. sen yoksun.. hiçbir şey yok..sen yoksan..

seni çok seviyorum... sadece bunu diyebilirim... nolur kafamın karışıklığını atmama yardım et

İçim sızlıyor doğru,
Ama sana git demekten başka yol mu var?
Onların doğrularıyla büyürken,
İçine hayat çekmek, değil kolay...

Sesim çıkmıyor doğru.
Ama bağırsam kime ne faydası var?
Bedelli mutluluklar düzeninde
Yüreğe güvenmek, değil kolay.

Gerçeğin kenarından hayatın düzenine
Bir yol bulup ben akamadım...
Bugün budur pencere yarın kışla yüzleşince
Çok üzgünüm kalamadım :2:

Karsimda durup havadan sudan bahseder gibi
Diyorsun ki git!
Karsimda öyle eski bir dost gibi
''Bitti'' diyorsun… ''Bitti artik git.''
Ben nasil giderim,
Ben nasil vazgeçerim senden
Ben nasil giderim,
Ben nasil vazgeçerim senden? :96:

Aglamadan git, görme göz yaslarimi
Aglamadan git… Aglatmadan git
Aglamadan git görme göz yaslarimi
Aglamadan aglatmadan ayril canimdan :2:

terk edilen ne çok insan var aşk acısı ayrılık acısı çeken ne çok insan var bende dahilim bunaaa

kalbim ağlıyor...

Demek ki öyle olmuyormuş.
Vakti zamanında benim yüreğimi ağlattıklarınızla bugün kendiniz de karşılaştığınızda susup kalıyormuşsunuz.

Bazen aramızda bir soğukluk hissediyorum.Neden böyle oluyor.Bazen bitse diyorum,sonra kendime kızıyorum.
Bu duyguyu yaşamak istemiyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…