Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arabada cekirdek kirip, korku filmi izleyen, gün gectikce birbirine ne kadar da cok benzeyen bir ciftiz biz

Annem gözyaşları için ekmek kırıntısı gibi değerlidir derdi. Üstüne basıp geçenlerin çarpılışını görmek için bekliyorum seni".

senden nefret etmek istiyorum.
öyle çok şey söylemek istiyorum ki sana ama susuyorum.
gün gelecek elbet.
bekliyorum.

benım ıcın bıttın artık

O kadar çok dua ettim ki bugün,ikimiz hakkında hayırlısı neyse o olacak inanıyorum!

Bugün çok özledim seni,aksilikler üstüste geliyo, 11 gün oldu seni görmeyeli,kokunu koklamayalı
seni çok özledim :26:

Rabbim nasip edecek bizede birlikte olacağımız günleri..
birbirimizi özlemeyeceğimiz günleri

Uyudun mu bi sesini duysaydım ya yaşlı amcalar gibisin benim canım sevgilimne zaman yanımda uyuyakalcaksın acaba

ancak bir gün dayanabildin mesaj atmamaya.
'sensiz yapamıyorum' mu?
onu önceden düşünücektin.
naşş

Son düzenleme:
tam şu anda beni düşünüp için yansın istiyorum ağzından lokma geçemesin,yataklardan içindeki sıkıntı yüzünden çıkama istiyorum hatta sen bu gece vicdan azabından uyuyama istiyorum çok mu şey istiyorum

Son düzenleme:
Benim bütün derdim özlem, biliyorum kavuşur böyle seven

Bugün aldığım güzel bir haber kalbime çok iyi geldi ,yine dualarım iyiliklerden, güzelliklerden ve özellikle sevgiden yana....

Son düzenleme:
kendimi dusunecegim dedim ya..kim ne değer hakediyorsa O'dur..fazlası yok

şu zor zamanlarımda inatla hala daha yanımda olmak isteyen,ben araya mesafe koydukca kimseyi yanımda istemedıkce -bazen insanların boyle durumları olabiliyor-varlığını hissettiren Candostlarım sizleri çok seviyorum.... zaten bu zamanlarda belli oluyor kimin gercek kiminin menfaat için yanında bulunanları ayırd etmek bu zamanlarda zor değil..hemen kendini belli ediveriyor.. hatta dahası bu zor durumlarımın ustune kötü senoryalar kurup sagda solda yayan şahsiyetlerin ben nasıl olduda anlayamamısım dost olmak soyle olsun arkadastan çok kuyumu kazan insanlar olduklarını..bi ona yanıyorum..gerisi tırsss...

ya sen nasıl bir şeysin yaa
tam 23.59 da yetiştin yani, yoksa bu ay dönümümüz yalan oluyodu
ohh neyse ki okuduk sözleşmemizi, rahatlaştık :92:
mutlu aylar diliyorum :116:
ama bi daha yetişçem diye 100 km hız yapmak yok tamam mı :112:
sana bişey olursa o sözleşmeyi de kendimi de asla affetmem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…