Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün cumartesi senin bana gelmeye tenezzül etmediğin günlerden biri:113:

Son düzenleme:
yarına az kaldı ve sana kavuşucam sevdiğim 26 saat sonra ellerinden tutucam gözlerine bakıam yine
ama 3 hafta yokum sonra yarın çok telaşlı oolucak ama olsun senin için herşeye değer diğer yarım

Gece uyurken seni düşünmek.Seni düşünerek ağlamak sebepsiz yere neden diye sormalarım anlam veremediğim davranışların sabah uyanırkende seni görebilmek rüyamda.Sonra senden nefret ettiğimi düşünmek belki sana ulaşamadığım içindir ama deliler gibi aşığım işte sana.

sabahki msjından sonra uyuyamadım
ama güzel bi haber verdin mutluyumbereketli olsun inş btanemm

Bi tanecik kocammm...Senden ayrı olduğum saatlerde o kadar çok özlüyorum ki seni...Hep yanımda ol istiyorummm yanında güç buluyorum,yanında mutluyum,huzurluyum,sakinim...Seni o kadar çok seviyorum ki...İyiki varsın inşallah en kısa zamanda bu mutlulugumuzu daha da güzel haberlerle pekiştiririz Allah ında izniyle...Herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için..

İyiki varsın taklımmm!!

Son düzenleme:
O nasıl bişeydi öyle ya bi an oraya absürd bişey yazacağını ve senın de bunu yanlış anlayacağını sandım :18:

Çaktırmasamda bildiğin 3,5 attım

Sen can2ımsın benimmmm. .
Her şeyimsin. İyi ki varsın ve iyi ki seninleyim

Hangisi daha kötü?
Deli gibi merak ettigin birinden en ufak bir ses, bi haber dahi alamamak mi,
yoksa dünyayi basina yikan bi haber almak mi?
Hangisi daha acimasiz,daha dayanilmaz?

Son düzenleme:
Ben bu yolda tekrar yurumem,
artik buralardan gecemem
Ben bu yastan sonra ne kara kaşa ne göze,
Ne de selvi boya hiiic gelemem...

hani üşüyorum dediğimde bana sarıldın ya, omzuna yaslandım ya o anların hiç bitmemesini ve duygularının arkadaşça olmamasını isterdim.. nolur beni özle, aşklaa

Bana neler çektirdiğinden keşke haberin olsaydı,ama bu sefer olmicak hiç bişey söylemicem.
En rahat tavrımla karşında olucam,bakalım beğenicekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…