Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl bir vicdan var sende...O adamın tüm sapıklıklarını örtbas edecek kadar bencil bir yaratıkmışsın...Kendi kardeşine,torununa ve daha bilmediğimiz başka kimbilir kaç kişiye zararı oldu senin o iğrenç kocanın !!! O sapıksa sen de en az onun kadar suçlusun ,sürekli ötrbas ettiğin için..Yıllar geçti ama hepimiz tüm gerçekleri öğrendik...90 küsur yaşına geldin,bir ayağın çukurda....Öldüğünde cenazene asla gelmeyeceğim !!!
Ve bilki hepimiz hem seni hem de o iğrenç sapık kocanı daima nefretle anacağız !!!
Sen buraya yazdıklarımı keşke okuyabilseydin..Eğer olur da karşılaşırsak sana sorduğumuzda ne cevap vereceksin bakalım...

Son düzenleyen: Moderatör:
bi adım daha yaklaştık hayallerimize
dua ediyorum her gün ve gece..
Rabbim bizi birbirimize nasip etsin diye

seni çok çok çokkk seviyorummmm

kuzum beni rüyasında görmüş ama keşke +18 şekilde görmeseydiiii

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar yorgunum ve icim o kadar buz gibi ki sana karsi, tek kelime dahi cevap vermeye mecalim yok. Olsa da vermem, istedigin kadar hasta ol, ne ararim, ne cikar gelirim. Allah'im yollarimizi bir kez daha birlesirmesin... Allah benim senin yuzunden kalbimde 1 hafta tasidigim o agirligi (tarifsiz yuku) sana bir yil boyunca yasatsin ve iliskilerinde hiç mutlu olma dilerim.

"Sen guclu bir kizsin, atlatirsin" deyip gitmistin, evet ben gucluyum, sen kendi face duvarindan bana laf sokmaya calisacak kadar acizsin!!!!

Bazen gozlerim doluyor bazen kalbime agri giriyor ne kadar sevdigimi dusununce. Teninin bir santimetrekaresine dokunmak dunyanin en guzel seyi, kokun dunyanin en guzel kokusu. Allah hep mutlu ve beraber olmayi nasip etsin insallah.

iyiki benimsin, iyiki seninim..seninİZ. askim kocam sevgilim nefesim kalbim ruhum .. diger yarim degil butunum. iyiki varsin.. iki variz. seni ne kadar sevdigimi dusununce gozlerim doluyor kelimem yok anlatmaya.. sen benim nefesimsin. minik bebisimiz askla sevgiyle buyuyor icimde.. icimde buyudukce, her saniye buyudugunu dusundukce seninle daha da birbirimize kaynadigimizi hissediyorum. biz.ikimiz. karnimda sen,ben,askimiz.. iyiki seniniz,iyiki bizimsin..l canim kocam canparcam kocam..

bitanem, bal gözlüm, cok sevdigim kocacigim.. 1 aylik evliyiz ve
suan 3000km uzaktayiz ve bi kac saat önce sana telefonda "sanki bulunmaz hint kumasimisin" dedigim icin kendimden utaniyorum..
salagim ben ya..nasilda harab olmustun...gözlerin doldu..icim gitti.. ah su bir anda parlamam, öfkem yokmu....
seni herseyden cok seviyorum, hayat öpücügüm benim. sen bana 17. eylül 2010 da hayat vermistin..seni tanidigim gün.. cok bitiktim.. sen beni oysaki hayata döndürmüstün, seni cok seviyorum bebegim.
cok seviyorum seni, herkesden herseyden kiskaniyorum.. elimden gelse seni camdan bir kafese koymak istiyorum, cünkü sen okadar temizsinki, iyi kalpli melegim benim...
Allahim ANNEMI benden aldi ama 3,5 sene sonrada seni bana gönderdi, sen hayalimdeki essin, umarim hersey hep böyle kalir.
cünkü ben ILK DEFA seninle bukadar mutlu oldum, senle olan günlerimde..
EN COK ta senin yaninda BEN benim, kendimim.. SENI COK SEVIYORUM BAL GÖZLÜM <3

Canözüm bahar geldi,dalları kiraz bastı,yedi kat eller yakınım oldu,gel kavuşalım artık...

Sevgilim ailenle tanışmayı okadar çok istiyorum ki 4 yıldır seni tanıyorum aileni senin anlattıklarınla tanıyorum onlarda beni ama bana sürekli baskı yapma lütfen korkuyorum konuşamam edemem. Rencide olurum beni sevmezlerse ne olcak bilmiyorum. Herşeyi zamana bırakalım.......... :26:

bugün senin doğum günün çok acı bunu yüzüne söyleyememek doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara iyi ki tanımışım seni (

Benim senden ayrılabilmem mümkün mü sence?
Ne ayran içtik ne ayrı düştük!
Biraz naz biraz eda o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…