Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inanamıyorum yarın geliyorsun
ayrılık bitti
bunu düşününce bütün olumsuzluklar siliniyor
sana sarılıcam kokunu içime çekicem
saatler kaldı
kaç gün dayandım da bu saatler geçmek bilmez artık

nasıl özledim.. sesini.. gülüşünü.. kokunu.. ahh nasıl özledim.. ama yollarım kapalı.. yolların engebeli.. artık iki dünya bi araya gelse kavuşamayız derler ya aynen öyle...

nerdesin yahuşuklu ya 22 yıldır seni bekliyorum ee ama hadi sana yapmayı hayal ettiğim kekleri börekleri yapıp yapıp kendim yiyorum duba gibi oluyorum sonra.

gel gel bak napcam sana

evleneli 7 seneyi geçti...bana verdiğin 3 gün önceki haberle tüm bu 7.5 seneyi sildin...Hayatıma tekrardan başlamama sebep oldun..artık o kadar mutluyum ki bunu yazmakla anlatamammm sende farkındasın biliyorum...herşey, tüm istediklerim üçümüz için inann kendimi asla düşünmüyorum..koca bi mutluluk bizi bekliyor aşkım...şuan nişanlı gibiyimmm sanki ilk defa evleneceğim :) bakk çeyiz düzmeye başladım bile inşallahhh hevesimi kursağımda bırakmazsınn...Seni ve oğlumuzu çok seviyorum her ne kadarr oğlun ve sen gıcık olsanızda :)) benim var oluş sebebimsiniz...ALLAHIM SİZLERİ BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN BABASI VE BABASI KILIKLI:))

Ayyyy, havamı yesinler, savururum saçımı ederim lafımı, önüme bakarım arkadaş.Çatlaaaaaaaaa !

yeter ya yeteeer!
azcık gururun olsaymış keşke karaktersizliğin olacağına.
git hayatımdan, düş yakamdan.
bıktırdın.

yarın olsun artık bugun bitemedi gittiii.. Bi güzeel bütün kızlar toplandııık yapalım! Beklee bizii Taksiiiimm sokaklarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…