Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya beni çok duygulandırıyorsun bazen hee aşıksın sen bana hee şu dengesiz tavırların yok mu ama alıştım artık böle bile istiyorum seni çok güzeldi yaa
canım benm yaaaaa

Son düzenleme:
ne yapayım arkadaşım kızımı bırakıp gidemem tatil günü sinemaya...
o büyüsün beraber gideriz...
kızma bana...

Bu kadar sabrettim biraz daha sabredebilirim bir son bir karar için..

sonunda otobüstesinn

ve yarın bi sorn çıkmazsa sendeyim

Ahahaha açıkça söyleyemediklerini şarkılar türküler vasıtasıyla aktarıyorsun ya bana bayılıyorum
Al o zaman benden de sana gelsin.
".. sana inandım koştum geldim, dünde ne vardı unuttum geldim, dünya yansın koyverdim bana biraz renk ver .."

napmaya calısıyosun bilmiyorum fikir zaten yürütemiyorum kimsenin de yürütebileceğini zannetmiyorum. yavas agır insanlardan da senden de nefret ediyorum

beni mi kıskanıyorsun sen?? puuff kötü bir taklitsin sadece. kendin ol!

"Neden?" diye soruyorum kendime... Her gün,her dakika,her saniye... Neden sen? Dünyada milyonlarca insan varken neden sen? Bu kadar imkansız bu kadar uzak olduğun için mi? Bilmiyorum.. Kafam çok karışık.. Biliyorum çok yanlış.Biliyorum hatalarımın,günahlarımın en büyüğüsün sen.. Yapamıyorum ama işte. Seni düşünmeden,seni anmadan,hayaller kurmadan... Hayallerimin gerçekleşmesini istemeden duramıyorum... Olmaması gerektiğini bildiğim hayallerimi kurmaya devam ediyorum işte..

Sen.. Sen nasıl girdin hayatıma böyle bir anda.. Ansızın.. Ben nasıl böyle oldum.. Bilmiyorum.Bu soruların cevabı yok işte beyaz prensim.. Beyaz prensim diyorum sana evet.. Senin bundan hiç haberin olmadı.. Gözlerine bakarak susarken aslında çok şey haykırıyorum içimden.Bana dokunduğunda,ellerinin sıcaklığını hissettiğimde dönüp sarılmak istiyorum sana. Sıkıca.. Sımsıkı.. Ne aramızdaki engel,ne imkansızlık,ne çevremizdeki insanlar... Düşünmeden zamanı o an durdurup sarılmak istiyorum sana..

Kader öyle bir oyun oynadı ki bana.Şimdi kurtulamıyorum etkisinden.. Sen... Onca şeyden habersiz,içimdeki kıyametten habersiz yüzüme bakıp gülüyorsun ya öyle.. Aklımı kaybediyorum o an.. Sen bana "güzelim" diyorsun ya o an hiçbir şey kalmıyor bende.. "Canım" diyorsun ya bu kelimelerin bendeki etkisini bilmeden;kendimi kaybediyorum o anda..

Bir kerede olsa "sevgilim" dedin ya bana.. Sevgilim... Keşke sevdiğin olabilme ihtimali olsaydım..Keşke bütün kanayan yaralarıma merhem olabilecek çarem olsaydın..

Ansızın gidiyorsun.Ansızın geliyorsun.İlk defa benim istediğim gibi gitmiyor bir aşk.. İlk defa bu kadar çaresizim.. İlk defa bu kadar paramparça kalbim.. Seni istiyorum.Hep yanımda,hep benimle..Ömrümün sonuna kadar seni istiyorum.. Bu kadar imkansızlığa rağmen.. Sonra kendi kendime kızıyorum.. Kurulu bir düzen.. Mutlu bir aile... Güzel bir aile.. Bunu düşünecek kadar,bencil olacak kadar nasıl alçalabilirim.. Nasıl bu kadar adice bir sevdaya kapılabilirim.. Günah... En büyük günah..

Sana saçma geliyor belki bu söylediklerim.. Biliyorum. Ama bu işte durum bu.. İlk defa bu kadar çaresizim... İlk defa bu kadar acıyla dolu kalbim.. Hakkım yok. Kendim için başkalarına kıymaya hakkım yok.. Bunu biliyorum. Bu yüzden kendime kızmalarım.. Bu yüzden senden kaçışlarım.. Bu yüzden bana yaklaştığın anda seni terslemelerim.. İçim kan ağlaya ağlaya ona yöneltmelerim bu yüzden işte. Mutluluğu yok edemem.. Bir aldatmacaya ortak olamam.. Bunu yapamam.. Küçücük,masum bir çocuğun da günahını alamam.. Taşıdığım yük çok ağır geliyor.. Keşke anlasan.. Keşke bir çaresi olsa.. Keşke bir sabah uyandığımda seni unutmuş olsam.. Seni hiç tanımamış.. Ya da keşke imkansızlıklar yıkılmış olarak uyansam.. Anlatamam.. İçimde yaran.. Anlatamam...

bu kadar tesadüf olamazmış bu gün araştırdım sen benim ikiz ruhummuşsun eş ruhum değil.
birbirimizden çok farklıyız birbirimizi tamamlıyoruz
aynı anda aynı şeyleri hissediyoruz.
beraberken birbirimizi duygularımızla etkiliyoruz.

sana teşekkür ederim ben bu salaklıkla arkandan ah vah etmeye devam ederdim...
sana yeni ilişkinde mutluluklar...
benden de sana eyvallah...

değdi mi lan onca konuşmaya?
değdi mi o kızlar hayatından gitmeme.
anlık zevklerin devam etmiyor mu ?
nasıl tatmin ediyorsun kendini yine onlarla mı?
ağlıyomuşsun ya benim için umrumda değil uğrumda döktüğün gözyaşların.
gerçek gözyaşları değil hiçbiri. hiçbiri benim için değil.
19 ayımı çaldın benim. hayallerimle arama duvar ördün. bazı zamanlar oldu ki sabahlara kadar ağlattın,gözlerim şişti ağlamaktan. hani Allah'tan korkardın sen. korkan adam nasıl yapar lan bunu?
çağır şimdi kızları. gez, toz, seviş...
ben öldürdüm seni.topluyorum kendimi.
zaman ilaç yaralarıma.
Allah'ım derman yaşattıklarına.

Son düzenleme:
senin için ağladığım her an utanıyorum kendimden. utanıyorum birbirlerini gerçekten seven çiftlerin sevgisinden.
pişman oluyorum elini tuttuğuma, sarıldığıma, öptüğüme, kokunu içime çektiğim anlara.
anlıyor musun pişman oluyorum?
lanet ediyorum böyle sevgiye aşka, ihanetine.
anlamıyorsun işte beni.
kimse anlamıyor sanki. içimde ne var anlamıyor kimse.
nasıl böyle mutlu rolü yapabiliyorum ben bile anlamıyorum ki kendimi.
kan kusup kızılcık şerbeti içmek diye bir deyimin deneyini yapıyorum sanki.
doğrularcasına yaşıyorum.
her durumdan kendime bir ders çıkarıyorum.
gülmüyorum sanma gülüyorum, eğleniyorum. ama tam o mutluluğun ortasına oturuyor ihanetin.
fantazilerin rahat bırakmıyor beynimi. konuşmalar aklımda dönüp duruyor.
lanet ediyorum seninle yaşadığım her ana.
senin için ağladığım her an kendimi öldüresim geliyor.
hiçbirini bilmeyeceksin sen.
ben güçlüyü oynayacağım çünkü.
sonra bir de bakıcam ki acıtmıycaksın artık canımı.
herkes gibi olucaksın Cem Karaca'nın da dediği gibi.
öyle bir an gelicek ki sokaktaki kimseden farkın kalmayacak.
biticeksin içimde. er yada geç sönecek ateşin. ve ben bunu sana göstericem.
Allah yaşattıklarını yanına bırakmasın, benden buldursun sana.
bembeyaz gelinliğin içinde mutluluktan ağlarken gör beni.
gör ve öl!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…