• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fasih Arapça'yı rahat konuşacak kadar nasıl öğrenebilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z3hra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z3hra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
1.382
1.079
83
Kızlar sorum başlıkta. Konuşabilecek ve şarkılarda vs duyupta rahat anlayabileceği kadar Arapça öğrenmek istiyorum. Güzel bir kursa başladım gramer öğrendim biraz ama pratik yapılmadığı için tam öğrenemedim. Bu konuda bir öneriniz var mı?

sevgili yap ben arapcami oyle ogrendim:)
tabii şarkıları anlayacak kadar degil ama eslik edecek kadar, tatli tatli sohbet edecek kadar biliyorum.
imkanin varsa pegasusun ucuz biletleri oluyor arapca konusulan ulkelere lubnana falan. biraz ogrenip yola cik orada pratik yap falan... ya da turkiyede yer gök suriyeli bul bir arkadas arasira bulusun konusun
dil böyle öğrenilir

sevgili yap ben arapcami oyle ogrendim:)
tabii şarkıları anlayacak kadar degil ama eslik edecek kadar, tatli tatli sohbet edecek kadar biliyorum.
imkanin varsa pegasusun ucuz biletleri oluyor arapca konusulan ulkelere lubnana falan. biraz ogrenip yola cik orada pratik yap falan... ya da turkiyede yer gök suriyeli bul bir arkadas arasira bulusun konusun
dil böyle öğrenilir
Kocamdan dolayı ilk şıkkı elemek zorundayım 😅😂 Çocuğum biraz büyüsün kısa süreliğine Arabistan'a gitmeyi düşünüyorum ya da belki bir çılgınlık yapıp eşimi ikna edip Mısır olabilir ama şimdi evde boş duruyorum kendime bi şeyler katmak istiyorum. Meb'e veya diyanete bağlı sistemi oturmuş güzel bir program varsa mesela o tarz bir kurs olabilir. Çevremde arkadaşlık edebileceğim kalitede bir Suriyeli de tanımıyorum ama tavsiyelerin mantıklı teşekkür ederim yazdığın için 🌼

Back
X