Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Fasulye yatak kullananlar

Cok iyiymiş gerçekten

Niye hiç sağlıklı değil? Ne gibi riskleri var çocuğu sallamadan uyutmanın mesela, sormamda bir sakınca yoksa?

Bu arada ürüne baktım. Görünüşe göre son derece gereksiz bir icat. Bir özelliği yok ki. Para israfı. Bunda yatacağına beşiğinde yatsın çocuk işte.

Niye hiç sağlıklı değil? Ne gibi riskleri var çocuğu sallamadan uyutmanın mesela, sormamda bir sakınca yoksa?

lafim biraz nereye cekersen oraya gider tarzinda olmus
sunu kastettim aslinda,
uyumaya direnen,gazli,anne karnina ozlem duyan bebekler ki bunlara kolik denir, iki pispislandigi veya besikte sallandigi an kolay uyur,hafifte bi kundak yapildigi zaman kendilerini ana rahminde gibi hissederler ve yeni dunyaya alisirken bu sallama kundaklama onlar icin bi nevi gecis sureci.
sirf sallamaya alismasin ben asla cocuk salllamam diye cocuga aci cektirmenin anlami yok.
soyle bisey de var tabi kimi cocuk sallanmak istemez,sallanmadan da uyur ama bu sekilde uyuyan bebeklerde cok sIk yani saatte bir anne sutu alir ve anne temasiyla uykuya gecer.
yani bi sekilde cocugu ya pispis ya memeyle sakinlestirmek lazim en baslarda.
yoksa hani saglikli degil derken fizyolojik bi hasar tabiki birakmaz sallamamak,sadece bazi cocuklari cok kolay sakinlestirir bu..mesela benim oglum..6 ay salladim besiginde,kucagimda..simdi 2,5 yasinda,devrilip yatiyor kendisi.
yani bu sallama filan hepsi bi surec.
en basta bebek ne isterse nasil kolay uyursa oyle uyutmak en guzeli,bu benim kendi gorusum tabi genelleme yapamam

İlk başta yazdığınız iddialı "hiç sağlıklı değil" mesajıyla bu yorumunuz bambaşka yalnız. Bu yorumunuza katılıyorum ben.
Ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim. İlk yazdığınız şeyin doğru olmadığını bilerek sordum, ne diyeceğinizi gerçekten merak ettim. Sadece kendinizi yanlış ifade etmişsiniz sanırım. Bu tür herkesin etkilenebileceği şeylerde ortaya bilim gerçeğiymiş gibi iddialı şeyler yazarken dikkatli olmak lazım. Gördük ki, sizin de dediğiniz gibi, meğer kendi görüşünüzmüş olay. Görüşe ve tecrübelere saygım var.

aaa ne guzel cetin cevize carpmisim meger,bilmeden de toparlamisim
oglum pepeee diye bagirirken hizla yazdim o mesaji,simdi uyudu kerata,kendimce uzunca cvp vermeye zaman bulabildim
evet ben acikcasi tecrube ederek bu kaniya vardim yoksa etrafimdaki kimse oglumu sallamami dogru bulmadi ama gordum ki cocuk daha kolay uyuyor napayim..bide sling denilen tasiyicilardan da kullandim o sIkintili donemde,gikini cikarmadan 4 saat uyudugunu bilirim koynumda..
ozamanlar sanki hep sirtimda tasicam omrum besik basinda tukenecek gibi geliyordu ama bitip gidiyormus o gunler..simdiki aklim olsa koynumdan ayirmazdim yavrumu

Bu arada ürüne baktım. Görünüşe göre son derece gereksiz bir icat. Bir özelliği yok ki. Para israfı. Bunda yatacağına beşiğinde yatsın çocuk işte.

Mama sandalyesi olarak kullanilmasida c3zbetmisti ama vazgectimm sallanan bişeyler alsam daha mantıklı galiba. Gun icinde oyalancak sekilde

Bizim doktorumuz cok yumusak yerde yatmamasi gerektigini soyle isti bu fasulye denen sey cok yumusaksa bilmiyorum omurgasi icin zararli olabilir. Sallama konusuna gelince ufak ufak sallayin cok hizli sallamak bebegi soka sokabiliyor. Ben kizimi sallamadan uyumaya alistirdim.zorda olmadi ilk baslarda ufak ufak salliyoduk sonra sabit yerde uyutmaya basladik. Sallamak sart degil. Hatta fazlasi zararli.

Canim sallanan bi anakucagi aldim cok sallamamaya calisiyorum bende.

Fasulye yatak ile ilgili yanlış biliyorsunuz ama yumuşak değil vücut ısısına duyarlı köpük boncuk ile yapılmış bebek yatınca sertleşiyor ve doktorlarin bile önerdiği bir yatakmis ama sıkıntı şu çakmalari cin üretimi var piyasada çok fazla hiçbir işe yaramayan orjinali zaten sadece patron-bebek olarak int.de satışı yapılıyor buna dikkat etmek lazım kendim çok incelediğim için yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…