- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 533
- 133
- Konu Sahibi yalanckarnca
-
Bende yeni duydum.Kuru fasulyeyse tavsiye etmem,gaz yaparİlk defa böyle bi yatak olduğunu duydum
Fasulye yatak neymiş diye valla google amcaya baktım
neden sallamak istemiyorsunuz?
9 ay anne karninda surekli sallanan cocugun birden cok sabit tutulmasi hic saglikli degil.
ayakta sallamayin bebegi ama besiginde sallayin,kucaginizda pispislayin,zaten belli bi zamandan sonra bebek kendi istemiyor sallanmayi.
Bende yeni duydum.Kuru fasulyeyse tavsiye etmem,gaz yapar
bnece onun yerine fisher pirice yağmur ormanı ana dizi al aynı mantık hemde daha az yer kaplıyor
İlk defa böyle bi yatak olduğunu duydum
Kesinlikle sallanan birsey al emzirdikten sonra koy biraz salla hemen uyur
Fasulye yatak kullanmadim ama kullanisli oldugunu sanmiyorum.bende sallama taraftari değildim kizim kolik dogdu 3 ay araliksiz devamli sallamak zorunda kaldik yoksa cildiriyodu.keske otomatik sallanan bisey alsaydim dedim.onun icin istenildiginde sallanan bisey alsaniz daha iyi olur gibi
ee neymişş,iyi bişise kendime alcam kendim yatcamİlk defa böyle bi yatak olduğunu duydum
Bu açıdan bakınca mantıklı ins kolik sıkıntısı yaşamayiz
kolik olmasa bile ilk 3-4 ay gece gunduz aglamayan bebek cok azdir.
ben o fasulye yataga baktim.
bilmiyorum bana cok fazla yumusak geldi,ben oyle bi yatak almazdim sanirim.
tasarim guzel ama cok kullanisli degil.
ozellikle ilk 6 ay duz ve bebekler icin uygun sertlikte bi yerde yatmali ki omurlari duzgun gelissin.
bence besik kesinlikle alin kesinlikle.
benim asla sallamam diyen arkadaslarima cok tavsiye ettim almadilar,bebek dogduktan sonra mecbur aldilar.
ben yurtdisindayim,burda besiksiz ev gormedim ben.
besik almayan cocugun pusetini eve koyup orda ileri geri yaparak uyutuyor.
ben ilk doğduğunda ben park yatak hem de sallamak için Kraft dondy beşik almıştım elektrikli ve istedığın hızda sallıyor bebeği çok büyük rahatlık sonra da mama sandalyesine dönüşüyor bebek büyüyünce kesinlikle tavsiye ederim
çocuk bebekken sallanarak uyumak istiyor devamlı sallamak ta insanı çok yoruyor bu beşikle asla kendiniz sallamıyorsunuz çeşitli müziklerde çalıyor hem bebeğin eğlenmesi ve uyuması için tek sorunu yatak olunca biraz sert olması onuda içine minicik yatak yaptırarak çözdük yatağın boy ayarı da var kademe kademe dikleştırınce de ve önüne masasını takınca mama sandalyesi oluyor ben çok memnun kalmıştımTeşekkürler benmde fikrim degisti bu kadar insan yanılıyor olamaz sallanan birsey bakacagim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?