Fatih Öğüç ve Nicel Taşdemir de tüp bebek yaptıran varmı

Luna277

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
755
662
53
30
Merhabalar 26 yaşındayım amh 0,87 çıktığı içi tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum.Kütahyada oturduğum için ve çalıştığım için yakın illerde yaptırabilirim Afyonda ve eskişehirde tüp bebek yaptıranlar bu doktorlardan birine yaptıranlar memnun mu zonuç ne oldu fiyat ne kadardı bilgilendirirmisiniz?

Merhabalar ben Eskişehir nicel beyde şuan tüp bebek sürecindeyim. Memnunum şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı. Fiyat konusunda ben rapor kullandım arayıp detaylı konuşabilirsiniz fiyatı ama Afyon ve Eskişehir de fiyat farkı pek yok

Merhaba. Bende kütahya da yim. hem afyon a hem de eskişehir e görüşme için gittim. Afyon fertillife ta şu an durum ne bilmiyorum ama fatih bey her zaman orda olmuyor. Mesut bey vardı ben gittiğim zaman ama o da şu an orda değil. Fatih bey 'in haftada bir kere geldiğini duydum afyon a. Fertillife ta şu an hangi doktor var bilmiyorum bi bayan doktor gelmiş tüp bebek bölümüne diye duydum sadece. Iki merkez ile de görüşmemi yapıp eskisehir acıbadem e karar verdik. Üstelik benim gittiğim zaman arada az da olsa fiyat farkı vardı. Fertillife daha uygundu diyebilirim. Ama ben ortam olsun, doktor yaklaşımı olsun, enerji olsun kesinlikle acıbadem de olmalıyım demiştim. Bence siz de imkanınız varsa iki merkez ile degorusme yapın ona göre kadar verin. Zaten ilk görüşmeler ücretsiz. Ben memnunum acıbadem in hastane kalitesinden.

Nicel bey hakkında çok iyi yorum duymadım ama bende ikisiylede görüşücem hatta osmangazide yaptıranlr var oraylada görüşücem siz hamileymişsiniz hayırlı olsun acıbademde mi aldınız pozitif sonucu

Raporla ne kadar ödediniz

Nicel bey hakkında çok iyi yorum duymadım ama bende ikisiylede görüşücem hatta osmangazide yaptıranlr var oraylada görüşücem siz hamileymişsiniz hayırlı olsun acıbademde mi aldınız pozitif sonucu
Bende hiç kötü yorum duymamıştım nicel bey ile ilgili. Aslında biraz da hastanın yaklaşımı nasılsa doktor da ona göre daha pozitif oluyordur belki. Enerji meselesi yani. Bazı insanlar var yani tedavi olduğu doktorun nerde açığını bulurum diye düşünüyor. Ben doktoruma güvendim kendimi ona bıraktım açıkçası. Detay atlamıyor bana göre. Eşim çok konuşlan mesela en ufak şeyi bile sorardı onu da cevaplardı. Osmangazi de sanirim pandemi sebebi ile tedaviyi durduruyorlarmjs aksamalar oluyormuş ama tabi kendim tecrübe etmedim öyle duydum sadece. Evet acıbadem de pozitif aldım ilk denemede. 27 yaşındayım. Bir de burda yazılanları kesinlikle hemen inanma. Evet dikkate al göz önünde bulundur ama hemen o etiketi koyma. Çünkü olayın arka perdesini bilmiyoruz. Bende bazı şeyler okudum yeri geldi inandım hak verdim ama sonra bakıyorum doktor un ağzından olay daha başka. Insanlar bazen acıları ve yaşadığı olaylar gereği farklı ifade edebilir. Sadece nicel bey için söylemiyorum ama hangi hastanede tedaviye başlarsan başla doktoruna güven. Yoksa gerçekten çok daha zor olur bu süreç sizin için. Ben memnunum, negatif sonuç alsam fikrim değişir miydi hayır çünkü ben pozitif sonuç alacağımı düşünmüyordum. Dondurulmuş embriyolarim vardı ikinci denemeyi onlarla yaparız belki genetik teste göndeririz gözüyle bakıyordum.

Sunu da söyleyeyim, bende mesela fatih bey ile ilgili çok olumsuz yorumlar okudum duydum. Evet bu beni çok etkiledi. Ama bakıyorum allah razı olsun diyende var. Nasip kısmeti işi belko birazda. Sakın fatih bey e gitmeyin o hatayı yapmayın o soule biri o böyle biri yorumlarını çok okudum. Ama bir yandan da şunu düşündüm eğer herkes böyle düşünseydi mesleği kariyeri bu kadar ilerlemiş olur muydu. Adı bu kadar duyulmuş olur muydu. Ben fatih bey le hiç görüşmedim tanışmadım ama bazı şeyleri görmeye başladıkça kendim tanımadan on yargı da bulunmamayı tercih ettim. Beni bir miktar şu durum da etkiledi, fertillife ta ki mesut bey hakkında en ufak ne iyi ne kötü bir şey duymadim. Nötr bir durumdu. Ve yeni gelmişti oraya(şu an zaten orda degil) ama bir de nicel bey ile görüştüm pozitif enerji aldım sıcak bir yaklaşım aldım. Ve daha uzun bir süredir acıbadem de görev yapıyormuş. Bu secimimi etkiledi.

Zaten araştırdığım bütün doktorlar için hem iyi hem kötü yorum görüyorum bende yinede kendim görüşcem hepsiyle zaten Eskişehir daha kolaylık olcak benim için ayıp olmazsa siz ne kadar ödediniz oraya bide rapor geçiyormu orada bide sizdeki sıkıntı neydi çok sordum ama kusura bakmayın

Ben size özelden yazayım

Merhaba bende Sümeyye arkadaşımız gibi nicel beyde tedavi görüyorum birinci haftamı doldurdum tedavide şuan için herşey gayet güzel ilgili gidiyor doktor beyin yoğunluk artı yorgunluk durumuna göre yaklaşım tabi ki değişiyor ben öncesinde Yunus Emre devlet hastanesinde Teoman beye aşılama yaptırdım işinde iyi bir dr olmasına rağmen yaklaşım ve hasta çokluğu beni aşırı rahatsız etti negatif sonuç alınca tüp bebeni Acıbadem de istedim yunusemrede istemememin nedenleri ; hastaların toplu şekilde odaya alınması dr un hasta yetiştirme çabası durumunu kendi bilip seni bilgilendirmemesi biz durumumuzu dosyamız elimize geçerse öğrendik, ofis histeroskopiyi anestezili istememe rağmen burası özel değil uğraşamayız diye sağlık personellerinden tepki alıp ağlayarak acı sancı içinde operasyon dan çıkmam bunların hepsi kişisel sebepler tabi ki yada benim acı eşiğim çok düşük olduğu için böyle oldu . osmangaziye de gittim resmen orada tedavi olmamam için çabaladılar dr a ulaşıp muayene olmam dört günümü aldı yalvar yakar muayene oldum onu da dış merkezde tüp bebek yaptıracağım rapor için muayeneye geldim diyince hemen aldılar aşırı derecede sinirlendim ekibe orayıda eledim elimde tek Acıbadem kaldı konuyu daha fazla uzatmak istemem bu tarz sebeplerden dolayı şansımı Acıbadem de denemek istedim nicel bey işinde gerçekten iyi bir dr bana bunu hissettirdi bunca araştırma muayene operasyonlarımdan sonra inşallah böyle devam ederiz tedaviye tercih etmemin en başta ki sebeplerinden biriside ; tertemiz hastane tamam para verip muayene oluyoruz diyorsunuz ama bu süreçte en önemlisi temzilik . Yunusemrede geçen sene benim üstüme üç dört günlük kullanılmış örtüler örtüldü operasyonlarda muayene de kanlı kanlı tiksinerek muayene oldum sürekli ! Osmangazi de de al dolaptan örtünü ser yat bitince al kovaya at böyle kötü muamelelerden sonra bu kadar detaylı bir tedaviyi psikolojik olarak buralarda yapamayacağımı düşündüm pişmanda değilim arkadaşım uzun oldu biraz hakkınızı helal Edin inşallah faydalı olmuştur dediğim gibi bunlar kişisel başa gelenler belki şanssızlıklar ama sonuç bu

Yok aksine uğraşıp yazdığınız için teşekkür ederim ben osmangaziyi 5 yıl önce orada tüpbebek yaptırmış birinden dinledim o çok memnunmuş tabi yeni halini bilmiyoruz. Tabi temizlik ve ilgi en önemlisi bu süreçte zaten nicel beyin asistanıya görüştüm bize bi rndevu ayarlıcağını söyledi bi görüşücem bakalım inşallah bende sizler gibi memnun kalırım oraya başlarsam. Sizde inşallah güzel sonuçlar alırsınız bizide gelişmeler hakkında bilgilendirseniz çok sevinirim :)

İnşallah memnun kalırsın canım benim perşembe günü opu var benim dua edin sağlıklı yumurtalar çıksın

Ben kendim fertilife da yaptıracaktım mesut beyde aynı il olduğu için şehir dışı zor olur diye düşünmüştük. Mesut bey çok olumlu ve güzel yaklaştı ikna olmuştuk başarılı san bir doktordu. Tabi biz aylarca rapor için uğraştık tam bizim rapor aldık o hafta mesut bey gitti. Hastahane ayrıldığını söylemedi bile izinde dedi bize hep ben arkadaşlarından öğrendim aradım bizzat sordum öyle. Kendisi şimdi başka hastaneye geçmiş. Hastane sahibi doktor beyle bizzat görüşmek istedim görüştüm de artık ben buradayım bi süre dedi haftada üç gün kadar. Fatih beyin İstanbul’da başka hastanelri de vardı öyle olunca başkasına paslarsa kendi olmazsa diye endişelerimiz oldu.Geçici süreliğine bi bayan doktor gelmiş o gitti yerine bir tane onur isimli başka bir doktor gelmiş. Başka hastane arayışına girdik ve nicel beyi bulduk şuanlık memnunum. İkisiyle de görüş hangi kafana yatarsa

Evet benimde afyonla ilgili aynı bu tereddütlerim var haftaya nicel beyle görüşeceğim bakalım ilk tüp bebek mi sizin

Ben tercihimi haziran ayında nicel beyden yana kullandım canım. Dediğim gibi hastaneden de doktor dan da memnunum ve allah nasip ederse gebeyim 16 haftalık. Eylül de pozitif sunucumuzu aldık çok şükür. Darısı size inşallah, allah bu yolda yormasın kimseyi. Isteyen bekleyen herkese nasip olsun. Mesut bey afyon da özel bir hastaneye geçmiş park hayat a. Son dönemde çok fazla doktor değiştirdi, zaten mesut bey de geçen sene eylül gibi gelmişti bir sene olmadan gitmiş. Ondan sonra sizinde dediginiz gibi sürekli doktor gelip gitti oraya sosyal medyadan takip ettiğim kadarı ile. Fatih bey de istanbul da yeni hastanesini açtı, hem orası ile hem afyon ile ne kadar ilgilenebilir bilemiyorum mutlaka başka bir doktor geçecektir sürekli olarak. Yoksa sürekli farklı doktor la hem hasta takibi zor olur bence hem de hasta psikolojisi acısından iyi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…