Merhaba bende Sümeyye arkadaşımız gibi nicel beyde tedavi görüyorum birinci haftamı doldurdum tedavide şuan için herşey gayet güzel ilgili gidiyor doktor beyin yoğunluk artı yorgunluk durumuna göre yaklaşım tabi ki değişiyor ben öncesinde Yunus Emre devlet hastanesinde Teoman beye aşılama yaptırdım işinde iyi bir dr olmasına rağmen yaklaşım ve hasta çokluğu beni aşırı rahatsız etti negatif sonuç alınca tüp bebeni Acıbadem de istedim yunusemrede istemememin nedenleri ; hastaların toplu şekilde odaya alınması dr un hasta yetiştirme çabası durumunu kendi bilip seni bilgilendirmemesi biz durumumuzu dosyamız elimize geçerse öğrendik, ofis histeroskopiyi anestezili istememe rağmen burası özel değil uğraşamayız diye sağlık personellerinden tepki alıp ağlayarak acı sancı içinde operasyon dan çıkmam bunların hepsi kişisel sebepler tabi ki yada benim acı eşiğim çok düşük olduğu için böyle oldu . osmangaziye de gittim resmen orada tedavi olmamam için çabaladılar dr a ulaşıp muayene olmam dört günümü aldı yalvar yakar muayene oldum onu da dış merkezde tüp bebek yaptıracağım rapor için muayeneye geldim diyince hemen aldılar aşırı derecede sinirlendim ekibe orayıda eledim elimde tek Acıbadem kaldı konuyu daha fazla uzatmak istemem bu tarz sebeplerden dolayı şansımı Acıbadem de denemek istedim nicel bey işinde gerçekten iyi bir dr bana bunu hissettirdi bunca araştırma muayene operasyonlarımdan sonra inşallah böyle devam ederiz tedaviye tercih etmemin en başta ki sebeplerinden biriside ; tertemiz hastane tamam para verip muayene oluyoruz diyorsunuz ama bu süreçte en önemlisi temzilik . Yunusemrede geçen sene benim üstüme üç dört günlük kullanılmış örtüler örtüldü operasyonlarda muayene de kanlı kanlı tiksinerek muayene oldum sürekli ! Osmangazi de de al dolaptan örtünü ser yat bitince al kovaya at böyle kötü muamelelerden sonra bu kadar detaylı bir tedaviyi psikolojik olarak buralarda yapamayacağımı düşündüm pişmanda değilim arkadaşım uzun oldu biraz hakkınızı helal Edin inşallah faydalı olmuştur dediğim gibi bunlar kişisel başa gelenler belki şanssızlıklar ama sonuç bu