Fatih Ürek mide ameliyatı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
98 kilo ile mide ameliyatına giren Fatih Ürek, ameliyattan sonra bir hafta içinde 10 kilo verince rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.
fft107_mf4327958.Jpeg

Tedavisinin ardından hastaneden taburcu olan ünlü şarkıcı diyetyapmaya devam etti. Bir ay sonunda 15 kilo veren Ürek bambaşka bir görüntüye kavuştu.
fatih-urek-kendini-bastan-yaratti-7247108_5231_m.jpg

Şimdi çok daha mutlu ve enerjik hissettiğini söyleyen şarkıcı, yaşadığı süreci Hafta Sonu'na yaşadığı anlattı: Son zamanlarda kilolarımdan çok rahatsızdım. Bünye olarak çok çabuk kilo verebiliyorum fakat aynı hızla da alıyorum. Benim derdim vücuduma yerleşmiş olan kiloyu yok etmekti. Ayrıca diyabet hastasıyım. Yani sağlık olarak da fazla kilo beni çok etkiliyordu.

Zayıfladıysa o şalla neyi gizliyor? :KK53:

böyle zayıflamaya ne var. ben 5 ayda 16 kilo verdim. yemeyerek. daha doğrusu az yiyerek. an geldi açlıktan ellerim titredi.

ameyliyatla zayıflayanlarda en güzel olan ve gercekden buna ihtiyacı olan pelin di sanırım. fatih ürek vucud olarak incelsede suratı çirkinleşicek. dişler ağzı ön plana cıkıcak. tabi sağlık , görüntüden kesınlıkle daha önemli. kendini iyi hissediyorsa yaptırması iyi olmuş.

Fatih ürek i cok severim aslinda ihtiyacida vardi cünkü bircok hastaligi vardi insallah sonradan bir sorunu falan cikmaz..

X