evet ilgincmis . Hifa ismini ilk kez duydum teşekkürlerFatma Hifa...
Geçenlerde bi anne çocuğuna böyle seslendiginde kulagima cok hoş gelmişti.
Rica ederim .evet ilgincmis . Hifa ismini ilk kez duydum teşekkürler
esim çok istiyor. Yani bu isim kesin olacak .. Kirmak istemiyorum ikisini deNeden sevmediginiz bir ismi cocugunuza takacaksiniz? Bence siz ilk önce buna bir çözüm bulun. Yani ne desem bilemedim ben seviyorum bu ismi
ela ve sareyi de düşüneceğim yaksmis aslında :) tesekkurlerIlk isim fatma olsa 2.isim bulsak biz:)
Cocuga seslenirken begendiginiz isim le seslenmek istiyorsunuz sanirim.2 isimlilerin genelde ilk isimleri ile hitap ediliyor da.
zuhal fatma
Eylul Fatma
Sare fatma(favorim)
Ela Fatma
Nurdan Fatma
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
ZümraMerhaba arkadaşlar. İkinci isim fatma. Değişme şansı yok istemesem deilk isim olarak ne koyabilirim. Defne eylül öykü masal nehir nil hoşuma gidenler. Ama yanina. Fatmayı koyunca yakışmıyor.kimlikteki isme takilmayacagim artik. Önerilerinizi bekliyorum.
Fatma zehra olabilir ben iki ismi sevmiyorum ama tercih sizin tabiEvet kv ismi..ne koysan yakışmıyor arkadaş yanina :))
esim çok istiyor. Yani bu isim kesin olacak .. Kirmak istemiyorum ikisini de
iki ismi ben de sevmiyorum aslında ama en azından istediğim isim olsun dedim :)Fatma zehra olabilir ben iki ismi sevmiyorum ama tercih sizin tabi
duru nisa da sevdiğim isimler teşekkürler :)Fatma nın yanına yakıştırdığım isimlerden biri benim Fatma Betül...
Fatma Duru , Fatma Begüm, Fatma Nisa , Fatma Azra :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?