Fatma isminin yanına isim önerileri

iki ismi ben de sevmiyorum aslında ama en azından istediğim isim olsun dedim :)
İstemediğinizİ belirtseniz çok mu sorun çıkar Konyada da kayınvalide isminin yanına yeni isim koyup kv ismi kullanılmıyor çok kırılıyor büyükler ya hiç koymasınlar yada benim ismimide söylesinler diye komşularım 48 ve üstü olunca :) ama bir bakıma haklı gibiler bilmiyorum benim oglumun ismin aile arasında kura yöntemiyle koyduk

Fatma değil de ;FATIMA HİFA güzel olur.

yok yaşıyor. Bence de gereksiz ama dediğim gibi bu büyük problem olacak. Amin inşalalh tesekkur ederim :)

evet sorun olacak ki oldu da. :) kimse fatma ismini kullanmayacak zaten bunu da biliyorum. Yani gereksiz olacak ama iste gel de anlat

Herkesin kendi tercihidir ama ben 2 isme karşıyım, rahmetli kardeşime böyle baskılar yüzünden 2 isim konulmuş, biz ilk ismini kullanmıyorduk zorla konduğu için ama okulda ilk ismiyle çağırılıyordu, çocuk afallayıp bakmıyordu, ilk ismini bilmiyordu ki garibim, büyüklerin böyle psikolojik baskı uygulamalarına illa şu isim olacak demelerine çok kızıyorum, isim hakkı anne babanındır.

Fatma isminin yanına başka bir isim konsa da mutlaka Fatma olacak diyen kişiler o isimle çağıracaktır, en güzeli Fatma'ya Fatoş demek, ismi Fatma olanların bir kısmı kendine Fatoş dedirtiyor zaten :)

Çok haklısın abla

Fatma nin yanına nur yakışır baskada bir isim yakismiyor yani.fatma degilde fatoş yazdirsaniz nasil olur bence daha tatlı ve hoş olur :)

Fatma Dilan, fatma Eda,Fatma Gizem,fatma Nur,Fatma Gül,Fatma Rana,Fatma sena,

Fatma Sultan :)

Soyisimde önemli tabii uyum açısından.Ama benim aklıma ilk önce nur geldi.Fatma nur uyumlu oluyor yani.

Ben isim önerisinde bulunmayacağım fakat takıldığım bir nokta var.

Benim canımdan kanımdan olan bir evlat hakkında kim ne cürretle böyle kati bir karar verebilir??
Ve ben nasıl böyle istemediğim birşeyi zorla kabullenirim??

Kendine bu soruları sordunmu??

O evlat senin ve üzerindeki her kararı eşinle birlikte verirsiniz. Eşinin istemediğine sen diretme senin istemediğine o diretmesin...

Ayrıca masal öykü nil kumsal bunlar modern isimler fatma isminin yanına hiç olmuyor. Birde fatma ismi bana çok kaba geliyor. Bu durumdan eşini vazgeçirmeye bak.

Ayşe, zeynep, zehra bir derece fakat fatma cidden ağır bir isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…