İstemediğinizİ belirtseniz çok mu sorun çıkar Konyada da kayınvalide isminin yanına yeni isim koyup kv ismi kullanılmıyor çok kırılıyor büyükler ya hiç koymasınlar yada benim ismimide söylesinler diye komşularım 48 ve üstü olunca :) ama bir bakıma haklı gibiler bilmiyorum benim oglumun ismin aile arasında kura yöntemiyle koydukiki ismi ben de sevmiyorum aslında ama en azından istediğim isim olsun dedim :)
Fatma ismi çok çok güzel bir isim , ama kv Nin adı olunca itici oluyor maalesef.Evet kv ismi..ne koysan yakışmıyor arkadaş yanina :))
Fatma değil de ;FATIMA HİFA güzel olur.Merhaba arkadaşlar. İkinci isim fatma. Değişme şansı yok istemesem deilk isim olarak ne koyabilirim. Defne eylül öykü masal nehir nil hoşuma gidenler. Ama yanina. Fatmayı koyunca yakışmıyor.kimlikteki isme takilmayacagim artik. Önerilerinizi bekliyorum.
yok yaşıyor. Bence de gereksiz ama dediğim gibi bu büyük problem olacak. Amin inşalalh tesekkur ederim :)Neden mecbur , değişme şansı yok ? KV vefat mı etmiş ? O zaman anlayabilirim belki ama hayattaysa çok gereksiz...
Eylül güzel ama yakışmıyor gibi , gerçi ikinci isim olunca hiç bir şey yakışmıyor.
Sanem Fatma
Zuhal Fatma
Uysun diye uğraşılarım :) Allah yardımcınız olsun , sağlıkla dünyaya gelir İnşallah , ismi ne olursa olsun umarım bahtı güzel olur.
hahaha cok güzl özetlediniz :)Bence Fatma ismiyle hiçbiri olmamış. Kültür karmaşası yaşıyoruz diye bar bar bağırıyor.
evet sorun olacak ki oldu da. :) kimse fatma ismini kullanmayacak zaten bunu da biliyorum. Yani gereksiz olacak ama iste gel de anlatİstemediğinizİ belirtseniz çok mu sorun çıkar Konyada da kayınvalide isminin yanına yeni isim koyup kv ismi kullanılmıyor çok kırılıyor büyükler ya hiç koymasınlar yada benim ismimide söylesinler diye komşularım 48 ve üstü olunca :) ama bir bakıma haklı gibiler bilmiyorum benim oglumun ismin aile arasında kura yöntemiyle koyduk
Rabbim saglık versin bebeğinize bazen ismin önemi kalmıyorevet sorun olacak ki oldu da. :) kimse fatma ismini kullanmayacak zaten bunu da biliyorum. Yani gereksiz olacak ama iste gel de anlat
Bence hiç 2. isim aramayın, Fatma olacak ve nüfusa öyle kaydedilsin diye baskı varsa, Fatma yazdırın ama siz Fatoş diye seslenin.evet sorun olacak ki oldu da. :) kimse fatma ismini kullanmayacak zaten bunu da biliyorum. Yani gereksiz olacak ama iste gel de anlat
Mükemmel fikirBence hiç 2. isim aramayın, Fatma olacak ve nüfusa öyle kaydedilsin diye baskı varsa, Fatma yazdırın ama siz Fatoş diye seslenin.
Herkesin kendi tercihidir ama ben 2 isme karşıyım, rahmetli kardeşime böyle baskılar yüzünden 2 isim konulmuş, biz ilk ismini kullanmıyorduk zorla konduğu için ama okulda ilk ismiyle çağırılıyordu, çocuk afallayıp bakmıyordu, ilk ismini bilmiyordu ki garibim, büyüklerin böyle psikolojik baskı uygulamalarına illa şu isim olacak demelerine çok kızıyorum, isim hakkı anne babanındır.Mükemmel fikir
Çok haklısın ablaHerkesin kendi tercihidir ama ben 2 isme karşıyım, rahmetli kardeşime böyle baskılar yüzünden 2 isim konulmuş, biz ilk ismini kullanmıyorduk zorla konduğu için ama okulda ilk ismiyle çağırılıyordu, çocuk afallayıp bakmıyordu, ilk ismini bilmiyordu ki garibim, büyüklerin böyle psikolojik baskı uygulamalarına illa şu isim olacak demelerine çok kızıyorum, isim hakkı anne babanındır.
Fatma isminin yanına başka bir isim konsa da mutlaka Fatma olacak diyen kişiler o isimle çağıracaktır, en güzeli Fatma'ya Fatoş demek, ismi Fatma olanların bir kısmı kendine Fatoş dedirtiyor zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?