Fatma isminin yanına isim önerileri

İki isim koyacaksan bebegin doğduğu andan itibaren iki ismide söylemeniz lazım ki çocuk büyüyünce adi soylendiginde tepki verebilsin örnegin;" fatma nila yapma annecim "vb. Eğer tek isim soylerseniz çocuğun psikolijisi açısından pek çok sorunla karşılaşabilirsiniz

Annem de babam da vefat etti hic dusunmuyorum isimlerini cocuguma koymayi. Ne alaka onu da bilmiyorum.
Konu sahibi de koymak istemiyorsa koymamali. Eylul nil fatma ne alaka. Siz modern isimleri begeniyorsunuz belli ki. Begendiginiz isimlerle fatma yanyana uymuyor

Fatma ismini ilk isim olarak koyun diyenler olmuş ancak Fatma ismini öne koyarsanız hep o isim kullanılır her yerde. Sizin de dediğiniz gibi Fatma'yı beğendiğiniz bir ismin yanına ikinci isim olarak koyun. Okul hayatında iş hayatında filan ilk ismi söylensin,zamanla da sadece kimlikte kalsın fatma ismi.

Melisa Fatma mesela
Kafiyeli ve uygun oldu sayılır

İsimlere karşı severim sevmem diye bir ön yargım hiç olmadı.

Fakat okulda bizim ilk ismi örnek olarak yazıyorum f.zehra kaya diye yazarlardı.
Yani hep ikinci isim kullanılırdı.

İsimlere karşı severim sevmem diye bir ön yargım hiç olmadı.

Fakat okulda bizim ilk ismi örnek olarak yazıyorum f.zehra kaya diye yazarlardı.
Yani hep ikinci isim kullanılırdı.

Yazı dilinde o şekilde oluyor evet ama söylenirken ilk isim kullanılır genelde.
Bir de resmi yazılarda o şekilde kisaltmalar yapılamaz,isim bölünemez. Yapılıyorsa da doğru değil.

Özellikle içinde a harfi geçen isimler daha bi uyuyor sanki..
Fatma Hazal, İclal, Zuhal, Irmak, Mina,
Aklıma bu isimler geldi, bence Fatma isminin yanına yakışıyorlar..

fatma ismini formaliteden istiyorlar aslında yani muhtemelen kimse o ismi kullanmayacak. O yüzden ikinci isim arayisindayim :)

Fatma gül fatma nur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…