Merhaba arkadaşlar. İkinci isim fatma. Değişme şansı yok istemesem deilk isim olarak ne koyabilirim. Defne eylül öykü masal nehir nil hoşuma gidenler. Ama yanina. Fatmayı koyunca yakışmıyor.kimlikteki isme takilmayacagim artik. Önerilerinizi bekliyorum.
İsimlere karşı severim sevmem diye bir ön yargım hiç olmadı.Fatma ismini ilk isim olarak koyun diyenler olmuş ancak Fatma ismini öne koyarsanız hep o isim kullanılır her yerde. Sizin de dediğiniz gibi Fatma'yı beğendiğiniz bir ismin yanına ikinci isim olarak koyun. Okul hayatında iş hayatında filan ilk ismi söylensin,zamanla da sadece kimlikte kalsın fatma ismi.
Melisa Fatma mesela
Kafiyeli ve uygun oldu sayılır
Kv ismi mi Fatma?
Fatma Betül
Fatma Ebrar
Fatma Zehra
İsimlere karşı severim sevmem diye bir ön yargım hiç olmadı.
Fakat okulda bizim ilk ismi örnek olarak yazıyorum f.zehra kaya diye yazarlardı.
Yani hep ikinci isim kullanılırdı.
fatmaebrari nerden duydunuzKv ismi mi Fatma?
Fatma Betül
Fatma Ebrar
Fatma Zehra
Benazir Butto gibi:))Ülkemizde koyuluyor mu o isim yaBenazir fatma Ecrın Fatma. Eylül fatma
fatmaebrari nerden duydunuz
fatma ismini formaliteden istiyorlar aslında yani muhtemelen kimse o ismi kullanmayacak. O yüzden ikinci isim arayisindayim :)Herkesin kendi tercihidir ama ben 2 isme karşıyım, rahmetli kardeşime böyle baskılar yüzünden 2 isim konulmuş, biz ilk ismini kullanmıyorduk zorla konduğu için ama okulda ilk ismiyle çağırılıyordu, çocuk afallayıp bakmıyordu, ilk ismini bilmiyordu ki garibim, büyüklerin böyle psikolojik baskı uygulamalarına illa şu isim olacak demelerine çok kızıyorum, isim hakkı anne babanındır.
Fatma isminin yanına başka bir isim konsa da mutlaka Fatma olacak diyen kişiler o isimle çağıracaktır, en güzeli Fatma'ya Fatoş demek, ismi Fatma olanların bir kısmı kendine Fatoş dedirtiyor zaten :)
evet daha sevimli duruyor :)Fatma nin yanına nur yakışır baskada bir isim yakismiyor yani.fatma degilde fatoş yazdirsaniz nasil olur bence daha tatlı ve hoş olur :)
Fatma gül fatma nurMerhaba arkadaşlar. İkinci isim fatma. Değişme şansı yok istemesem deilk isim olarak ne koyabilirim. Defne eylül öykü masal nehir nil hoşuma gidenler. Ama yanina. Fatmayı koyunca yakışmıyor.kimlikteki isme takilmayacagim artik. Önerilerinizi bekliyorum.
Evet hatta arkadaşımın kişinin ismi Benazir Fatma.o nedenle yazmıştım bendeBenazir Butto gibi:))Ülkemizde koyuluyor mu o isim ya
İlginçmiş gerçekten,eskiden öyle farklı isimleri kaydetmiyorlarmış,şimdi serbest demekki...Evet hatta arkadaşımın kişinin ismi Benazir Fatma.o nedenle yazmıştım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?