Fatma isminin yanına isim önerileri

benim beğendiğim isimler yakışmıyor yanina evet ama bu konuda yapabileceğim bisey yok ne yazık ki... Keske olsaydı .

Fatma dan ziyade orijinalini koyun daha içinizi rahat ettirmiş olursunuz "Fatıma" yanına da Nur,Zehra, Betül en çok yakışanlar... İki isim olayı çok hoşuma gidiyor aksine benim de kişisel birşey yani :) ben isim sahiplerinin huylarindan taşısin diye iki güzel isimden yanayım hep... Ve dini isimler daha çok hoşuma gidiyor kendi ismimi sevmiyorum o yüzden bir zamanlar popülermis ama şimdi çok demode geliyor ismim bana tek avantajı kısa olması... Oğlumun ismi Mustafa Hamza mesela severek iki ismini de kullaniyoruz ve bir kızım olursa inşallah ismi Amine Meryem olucak...

kimse kullanmıcaksa niye istiyolar fatmayı, bu ne saçmasapan bi zorlama. sırf ego tatmini olsun diye. fatma çok güzel bi isim aslında ama baskı var. hiç bi isim uymuyo yanına zorlama duruyo. madem kullanılmıcak, beğendiğin ismi koy hiç uydurmaya çalışma

fatıma teklifini de sunacagim esime teskkurler.. En cok zehrayi yakistiriyorum yanina ama iste benim beğendiğim isimler bambaşka :)) yani fatmayi formaliteden istiyorlar bir nevi.

evet bu gidişle öyle olacak. Beğendiğim bi ismi koyacağım. Kimlikte de yakışsın zorlama durmasin diye uydurmak istemiştim ama olmuyor bi.turlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…