faturalara kvnin yorumu

ebyar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
2.754
3.348
133
Arkadaşlar toplam fatura gideriniz ne kadar?

Bu ay elektrik 40 TL su 35 TL doğalgaz 15 TL gelmiş. Yani toplamda 90 tl.

Eşime eve internet almayı teklif ettim o da bakariz dedi. Sonra anne oğul konuşurken kulak misafiri oldum. Kayınvalidem eşime zaten bir sürü fatura ödemeniz var bir de internete para mı vereceksiniz dedi ben şok.

Sizce faturalarımız çok mu? Sizlere ne kadar geliyor.

Bana göre az

Elektrik 79 su 42 doğalgaz 26 geldi

Ama ile gör değişir biz 3 kişiyiz bir de

Elektrik 100 liradan asagi gelmez bizim.. Ki sizin gayet iyi daha bunun asagisini da tahmin edemiyorum yani.. Kayinvalideye bizim faturalarin derdi seni mi gerdi desen suclu sen olursun.

Kv deye ne senin internetinden, gerekli gereksiz her şeye yorum yapıyorlar bazen. Ay sinir basıyor bana..

elektrik 60 civarı(+10 olabiliyor)
Su bizim kontörlü ama 50 civarıdır o da
Dogalgaz 20 falan herhalde o da kontörlü
Digitürk+internet 80
Telefonlar 32×3 (kv nin faturasini da biz ödüyoruz)

Bu arada ben ayda 1 hafta falan evde olmuyorum bu aralar.
Kv sıkıyorsa benim bir harcamama laf etsin yapıştırıyorum lafı.

Bende onu anlamadım
Normalde gün asiri evi supuruyorum ekstra bi şey olmazsa kv kızım ne gereği var boşuna elektrik harciyorsun evde iki kisisiniz ne varda supuruyorsun demişti demek fatura hesabi yapmis
Parasini kayinvalidemi verecekmis ki ona ne 90 tl benim sadece elektrik faturam

İnterneti 25gb akk sınırsız kullanıyorum 30 tl uydunet. Elektrik 80 den asagi gelmiyor bize su 35 jeotermal 85tl. Ayrica kayinvalidene neymis ben bile sinir oldum aa

Oha. Evin toplam faturası 90 TL gelse babam bizim önümüzde secdeye durur Haşa. Biz 1-2 yıl öncesine kadar sadece 350-400 TL doğalgaza veriyorduk. Elektrik 100'e yakın bazen aşıyor, su da 100'e yakın, internet 60 TL civarı falan derken bayağı bir fatura ödüyorduk. Şimdi doğalgaz ne kadar geliyor hatırlamıyorum ben artık bizimkilerle yaşamıyorum ama aylık 90 TL bedava yav. İnternet 40 lira olsa 130 lira işte mis gibi.
Telefon faturalarını saymaya kalbim yetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…