Kendini bildi bileli bu işi yapiyor. Ozelde calisamam ticarete alistim diyor.şimdi fidan satış yeri açmaya çalışıyoruz işte.İşlerimiz güzel giderse 3-4 yıl sonra pazara ckmaz olurum diyor ama bilmiyorum gitmekten vazgeçebilir miBaşka iş bulamaz mı? Sabah gidip akşam gelecek?
Benim ne zaman bi derdim olsa buraya yazarm ve hep de çözüm bulurum sayenizde. 4 yıl boyunca nişanlı kaldık ben uniyi bitirene kadar.3 ay öncede evlendik çok şükür. Nasıl anlaticam hangi cümleleri kurucam bilemiyorum. Ben esimi çok seviyorum ama artık bunun bana zarar verdiğini düşünmeye başladım.Çünkü hep yanimda olsun istiyorum.Onunla vakit geçirmek istiyorum.Eşim pazara gidiyor şehir dışına. Çarşamba sabahı gidiyor pazar akşamı geliyor.Geldiği zamanlarda da çok fazla vakit geciremiyoruz.Tarımla uğraşıyor ne zaman işinin çıkacağı belli olmuyor o yüzden.Bi taraftan iş kurmaya çalışıyoruz bende ziraat muhendisiyim. Güçlü olmaya çalışıyorum.Ona bu kadar bağımlı olmadan yada aniden bi işi çıktığında uzulmeden yasamak istiyorum.4 yıl boyunca zaten fazla gorusemedik şimdi de böyle olunca benim aşkm hastalıklı bir hal alıyor. İnanın daha net anlatmak isterdim durumu.ama çok dolu olduğum bi zamanda yazıyorum ve anca bu kadar toplayabiliyorum beynimi.Kendimi bende isime vermek istiyorum bir iki gün bunu yapıyorum sonra yine aynı şey oluyor.Esime boyle soyluyorum seni hayatmn merkezi yapmak istemiyorun bundan ben zarar goruyorum diye.O zamanda uzuluyor bunu kafasina takiyor.Bana akıl verin.Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.
Benimki de dışarda.yarın pazara gidecek yine ama su anda benim daymla oturuyor.Adamın muhabbetini kesip gelemiyormusSeninki yine iyiymiş. Biz de 3 ay önce evlendik. Şu an arkadaşlarıyla dışarda. Onlarla buluşmasını bile istemiyorum. Ben de durumumdan şikayetçiyim. . Bekarken hep çalışırdım. Şimdi iş de bulamıyorum. Burayı okuyayım bariYorumlardan ben de faydalanayım.
Evet değil bende farkndaym.esimde durumun böyle olduğunu pek farkedemiyor.çünkü o gelince de uzuntumu belli edersem bu sefer hiç huzurumz kalmycakOdaklanıcak farklı uğraşlar bulmanız lazım bukadar bağımlı olmak hiç normal değil
Benimki de dışarda.yarın pazara gidecek yine ama su anda benim daymla oturuyor.Adamın muhabbetini kesip gelemiyormus
Evet bende öyle düşünüyorum anlayışsız gibi görünmek istemediğini istemedigim için cok fazla acmyorm bu konuyu.Ondan işini degstrmesni de isteyemiyorum.çünkü daha ağır işlerde calsnlarda var mesela gidince bir ay gelmeyenlr filan.Benim kendimi degstrmem lazm.duygularımı bırakıp mantgmla hareket etmem gerekiyor.ugrasla veya işle olacak bisey dgil çünkü daha önce denedm.sadece kısa süreliğine oyalanabiliyorm oyleBen eve gelince trip atmak, evdeki dırdırcı kadın olmak istemiyorum ama ister istemez yüzüm düşüyor. Ben işe başlarsam belki bu durumumdan kurtulurum diye düşünüyorum. Sen de farklı bir uğraş bul. Çünkü onlar bizim gibi değil. Bizim gibi dip dibe olmak onları sıkıyor. Ne kadar seni severse sevsin dibinde olmayacak. Şehir dışına gidip gelmese bile başka şekilde bazen uzak kalacak senden. Ama şu şehir dışı olayı olmayaymış iyiymiş. Allah kolaylık versin. Hobi edin sen de derim. .
Farkndym bende sırf bu düşünceden dolayı çocuk istiyordum geçen ay.Ama Allahtan kuzenim uyanmama yardım etti.Su an sırf bunun için çocuk sahibi olursam onu büyütürken eşim yine olmayacak bu sefer daha ağır gelecek hayat.o yüzden bu düşünceyi belki işleri yoluna koyarz diye 2-3 yıl erteledik.Eşinize doyamamışsınız bu bir, çocuk olunca bu kadar yoğun olmayacaksınız bu da iki..
Benim ne zaman bi derdim olsa buraya yazarm ve hep de çözüm bulurum sayenizde. 4 yıl boyunca nişanlı kaldık ben uniyi bitirene kadar.3 ay öncede evlendik çok şükür. Nasıl anlaticanhangi cümleleri kurucam bilemiyorum. Ben esimi çok seviyorum ama artık bunun bana zarar verdiğini düşünmeye başladım.Çünkü hep yanimda olsun istiyorum.Onunla vakit geçirmek istiyorum.Eşim pazara gidiyor şehir dışına. Çarşamba sabahı gidiyor pazar akşamı geliyor.Geldiği zamanlarda da çok fazla vakit geciremiyoruz.Tarımla uğraşıyor ne zaman işinin çıkacağı belli olmuyor o yüzden.Bi taraftan iş kurmaya çalışıyoruz bende ziraat muhendisiyim. Güçlü olmaya çalışıyorum.Ona bu kadar bağımlı olmadan yada aniden bi işi çıktığında uzulmeden yasamak istiyorum.4 yıl boyunca zaten fazla gorusemedik şimdi de böyle olunca benim aşkm hastalıklı bir hal alıyor. İnanın daha net anlatmak isterdim durumu.ama çok dolu olduğum bi zamanda yazıyorum ve anca bu kadar toplayabiliyorum beynimi.Kendimi bende isime vermek istiyorum bir iki gün bunu yapıyorum sonra yine aynı şey oluyor.Esime boyle soyluyorum seni hayatmn merkezi yapmak istemiyorun bundan ben zarar goruyorum diye.O zamanda uzuluyor bunu kafasina takiyor.Bana akıl verin.Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.
Güzel soyluyorsunuzda su an ki durumumda birde Çocuğumun olduğunu düşünüyorum. Tamam belki onu esimden daha çok severim.Bu aşkı yasayamama derdinden kurtulmuş olurum.Ama çocuk demek sorumluluk demek.Bunlarla tek basıma mücadele edemeyeceğim.Ya o zaman daha da güçsüz çaresiz kalirsamdaha 3 aylık evlisin normal böyle düşünmen :) ben bile eşim işteyken gelsin istiyorum bazen, en azından durumun farkındasın, işine ver ve başka uğraşlar da bul boş kalınca, zamanla düzelir :) eşime bazen hadi iyisin çocuk olucak sana sarmıcam diyorum gülüyor, iş kuracağınız için çocuk düşünmeyebilirsin ama çocukta olunca normal olur her şey :)
Güzel soyluyorsunuzda su an ki durumumda birde Çocuğumun olduğunu düşünüyorum. Tamam belki onu esimden daha çok severim.Bu aşkı yasayamama derdinden kurtulmuş olurum.Ama çocuk demek sorumluluk demek.Bunlarla tek basıma mücadele edemeyeceğim.Ya o zaman daha da güçsüz çaresiz kalirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?