Fazla fedakarlık yapıyorum ama kıymet bilen yok.

Her insanın başına geliyor üzülmemeye çalış.Belki de bu senin için bir şans ve bu şansı değerlendir.Zorlamaya gerek yok kestir at alakanı kes! bu tür insanlar yaptıkları onca hainlik ve sömürmeye rağmen bulunmaz hint kumaşı edasında naz üstüne naz yapıp özür bile dilemezler(belki yarım ağız şansın varsa ) daha gençsin nice insanlar çıkar karşına dost arkadaş olmak ve bulmak kolay değil hata yapa yapa doğrusunu bulur insan.Yaş 15 25 50 ne fark eder ki gerçek sadakat ve yyoksa olmayı versinler. Rabbimiz var o yeter .Bu konuda yaşanmışlıkları olan birisi olarak şimdi gerçek ve sahte olanları ayırt ederek çok güzel bir ortama sahibim.Takılma onlara yaşamın güzel yanlarına bakarak umutla devam et hayatına ve onları arkanda bırak acı ama güzel bir tecrübeye sahip olmuşsun buna şükret.Sahte insanlar zarar verir mutlu etmezler ve asla kolay kolayda mutlu edemezsin hep ver ver !

Öyle canım hep ben gerçekten. İşte alakayı kesmek de o kadar kolay olmuyor çünkü çok yanlışları var tamam ama bir o kadar da bir şeyler paylaştık. Ne bileyim onların evine yemeğe gittim, onlar geldi dışarıda eğlendik. Bu yıl benim okuldan aynı zamanda çok yakın arkadaşım evlendi yani benim kardeşim gibi sırdaşım onlara göre arkadaş konumunda. Bu arada o da onları hiç sevmiyor hem bana yaptıklarından ötürü hem de hareketlerinden hoşlanmıyor hiç. onun düğününde, mutlu anlarında beraberdik falan bir şeyler paylaştık. Aslında kötü ve art niyetli olmadıklarına inanmaya çalışıyorum. Sevgilerinden şüphem yok o kadar da değildir yani.Benim tek istediğim biraz daha duyarlılık, saygı, önemsenmek.

Son düzenleme:
Öyle canım hep ben gerçekten. İşte alakayı kesmek de o kadar kolay olmuyor çünkü çok yanlışları var tamam ama bir o kadar da bir şeyler paylaştık. Ne bileyim onların evine yemeğe gittim, onlar geldi dışarıda eğlendik. Bu yıl benim okuldan aynı zamanda çok yakın arkadaşım evlendi yani benim kardeşim gibi sırdaşım onlara göre arkadaş konumunda. Bu arada o da onları hiç sevmiyor hem bana yaptıklarından ötürü hem de hareketlerinden hoşlanmıyor hiç. onun düğününde, mutlu anlarında beraberdik falan bir şeyler paylaştık. Aslında kötü ve art niyetli olmadıklarına inanmaya çalışıyorum. Sevgilerinden şüphem yok o kadar da değildir yani.Benim tek istediğim biraz daha duyarlılık, saygı, önemsenmek.

Çok temiz kalblisin belliki... halen düşüncelerin iyi niyetli ama anlattıklarından çokta önemsenecek yapıda olmadıklarını düşündüm.Elbette anlattıklarına bakarak ancak bu fikri sunabiliriz sen daha iyi bilirsin.

Çok temiz kalblisin belliki... halen düşüncelerin iyi niyetli ama anlattıklarından çokta önemsenecek yapıda olmadıklarını düşündüm.Elbette anlattıklarına bakarak ancak bu fikri sunabiliriz sen daha iyi bilirsin.

Canım art niyetli olduklarını düşünüp moralimi bozmak istemiyorum ama biraz da annemin dolduruluşuna geliyorum. Sen farklısın çekemiyorlar diyor. Öyle söyleme yok öyle bir şey diyorum. Bana özendiklerini de çekinmiyorlar söylüyorlar art niyetli olduklarını düşünmedim ne yalan söyleyeyim.Bu yüzden sanırım. Bir yandan aklımın bir köşesine yerleşiyor ama. Evet aslında biraz boş vermek fazla büyütmemek lazım diyorum ama , İşte bazı yaptıkları da ağır yani zoruma gidiyor doğum günü mevzusu, sadece işleri düşünce aramaları falan. Bunlar çok ayıp. Ben insan ilişkilerinde çok titizimdir önceliği kendime değil de onlara veririm ama kıymet bilinmeyince canım sıkılıyor tabi.

Sık sık oluyor bu tip şeyler. Bende üniversitedeyken çok çok yakın birkaç arkadaşım vardı. Onlar ne zaman hastalansa onlar yalnız gitmesin diye onlarla birlikte hastanelere giderdim. Ameliyat oldu biri refakatçi kaldım. Hemde vize haftası. Sabah akşam iğneye götürdüm. Geceleri acile götürdüm. Kaç kere hemde kaç defa. Neyse bir gün ben rahatsızlandım. Çok soğuk bir ilde okuyordum. Alışıkta değilim. Fena üşütmüşüm. Boğazlarım kütük olmuş lenf bezlerim şişmiş. Zor bela hastaneye gitmek için hazırlandım. O zamanki erkek arkadaşım geldi beni aldı hastaneye gittik. İlaç almak için eczaneye girdiğimizde falancalar seninle niye gelmedi? Sen onların her zaman yanında oluyorsun demişti ki ne oldu diye aramadılar bile beni o gün.
Erkek arkadaşım bunu söyleyene kadar aklımdan hiç böyle bir düşünce geçmemişti. Saflığa bak bendeki. Ondan sonra bende onlar gibi iyi gün dostu oldum. Mezun olduktan sonra bir süre daha konuştuk sonra koptuk. Eh böyle arkadaşlıkların ömrü bu kadar işte. Sende koy mesafeni. Kimseden eksik değilsin.

Sık sık oluyor bu tip şeyler. Bende üniversitedeyken çok çok yakın birkaç arkadaşım vardı. Onlar ne zaman hastalansa onlar yalnız gitmesin diye onlarla birlikte hastanelere giderdim. Ameliyat oldu biri refakatçi kaldım. Hemde vize haftası. Sabah akşam iğneye götürdüm. Geceleri acile götürdüm. Kaç kere hemde kaç defa. Neyse bir gün ben rahatsızlandım. Çok soğuk bir ilde okuyordum. Alışıkta değilim. Fena üşütmüşüm. Boğazlarım kütük olmuş lenf bezlerim şişmiş. Zor bela hastaneye gitmek için hazırlandım. O zamanki erkek arkadaşım geldi beni aldı hastaneye gittik. İlaç almak için eczaneye girdiğimizde falancalar seninle niye gelmedi? Sen onların her zaman yanında oluyorsun demişti ki ne oldu diye aramadılar bile beni o gün.
Erkek arkadaşım bunu söyleyene kadar aklımdan hiç böyle bir düşünce geçmemişti. Saflığa bak bendeki. Ondan sonra bende onlar gibi iyi gün dostu oldum. Mezun olduktan sonra bir süre daha konuştuk sonra koptuk. Eh böyle arkadaşlıkların ömrü bu kadar işte. Sende koy mesafeni. Kimseden eksik değilsin.

Bu tür insanlar o kadar fazla ki... nasıl aşağılık bir kişilikle ortalıkta dolanıyorlar şaşırıyorum.Hep bana hep bana rabbena işi bunların ki :44: Karşılık beklemek adına değilde insanlıklarını hissetmek açısından istiyor işte inasan.Dar zamanlarında hep yanlarında olursun,mutluluklarına sevinirsin hatta o kadar fazla sevinirsin ki kendileri bile bu coşkuya sahip değildir.Aradıkları istedikleri şeye bir kez karşılık görmediler mi satarlar insanı.Haklı yanları yokken haklıymış gibi üste çıkarlar farkettiğim anda silerim.Hatta polemiğe bile girmeye gerek duymam sadece neden bu kadar özveride bulunduğuma üzülürüm.Sonrasında da iyi ki yanlışları farkettim der ya onlar gibi davranırım ya da canım uğraşmak istemezse insanlıklarından hayır olmadığını sezersem kaba tabirle sessizce tekmeyi basarım :52:

Evet canım çok fedakarlık yapmışsın.Hiç hak etmemişler seni.Aslında fazla değer veriyoruz her istediklerini yapıyoruz ya.Bunlar da bu nasılsa cepte, her istediğimizi de yapıyor her şeye peki diyor diyip kullanıyorlar bizi.Bizim de sonumuz seninki gibi olacak zaten.Biliyor musun sene başında babaannemi kaybettik ne taziyeye geldiler ne de adam gibi başın sağolsun dediler.Burada olanlar da vardı memleketinde olanlar da. çünkü tatildi.Ama insan gelince bir uğrar değil mi? ama nerdeee o düşünce hassasiyet.Destek sıfır.Yine de kötü insanlar diyemiyorum iyilikleri de oluyor arada.

Bu tür insanlar o kadar fazla ki... nasıl aşağılık bir kişilikle ortalıkta dolanıyorlar şaşırıyorum.Hep bana hep bana rabbena işi bunların ki :44: Karşılık beklemek adına değilde insanlıklarını hissetmek açısından istiyor işte inasan.Dar zamanlarında hep yanlarında olursun,mutluluklarına sevinirsin hatta o kadar fazla sevinirsin ki kendileri bile bu coşkuya sahip değildir.Aradıkları istedikleri şeye bir kez karşılık görmediler mi satarlar insanı.Haklı yanları yokken haklıymış gibi üste çıkarlar farkettiğim anda silerim.Hatta polemiğe bile girmeye gerek duymam sadece neden bu kadar özveride bulunduğuma üzülürüm.Sonrasında da iyi ki yanlışları farkettim der ya onlar gibi davranırım ya da canım uğraşmak istemezse insanlıklarından hayır olmadığını sezersem kaba tabirle sessizce tekmeyi basarım :52:

Canım senin yaptığın doğru zaten hak edenlere hak etiğini vereceksin.Ama işte çok yufka yürekliyim bazen çok sinirleniyorum iyi bir şey olursa da hemen yelkenleri suya indiriyorum.Tabi sinirlendiğimi falan onlardan saklıyorum kesinlikle belli etmiyorum.Benim felsefem insanları incitmemek, kırmamak, kibar davranmak, değer vermek.Ama bu yüzden sinir hastası oluyoruz işte.Kendimize oluyor olan skıyoruz.Tekmeyi basmak gerekiyor ama ah işte yapamıyorum.Ama başka yollar deneyeceğim.

Canım arkadaşlarını silip atma tabii de o kadar da fedakar olma onlar neden kutlamıyor doğum gününü organizasyon yapılmıyor. Her şey neden senden isteniyor. Arkadaşlık yap ama kullandırtma kendini d.günü mü kutlanacak bu seferde başkası alsın pastasını deyiver. Ya da kırıldığın arkadaşına ya sana kırıldım bir mesaj attın sadece doğum günümde diye söyle silgi kalem hep senden mi istiyorlar şaka yollu sende yanında getirsene eşyalarını diye söyle. Bende lisede çok çalışkandım herkes yanına oturmamı isterdi ki kopya vereyim diye ama normalde samimiyetimiz yoktu. İşleri bitti mi tamam yanımda oturan arkadaşım nasılsa kopya veririm diye ders çalışmazdı sorunca hep bir bahanesi olurdu. İlk dönem 3 zayıfı olan kız sayemde teşekkür aldı okul sonunda yine de ben çalıştım aldım dedi. İnanamadım ve arkadaşlığımı bitirdim.Yani arkadaş olmak başka dost olmak çok başka. Bir tane adam gibi dostun olsun ama tam olsun diğerleri sadece arkadaşın olsun.

Kimse için sinir hastasıda olmam kullanıldığımı anladığım anda bırakır geçerim.Belli süre görmezden gelirim ama uzun süre katlanma.Herkes hakettiği yeri bilecek... menfaat olan yerde arkadaşlık dostluk olamaz hatta kardeşlik bile mümkün değil... yeri geldi bir arkadaşa değil etrafındakilerede koşturduğum oldu o mutlu olsun yanında beni hissetsin diye ama değmediğini anladım bıraktım.İnsanlara istediklerini vermeye gör dene ve tavrını izle eğer değişmiyorsa doğru adrestesin.Birde en yakınlarıyla arası bozulduğunda ya da herhangi bir olumsuzluk yaşadıklarında ki tavrını gözlemle yine değişmiyorsa O doğru İNSAN dır.Ama kullanıp işi bitince atıyorsa o seni atmadan sen onu sileceksin tabanları yağlayıp kaçmakta fayda var :34::34:

Arkadaşlar üniversite 3. sınıf olacağım. Ben yapım gereği çok arkadaş canlısıyımdır. Onları kırmak incitmek şöyle dursun bir şey karar verilecekse hep uyarım kararı hep karşı tarafa bırakırım, her şeye peki derim. Bu böyle üniversite yıllarına kadar devam etti.Hala da öyle. Şu an başkaları da var tabi de şöyle 6 ,7 kişilik yakın olduğumuz bir arkadaş grubu var. İnanır mısınız her şeylerine yardımcı olurum, tatlı dille konuşurum, dert dinlerim.Ama onlar benim bu durumumdan yararlanıp menfaatleri için kullanıyorlar. Ben kendi memleketimdeyim onlar dışarıdan. Mesela arabayla bir yere gitmek gerekir ben, birinin doğum günü kutlanacak ; para istemek için aranırım normalde tatillerde falan nasılsın diye bir kez de kendileri aramaz. Arayan hep ben. Kısacası lazım olduğumda aranıyorum.Kız okula kağıt kalem vs. getirmiyor ya nasılsa benden alırım diye. Bunu da rahat rahat söylüyor herkesin yanında. Bunlar çocuk da değil ki 22 23 yaşında koskoca insanlar. Mesela bu yıl hepsinin de doğum günü özenle kutlandı ben hariç. Yani katıldığım parayı sorun hiç etmiyorum. Hiç önemi yok. Ama benim doğum günümde bazıları mesajla kutladı neyse ki de bazıları da hiç aramadı mesaj bile atmadı. Bana da yazık günah arasalar mutlu olsam çok mu yani? Ben zaten onlarınki gibi şaşaalı bir kutlama istemem. Sıcacık bir kucaklaşma hatırlandığımı önemsendiğimi bana hissettirme. Onlarınkinden daha samimi. Yakında yine birinin d. günü var benden para istiyorlar yatak alacaklarmış. Yahu biz bu kıza ne yaptık da hangi yüzle istiyoruz demiyorlar.Uzun yazdım ama daha bunun gibi bir sürü şey tahmin edersiniz. Bazen tak ediyor ailem de bırak bunları başka arkadaşlar edin diyor ama çocuk değiliz ki hemen kaynaşalım başkasıyla. Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım arkadaşlar bu son doğum günü meselesinde parayla katılmalı mıyım onlara güzel bir dille söyleyeyim mi? biraz tavrımı değiştireyim diyorum ama nasıl?

Maddi sıkıntım var kusura bakmayın de

Maddi sıkıntım var kusura bakmayın de
Canım işte onu da düşündüm de bu kez acınası gözlerle bakmalarını istemiyorum. Durumumun öyle olmadığını biliyorlar. Ama 22 eylülde ya doğum günü ben de işte 14'ü 15'i gibi tatile gideceğim. Ama erken geleceğim büyük ihtimal o gün memlekete henüz gelmedim demeyi düşünüyorum?

Canım işte onu da düşündüm de bu kez acınası gözlerle bakmalarını istemiyorum. Durumumun öyle olmadığını biliyorlar. Ama 22 eylülde ya doğum günü ben de işte 14'ü 15'i gibi tatile gideceğim. Ama erken geleceğim büyük ihtimal o gün memlekete henüz gelmedim demeyi düşünüyorum?

Mantıklı aslında :3:

kuzu bende bu sene gidicem üniye ...
çok yakın bi arkadasım vardı cook stajdayken yeni bi ark buldu beni sattı cok uzulmutum .. o olaydan sonra artık arkadas seçimime daha da dıkkat ediyorum ...
bu senede aynını yapıcam kuzu menfaat bekleyen insanlarla hiç arkadas olmamak en iyisi suan liseden 2 3 arkımla konusuyorum o da sureli değil ara sıra halbuki ne günlerimiz geçti odevlerimizi beraber yapardık derslerimizi beraber yapardık ... ben ders notlarını yazdıgım yazılımları odevleri felan hep veriridim deli gibi çalışırdım onlarda hiçbişey yapmadan benimle aynı notu alırlardı kıramadıgımdan okulda cok kıvranıyolardı dayanamıyodum ama degmezmiş :50: bosver sende hiç muhattap olma iyi bi arkadas bulursan ölümüne devam :51:

kuzu bende bu sene gidicem üniye ...
çok yakın bi arkadasım vardı cook stajdayken yeni bi ark buldu beni sattı cok uzulmutum .. o olaydan sonra artık arkadas seçimime daha da dıkkat ediyorum ...
bu senede aynını yapıcam kuzu menfaat bekleyen insanlarla hiç arkadas olmamak en iyisi suan liseden 2 3 arkımla konusuyorum o da sureli değil ara sıra halbuki ne günlerimiz geçti odevlerimizi beraber yapardık derslerimizi beraber yapardık ... ben ders notlarını yazdıgım yazılımları odevleri felan hep veriridim deli gibi çalışırdım onlarda hiçbişey yapmadan benimle aynı notu alırlardı kıramadıgımdan okulda cok kıvranıyolardı dayanamıyodum ama degmezmiş :50: bosver sende hiç muhattap olma iyi bi arkadas bulursan ölümüne devam :51:
Canım lisedeyken yaşadıklarının aynısını ben de lisedeyken yaşamıştım. Bu üniversitede de aynı.Bak benden sana nacizane tavsiye başlarda kimseye yakın davranma aa bu iyi birine benziyor diye samimi olma. Biraz ölç tart davranışlarını, kişilik özelliklerini gözlemle. Emin olduğun zaman arkadaşlığını sürdür ama yine de çok güvenme sonu hayal kırıklığı olabiliyor. Başlarda gerçek yüzlerini göremiyorsun çünkü. Baktın niyetleri farklı mesafe koy ya da tamamen uzaklaş. Çevrende seninle tanışma şansını yakalayacak insanlar bulacaksın emin ol. Benim problem bağlantıyı koparmak için geç kalmış olmam ;)

Son düzenleme:
Bence o arkadaşlarına para falan asla verme tavrını koy ve yavaş yavaş onlardan uzaklaş.seni çok üzüyorlar böyle arkadaşmı olur.benim taktiğim hep şudur yeni arkadaş ortamına girdiğimde gizlice bakarım kimseyle konuşmadan 2 3 kişiyi gözüme kestiririm sonra havadan sudan bi sebeple konuşurum hangisinin davranışları hoşuma giderse onunla arkadaş olmaya çalışırım :) yeni arkadaşlar edin sende sana değer verecek arkadaşlar.

Arkadaşlar üniversite 3. sınıf olacağım. Ben yapım gereği çok arkadaş canlısıyımdır. Onları kırmak incitmek şöyle dursun bir şey karar verilecekse hep uyarım kararı hep karşı tarafa bırakırım, her şeye peki derim. Bu böyle üniversite yıllarına kadar devam etti.Hala da öyle. Şu an başkaları da var tabi de şöyle 6 ,7 kişilik yakın olduğumuz bir arkadaş grubu var. İnanır mısınız her şeylerine yardımcı olurum, tatlı dille konuşurum, dert dinlerim.Ama onlar benim bu durumumdan yararlanıp menfaatleri için kullanıyorlar. Ben kendi memleketimdeyim onlar dışarıdan. Mesela arabayla bir yere gitmek gerekir ben, birinin doğum günü kutlanacak ; para istemek için aranırım normalde tatillerde falan nasılsın diye bir kez de kendileri aramaz. Arayan hep ben. Kısacası lazım olduğumda aranıyorum.Kız okula kağıt kalem vs. getirmiyor ya nasılsa benden alırım diye. Bunu da rahat rahat söylüyor herkesin yanında. Bunlar çocuk da değil ki 22 23 yaşında koskoca insanlar. Mesela bu yıl hepsinin de doğum günü özenle kutlandı ben hariç. Yani katıldığım parayı sorun hiç etmiyorum. Hiç önemi yok. Ama benim doğum günümde bazıları mesajla kutladı neyse ki de bazıları da hiç aramadı mesaj bile atmadı. Bana da yazık günah arasalar mutlu olsam çok mu yani? Ben zaten onlarınki gibi şaşaalı bir kutlama istemem. Sıcacık bir kucaklaşma hatırlandığımı önemsendiğimi bana hissettirme. Onlarınkinden daha samimi. Yakında yine birinin d. günü var benden para istiyorlar yatak alacaklarmış. Yahu biz bu kıza ne yaptık da hangi yüzle istiyoruz demiyorlar.Uzun yazdım ama daha bunun gibi bir sürü şey tahmin edersiniz. Bazen tak ediyor ailem de bırak bunları başka arkadaşlar edin diyor ama çocuk değiliz ki hemen kaynaşalım başkasıyla. Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım arkadaşlar bu son doğum günü meselesinde parayla katılmalı mıyım onlara güzel bir dille söyleyeyim mi? biraz tavrımı değiştireyim diyorum ama nasıl?

Canım bu yazdıklarını okurken sende kendimi gördüm.
İlkokul, ortaokul, lise, üniversite...
Hepsinde bende hep aynı şekilde davrandım.
Okulumu bırakıyorum evet ama arkadaşlarımdan ayrılmak çok koyuyor bana.
Asla kukla gibi kullanmadılar beni,para konusunda elimizi cebimize attırmazlar, hepsi de çok sever beni, sen diğerlerinden farklısın der hepsi de.
Ama fedakarlık konusunda aynıyız canım.
Hep arkadaşlarım mutlu olsun istedim,istiyorum.
Ne derlerse tamam derim,şunu yapalım derler tamam derim.
Hiç yok diyemiyorum.
Kimi arkadaşlarım çok yumuşak yüzlüsün biraz hayır demeyi öğren diyorlar ama ben yapamıyorum.
Bana gücenirler diye korkuyorum.
Çok seviyorum hepsini çünkü.
Onlar da her zaman arar sorar beni ama.
Beklemezler benim aramamı.
Çok şükür.:16:
Ama senin durumun biraz farklı.
Arkadaşların seni seviyordur elbette ama biraz fazla cin fikirliler gibi geldi.
Tatilde arama sorma okul açılınca arkadaşlığa devam...
Öyle mi?
Olmamalı öyle.
Sen gücendiğini belli et.
Hiç arayıp sormadınız de.
Şakayla karışık söyle ki tatsızlık olmasın.
Ve para da vermeyebilirsin canım.
Sıkışığım ben daha küçük bir hediye almayı düşünüyorum filan de.
Sanki enayi var.
Sevmiyorum öyle insanları.:47:

Canım bu yazdıklarını okurken sende kendimi gördüm.
İlkokul, ortaokul, lise, üniversite...
Hepsinde bende hep aynı şekilde davrandım.
Okulumu bırakıyorum evet ama arkadaşlarımdan ayrılmak çok koyuyor bana.
Asla kukla gibi kullanmadılar beni,para konusunda elimizi cebimize attırmazlar, hepsi de çok sever beni, sen diğerlerinden farklısın der hepsi de.
Ama fedakarlık konusunda aynıyız canım.
Hep arkadaşlarım mutlu olsun istedim,istiyorum.
Ne derlerse tamam derim,şunu yapalım derler tamam derim.
Hiç yok diyemiyorum.
Kimi arkadaşlarım çok yumuşak yüzlüsün biraz hayır demeyi öğren diyorlar ama ben yapamıyorum.
Bana gücenirler diye korkuyorum.
Çok seviyorum hepsini çünkü.
Onlar da her zaman arar sorar beni ama.
Beklemezler benim aramamı.
Çok şükür.:16:
Ama senin durumun biraz farklı.
Arkadaşların seni seviyordur elbette ama biraz fazla cin fikirliler gibi geldi.
Tatilde arama sorma okul açılınca arkadaşlığa devam...
Öyle mi?
Olmamalı öyle.
Sen gücendiğini belli et.
Hiç arayıp sormadınız de.
Şakayla karışık söyle ki tatsızlık olmasın.
Ve para da vermeyebilirsin canım.
Sıkışığım ben daha küçük bir hediye almayı düşünüyorum filan de.
Sanki enayi var.
Sevmiyorum öyle insanları.:47:
Fikirlerin çok doğru gerçekten canım arkadaşlar konusunda biraz daha şanslısın ama:34:. Yapman gerekenleri de yapmışsın ;) hak ettiğin değeri de vermişler .Ama bizimkilerde o fazla yok.Ben de hiç hayır diyemedim daha.Fikirlerimi belirtmekten korkuyorum.Sevildiğimi de biliyorum ama derecesini bilmiyorum. Tanıyan herkes beni çok sever.Ama hep çıkarcı değiller Allah var ama çıkar ayrı rica etmek ayrı. Hani bazen bir şey alınacaksa kantinden falan yarışırız önce ödemek için bunlar basit şeyler. Ama sen bana hiç bir şey yapmadan benden böyle konular için para istemeleri deli ediyor. Halbuki en iyimser, nazik, tatlı dilli benim.Bia tanesine aramayan diğeri için söyledim çok ayıp etti biz onunkini kutlarken o aramadı bile dedim.O da söylemiş hemen tabi.Sonra o aramayan ayy çok utanıyorum yüzüne bakamıyorum dedi.Ama baktı ki kinli değilim yumuşağım hemen eskiye döndü.Ben yaptım yine yani.Keşke tavrımı koysaydım.Hediye almayı düşünüyorum dersem beklerler ne kadar olursa.Doğum gününde şehir dışındayım diyeceğim ;) Eskiden ben arardım.Ama bu yıl zaten beraberdik de yaz okulunda falan.Ama bitince ara tatillerde ben arardım tatlı sitem ederdim biraz.O yüzden bu ara hepsi teker teker soruyor anladılar tabi hatalarını.

Son düzenleme:
hımmmm kendimi okudum sandım. üniversite yıllarımı dostum dediğim insanların müşküllerini giderme, çamaşırlarını eve getirme, ders notlarını çıkarma, bursu paylaşma çerçevesinde yaşayan ben diplomaya az zaman kala kazık üstüne kazık yedim.
kendinizi geri çekin bence, insan çok üzülüyor sonrasında

ha bunu yapmak çok zor çünkü ben aynı aptallıkları işyerine de taşıdım. kendinizi harcatmayın

Back
X