Her insanın başına geliyor üzülmemeye çalış.Belki de bu senin için bir şans ve bu şansı değerlendir.Zorlamaya gerek yok kestir at alakanı kes! bu tür insanlar yaptıkları onca hainlik ve sömürmeye rağmen bulunmaz hint kumaşı edasında naz üstüne naz yapıp özür bile dilemezler(belki yarım ağız şansın varsa ) daha gençsin nice insanlar çıkar karşına dost arkadaş olmak ve bulmak kolay değil hata yapa yapa doğrusunu bulur insan.Yaş 15 25 50 ne fark eder ki gerçek sadakat ve yyoksa olmayı versinler. Rabbimiz var o yeter .Bu konuda yaşanmışlıkları olan birisi olarak şimdi gerçek ve sahte olanları ayırt ederek çok güzel bir ortama sahibim.Takılma onlara yaşamın güzel yanlarına bakarak umutla devam et hayatına ve onları arkanda bırak acı ama güzel bir tecrübeye sahip olmuşsun buna şükret.Sahte insanlar zarar verir mutlu etmezler ve asla kolay kolayda mutlu edemezsin hep ver ver !
Öyle canım hep ben gerçekten. İşte alakayı kesmek de o kadar kolay olmuyor çünkü çok yanlışları var tamam ama bir o kadar da bir şeyler paylaştık. Ne bileyim onların evine yemeğe gittim, onlar geldi dışarıda eğlendik. Bu yıl benim okuldan aynı zamanda çok yakın arkadaşım evlendi yani benim kardeşim gibi sırdaşım onlara göre arkadaş konumunda. Bu arada o da onları hiç sevmiyor hem bana yaptıklarından ötürü hem de hareketlerinden hoşlanmıyor hiç. onun düğününde, mutlu anlarında beraberdik falan bir şeyler paylaştık. Aslında kötü ve art niyetli olmadıklarına inanmaya çalışıyorum. Sevgilerinden şüphem yok o kadar da değildir yani.Benim tek istediğim biraz daha duyarlılık, saygı, önemsenmek.
Son düzenleme: