Fazla fedakarlık yapıyorum ama kıymet bilen yok.

hımmmm kendimi okudum sandım. üniversite yıllarımı dostum dediğim insanların müşküllerini giderme, çamaşırlarını eve getirme, ders notlarını çıkarma, bursu paylaşma çerçevesinde yaşayan ben diplomaya az zaman kala kazık üstüne kazık yedim.
kendinizi geri çekin bence, insan çok üzülüyor sonrasında

ha bunu yapmak çok zor çünkü ben aynı aptallıkları işyerine de taşıdım. kendinizi harcatmayın

Haklısınız canım.Üniv.de 4. yılım bunlarla da 3. yıllık arkadaşız.Ben de mücadele edeceğim.Biz kıyamıyoruz yine de işte ezdirmeye devam ediyoruz kendimizi.Siz de temizlenmeye bakın böyle insanlarla.Önceki gün yine birinin doğum günü kutlandı hem elim boş gitmedim. Hem de ertesi gün alışveriş yaparken onun tarzı olan küpeler alıp hediye ettim.Yine duramadım yani.Geçen gün gruptan diğerine çok tatlı dokundurdum işte ben atlandım hatırlanmadım doğum gününde diye. Çok samimiyetsiz bir biçimde haklısın dedi.Bu kadar.Ben de her şey zamanında güzel dedim. Bu d.günü geleneği de bu yıl başladı sayılır.Sürü gibiler şu kıza niye yapmadık demiyorlar.Benim hakkım yok mu? Canım yani annem onları tanıdığı bildiği için hep söylüyordu ama çekemediklerini saçmalıyorsun aklıma gelecek en son şey derdim.Yaklaşık 20 günde 8 kilo verdim saçlarımı açık renge boyattım.Yanımdalar her gören bayılıyor övgüler yağdırıyor 3 gündür bunlardan o kadar ses yok.Artık başka sebep bulamıyorum.Dün otobüste yanımdaki arkamda kalana gülüyor sürekli bakıp. ben de bu neden gülüyor diye dönüp baktım ki arkamdan meğer yüzünü ekşitiyormuş .Ben dönünce 32 diş gülümsemeye başladı. Allah sizi kahretsin e mi dedim içimden.İnsan kılıklı yaratıklar bunlar.Çok hainler çok.İşte böyle canım..

Son düzenleme:
Haklısınız canım.Üniv.de 4. yılım bunlarla da 3. yıllık arkadaşız.Ben de mücadele edeceğim.Biz kıyamıyoruz yine de işte ezdirmeye devam ediyoruz kendimizi.Siz de temizlenmeye bakın böyle insanlarla.Önceki gün yine birinin doğum günü kutlandı hem elim boş gitmedim. Hem de ertesi gün alışveriş yaparken onun tarzı olan küpeler alıp hediye ettim.Yine duramadım yani.Geçen gün gruptan diğerine çok tatlı dokundurdum işte ben atlandım hatırlanmadım doğum gününde diye. Çok samimiyetsiz bir biçimde haklısın dedi.Bu kadar.Ben de her şey zamanında güzel dedim. Bu d.günü geleneği de bu yıl başladı sayılır.Sürü gibiler şu kıza niye yapmadık demiyorlar.Benim hakkım yok mu? Canım yani annem onları tanıdığı bildiği için hep söylüyordu ama çekemediklerini saçmalıyorsun aklıma gelecek en son şey derdim.Yaklaşık 20 günde 8 kilo verdim saçlarımı açık renge boyattım.Yanımdalar her gören bayılıyor övgüler yağdırıyor 3 gündür bunlardan o kadar ses yok.Artık başka sebep bulamıyorum.Dün otobüste yanımdaki arkamda kalana gülüyor sürekli bakıp. ben de bu neden gülüyor diye dönüp baktım ki arkamdan meğer yüzünü ekşitiyormuş .Ben dönünce 32 diş gülümsemeye başladı. Allah sizi kahretsin e mi dedim içimden.İnsan kılıklı yaratıklar bunlar.Çok hainler çok.İşte böyle canım..

ben bu hikayelerle doluyum aynı sizin gibi.
üiversitede herkes kaş aldırmış oluyordu benimkiler kendi hallerindeydi köylü kızı diye dalga geçtiler ben de aldırdım. adile naşit kaşlı naber kikiki diye dalga geçtiler.
makyaj yapmazdım bakımsız tarzan dediler, yapmaya başladım oooooo assolist nerede sahneye çıkıcan bu akşam diye sordular (makyaj dediğimde bir kalem bir rimel)
küçüklüğümden beri dik yürürüm annem kambur çıkararak yürüyünce kızardı. arkamdan baston geliyo ahahaha diye güldüklerini duydum. o günden beri dik yürüyemiyorum
saçlarımı siyah yaptım "kara fatma" sarı yaptım "sarı gacı" kızı yaptım "rusa kadını" röfle yaptım "kokoş" oldum
küpelerim, yüzüklerim, tokalarım hep alay konusuydu. şimdi hiçbir aksesuar kullanamıyorum. :50:
gelirken şunu al parasını veririz dedikleri pek çok şeyin parasını vermediler. hatta bir ara fakültenin tenha bir yerinde beni dövmeyi bile düşünmüşler dostlarım(?)

susmayın
sesinizi yükseltin
hakkınızı savunun gerekirse arkadaşlığınızı kesin
yalnız olmak bu gibi sütü bozuklarla arkadaşlık oyunu oynamaktan çok çok daha iyidir.

ben bu hikayelerle doluyum aynı sizin gibi.
üiversitede herkes kaş aldırmış oluyordu benimkiler kendi hallerindeydi köylü kızı diye dalga geçtiler ben de aldırdım. adile naşit kaşlı naber kikiki diye dalga geçtiler.
makyaj yapmazdım bakımsız tarzan dediler, yapmaya başladım oooooo assolist nerede sahneye çıkıcan bu akşam diye sordular (makyaj dediğimde bir kalem bir rimel)
küçüklüğümden beri dik yürürüm annem kambur çıkararak yürüyünce kızardı. arkamdan baston geliyo ahahaha diye güldüklerini duydum. o günden beri dik yürüyemiyorum
saçlarımı siyah yaptım "kara fatma" sarı yaptım "sarı gacı" kızı yaptım "rusa kadını" röfle yaptım "kokoş" oldum
küpelerim, yüzüklerim, tokalarım hep alay konusuydu. şimdi hiçbir aksesuar kullanamıyorum. :50:
gelirken şunu al parasını veririz dedikleri pek çok şeyin parasını vermediler. hatta bir ara fakültenin tenha bir yerinde beni dövmeyi bile düşünmüşler dostlarım(?)

susmayın
sesinizi yükseltin
hakkınızı savunun gerekirse arkadaşlığınızı kesin
yalnız olmak bu gibi sütü bozuklarla arkadaşlık oyunu oynamaktan çok çok daha iyidir.
Ooo canım okuduklarıma inanamadım bunlar nasıl merhametsiz nasıl vicdansız insanlarmış ya böyle. İnanamıyorum okurken neredeyse ağlayacaktım yemin ederim. Canım bunlar seni oyuncak etmişler her istediklerini yapıyorsun ya resmen gururunu kırmışlar dövmek ne demek ya.Allah öyle kişilerler karşılaştırmasın seni inşallah.İnsanın özgüveni de gider.Mutlaka yapmalarında bir sebep vardır bunların ya çekemiyorlardı senin güzelliğin, insan ilişkilerinde popülerliğin derslerdeki başarıların vs. bunlar onları çok hırslandırmış gözleri dönmüş.Ben söyleyecektim ama seninkileri okuyunca boşverdim umarım sende derin etkiler bırakmamışlardır.Onlar yüzünden yapamadıklarını şu an yapabiliyor musun?

Ooo canım okuduklarıma inanamadım bunlar nasıl merhametsiz nasıl vicdansız insanlarmış ya böyle. İnanamıyorum okurken neredeyse ağlayacaktım yemin ederim. Canım bunlar seni oyuncak etmişler her istediklerini yapıyorsun ya resmen gururunu kırmışlar dövmek ne demek ya.Allah öyle kişilerler karşılaştırmasın seni inşallah.İnsanın özgüveni de gider.Mutlaka yapmalarında bir sebep vardır bunların ya çekemiyorlardı senin güzelliğin, insan ilişkilerinde popülerliğin derslerdeki başarıların vs. bunlar onları çok hırslandırmış gözleri dönmüş.Ben söyleyecektim ama seninkileri okuyunca boşverdim umarım sende derin etkiler bırakmamışlardır.Onlar yüzünden yapamadıklarını şu an yapabiliyor musun?

şu son 2 seneye kadar yapamıyordum (ki ben mezun olallı 9 sene olmuştu)
atandıktan sonra biraz biraz toparladım kendimi.
bu mevzular bende dehşet bir super ego geliştirdi düşman başına.
ama yine bitmiyor ki
işyerinde de bulyorum yine tipine bakmadan etek giyiyor ben olsam o bacakları saklardım diyen birini
sanırım başım büyük :1:

şu son 2 seneye kadar yapamıyordum (ki ben mezun olallı 9 sene olmuştu)
atandıktan sonra biraz biraz toparladım kendimi.
bu mevzular bende dehşet bir super ego geliştirdi düşman başına.
ama yine bitmiyor ki
işyerinde de bulyorum yine tipine bakmadan etek giyiyor ben olsam o bacakları saklardım diyen birini
sanırım başım büyük :1:

Kolay değil tabi yaşadıkların sadece onlar mı bilmiyorum ama derin izler bırakmışlar sende. Kendini şanssız hissetme. O süper ego aynı şekilde bende de var ve ömrümün sonuna kadar devam edecek. Aksini olmak daha mı kötü?Biz vicdan sahibi insanlarız aksini yapamıyoruz.İşte bu insanlar kendilerini kusursuz sanıp herkesten üstün görüyorlar ne kadar üzücü bir durum günah bence.O onun kendi ayıbı. Boşver. Çevrende öyle biri varsa senin şanssızlığın değil. Hayat ona öyle bir durum sunar ki başkalarını eleştirecek fırsatı olmaz kendisiyle uğraşmaktan.Tabi herkes hak ettiğini bulsun.Kimsenin durduk yere üzülmesini istemeyiz.

Arkadaşlar üniversite 3. sınıf olacağım. Ben yapım gereği çok arkadaş canlısıyımdır. Onları kırmak incitmek şöyle dursun bir şey karar verilecekse hep uyarım kararı hep karşı tarafa bırakırım, her şeye peki derim. Bu böyle üniversite yıllarına kadar devam etti.Hala da öyle. Şu an başkaları da var tabi de şöyle 6 ,7 kişilik yakın olduğumuz bir arkadaş grubu var. İnanır mısınız her şeylerine yardımcı olurum, tatlı dille konuşurum, dert dinlerim.Ama onlar benim bu durumumdan yararlanıp menfaatleri için kullanıyorlar. Ben kendi memleketimdeyim onlar dışarıdan. Mesela arabayla bir yere gitmek gerekir ben, birinin doğum günü kutlanacak ; para istemek için aranırım normalde tatillerde falan nasılsın diye bir kez de kendileri aramaz. Arayan hep ben. Kısacası lazım olduğumda aranıyorum.Kız okula kağıt kalem vs. getirmiyor ya nasılsa benden alırım diye. Bunu da rahat rahat söylüyor herkesin yanında. Bunlar çocuk da değil ki 22 23 yaşında koskoca insanlar. Mesela bu yıl hepsinin de doğum günü özenle kutlandı ben hariç. Yani katıldığım parayı sorun hiç etmiyorum. Hiç önemi yok. Ama benim doğum günümde bazıları mesajla kutladı neyse ki de bazıları da hiç aramadı mesaj bile atmadı. Bana da yazık günah arasalar mutlu olsam çok mu yani? Ben zaten onlarınki gibi şaşaalı bir kutlama istemem. Sıcacık bir kucaklaşma hatırlandığımı önemsendiğimi bana hissettirme. Onlarınkinden daha samimi. Yakında yine birinin d. günü var benden para istiyorlar yatak alacaklarmış. Yahu biz bu kıza ne yaptık da hangi yüzle istiyoruz demiyorlar.Uzun yazdım ama daha bunun gibi bir sürü şey tahmin edersiniz. Bazen tak ediyor ailem de bırak bunları başka arkadaşlar edin diyor ama çocuk değiliz ki hemen kaynaşalım başkasıyla. Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım arkadaşlar bu son doğum günü meselesinde parayla katılmalı mıyım onlara güzel bir dille söyleyeyim mi? biraz tavrımı değiştireyim diyorum ama nasıl?

Pardon Ama s'en diye hitap edicem...
Yani s'en bile anlamissin neyin ne oldugunu bizede soruyosun,Tabi ki para fln katmicaksin, oyle aciklama yapmanada gerek yok, eger konusmaya baslarsan karsindakinin karsisinda hesap veren kucuk cocuk gibi gorunursun...
Herkes gibi kaçak güreseceksin... Bilmem anlatabildimmi?

Buarada dogum tarihin nedir?? Bakarsin kutlarim :)

Pardon Ama s'en diye hitap edicem...
Yani s'en bile anlamissin neyin ne oldugunu bizede soruyosun,Tabi ki para fln katmicaksin, oyle aciklama yapmanada gerek yok, eger konusmaya baslarsan karsindakinin karsisinda hesap veren kucuk cocuk gibi gorunursun...
Herkes gibi kaçak güreseceksin... Bilmem anlatabildimmi?

Buarada dogum tarihin nedir?? Bakarsin kutlarim :)

Estağrf. nasıl istersen öyle hitap et :34: Evet daha sert olmalı.Zaten açıklama yapmama gerek yok bal gibi de biliyorlar hatalarını bence.Bakallm canım bir sonraki hafta yine bir kutlama var.
Çok sevindim sormana 17 Haziran benimki.
Sen de paylaşabilirsin istersen ben de kutlarım :13:

Estağrf. nasıl istersen öyle hitap et :34: Evet daha sert olmalı.Zaten açıklama yapmama gerek yok bal gibi de biliyorlar hatalarını bence.Bakallm canım bir sonraki hafta yine bir kutlama var.
Çok sevindim sormana 17 Haziran benimki.
Sen de paylaşabilirsin istersen ben de kutlarım :13:

Hafizam cok kuvvetlidir bak :)
Sira bende galiba 21.12.88

Back
X