hımmmm kendimi okudum sandım. üniversite yıllarımı dostum dediğim insanların müşküllerini giderme, çamaşırlarını eve getirme, ders notlarını çıkarma, bursu paylaşma çerçevesinde yaşayan ben diplomaya az zaman kala kazık üstüne kazık yedim.
kendinizi geri çekin bence, insan çok üzülüyor sonrasında
ha bunu yapmak çok zor çünkü ben aynı aptallıkları işyerine de taşıdım. kendinizi harcatmayın
Haklısınız canım.Üniv.de 4. yılım bunlarla da 3. yıllık arkadaşız.Ben de mücadele edeceğim.Biz kıyamıyoruz yine de işte ezdirmeye devam ediyoruz kendimizi.Siz de temizlenmeye bakın böyle insanlarla.Önceki gün yine birinin doğum günü kutlandı hem elim boş gitmedim. Hem de ertesi gün alışveriş yaparken onun tarzı olan küpeler alıp hediye ettim.Yine duramadım yani.Geçen gün gruptan diğerine çok tatlı dokundurdum işte ben atlandım hatırlanmadım doğum gününde diye. Çok samimiyetsiz bir biçimde haklısın dedi.Bu kadar.Ben de her şey zamanında güzel dedim. Bu d.günü geleneği de bu yıl başladı sayılır.Sürü gibiler şu kıza niye yapmadık demiyorlar.Benim hakkım yok mu? Canım yani annem onları tanıdığı bildiği için hep söylüyordu ama çekemediklerini saçmalıyorsun aklıma gelecek en son şey derdim.Yaklaşık 20 günde 8 kilo verdim saçlarımı açık renge boyattım.Yanımdalar her gören bayılıyor övgüler yağdırıyor 3 gündür bunlardan o kadar ses yok.Artık başka sebep bulamıyorum.Dün otobüste yanımdaki arkamda kalana gülüyor sürekli bakıp. ben de bu neden gülüyor diye dönüp baktım ki arkamdan meğer yüzünü ekşitiyormuş .Ben dönünce 32 diş gülümsemeye başladı. Allah sizi kahretsin e mi dedim içimden.İnsan kılıklı yaratıklar bunlar.Çok hainler çok.İşte böyle canım..
Son düzenleme: