Fazla güçlü çekim

Lyanna Mormont

Halaybaşı
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
14.059
53.411
598
35
Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.

Yeni tanıştığım bir gençle aramızda fazla güçlü bir çekim var. Benden 8 yaş küçük, kesinlikle hiçbir konuda denk değiliz (yaşı ve yaşının getirilerinden dolayı), aynı çevredeyiz. Yani aramızda hiç ama hiçbir şey olmaması için her türlü geçerli neden var. Zaten sevgililik falan gibi bir düşüncem yok.
Gel gör ki tanıştığımızdan beri patlamaya hazır bomba gibi aramız. Çok güçlü bir fiziksel etkileşim var, birbirimizle temas etmeden duramıyoruz. Ben uzak durup kendi grubumla takılıyorum yanımıza geliyor, öyledir böyledir derken bir bakıyorum yine yan yanayız biz yine el kol temasındayız. Zaten aynı dans grubundayız o yüzden devamlı bir arada olacağız.

Çocuk dokunduğu an içim alev alıyor resmen. Birbirimize denk olsak her şey çok farklı olurdu.

Kendimi uzak tutmak için elimden geleni yapıyorum. Çünkü bu işin hiç oluru yok, aksine olumsuzlukları çok daha fazla. O yüzden temkinliyim, arkadaşlık sınırlarını aşacak bir şey yapmıyorum.

Diğer yandan dürüst olayım bu oyun hoşuma gidiyor; tekrardan bu kadar heyecanlanmak, bu köşe kapmaca, kaçamak dokunuşlar zevk veriyor. Kendimi bundan vazgeçirmem lazım daha ileriye gitmeden ama nasıl?

Hoşuna giden sadece
Bu flört oyunu.

Ben de özlüyorum, itiraf edeyim.
Başka bir neşe oluyor içinde.

Bence tadını çıkar, ilerlemesine izin verme
Büyüsü bozulmasın
Nasılsa bir taraf sıkılıp, ilgisini çekecek zamanla

Tam bunun tavsiyesini verdim, sen zaten taktik istiyormuşsun:/
Önce o sıkılıp gitsin bari

Bunu hayatımda bir kere yaşadım. Öyle böyle bir çekim değildi ve hiç kimseye karşı böyle bir şey hissetmedim hiç. Arzulamak kelimesinin ne kadar güçlü bir anlam taşıdığını öğrendim. Ara ara hatırladıkça bir hoş olurum hala ve ileride pişman olup olmayacağımı da sorgularım bazen.

Mantığıma hitap etmiyordu ve dolayısıyla çekimin rüzgarına kaptırmadım kendimi ben. Hayatımdan çıkardım ve o defter kapandı.

Yaşa gitsin.
Bunu yakalamak kaç kez nasip olur ki bir ömürde
Sırf cinsellik için sosyal ilişkileri riske atmak istemiyorum.
Üstelik yani düşününce mantıklı bile değil :(

Hoşuna giden sadece
Bu flört oyunu.

Ben de özlüyorum, itiraf edeyim.
Başka bir neşe oluyor içinde.

Bence tadını çıkar, ilerlemesine izin verme
Büyüsü bozulmasın
Nasılsa bir taraf sıkılıp, ilgisini çekecek zamanla

Tam bunun tavsiyesini verdim, sen zaten taktik istiyormuşsun:/
Önce o sıkılıp gitsin bari
Evet o flörtü özlemişim.
Flörtten de ziyade aslında uzun zamandır bir dokunuşuyla bu kadar heyecanlandığım, arzuladığım biri olmamıştı. O yüzden ben de tamamen kaçmaya kıyamıyorum. Diğer yandan da iş ileri gitmesin diye diken üstündeyim. Ben adım atmıyorum ama adam (çocuk yani) dokunsun diye can atıyorum. Of saçma sapan şeyler.

Siz artik o cekim alanina girmissiniz biz ne desek bos :)
Hayirli olsun demeye geldim :)
Yok ya öyle hayırlı olacak bir şey olmaz. Düşündüm sonuçları sıkıntılı.

neden olmasın ki sizden küçük diyemi
neden böyle bir kural mı var
kadınların çoğu erkeklerden küçük ki çoğunun eşiyle arasında 8 yaş hiçte öyle abartılı durmaz
kim koyuyor bu kuralları allansen :)))
21 yaşında daha her şeyin başında bir gençle 29 yaşında biri olmuyor bence ya. Kendi adıma olmaz yani, hayatın farklı yerlerindeyiz. Zaten sevgili olarak falan da düşüneceğim biri değil.
Daha ileri yaşlarda evet 8 yaş fark yaratmaz çünkü iki taraf da hayatta belli şeyleri yaşamış belli yerlere gelmiş olur ama şu an değil bence.

Töbest, başımıza taş yağacak :KK53:
Ya sus valla vaziyet kötü :D

Sırf cinsellik için sosyal ilişkileri riske atmak istemiyorum.
Üstelik yani düşününce mantıklı bile değil :KK43:

Evet o flörtü özlemişim.
Flörtten de ziyade aslında uzun zamandır bir dokunuşuyla bu kadar heyecanlandığım, arzuladığım biri olmamıştı. O yüzden ben de tamamen kaçmaya kıyamıyorum. Diğer yandan da iş ileri gitmesin diye diken üstündeyim. Ben adım atmıyorum ama adam (çocuk yani) dokunsun diye can atıyorum. Of saçma sapan şeyler.
Bu heyecanı hiç yaşamayan bir çok kadın var.
Tadını çıkar :) şanslısın

Yok ya öyle hayırlı olacak bir şey olmaz. Düşündüm sonuçları sıkıntılı.

21 yaşında daha her şeyin başında bir gençle 29 yaşında biri olmuyor bence ya. Kendi adıma olmaz yani, hayatın farklı yerlerindeyiz. Zaten sevgili olarak falan da düşüneceğim biri değil.
Daha ileri yaşlarda evet 8 yaş fark yaratmaz çünkü iki taraf da hayatta belli şeyleri yaşamış belli yerlere gelmiş olur ama şu an değil bence.

Ya sus valla vaziyet kötü :KK70:

Ahahah "ergen kokusu" deyip kaçayım mı? Gir bi yakınına kokla çekim falan kalmaz :KK53::KK53::KK53:

Renk! :D

Bunu hayatımda bir kere yaşadım. Öyle böyle bir çekim değildi ve hiç kimseye karşı böyle bir şey hissetmedim hiç. Arzulamak kelimesinin ne kadar güçlü bir anlam taşıdığını öğrendim. Ara ara hatırladıkça bir hoş olurum hala ve ileride pişman olup olmayacağımı da sorgularım bazen.

Mantığıma hitap etmiyordu ve dolayısıyla çekimin rüzgarına kaptırmadım kendimi ben. Hayatımdan çıkardım ve o defter kapandı.
Daha önce bu şiddette bir çekim yaşadığım biri oldu. Elimizi çekemiyorduk üstümüzden ve ne kadar güzel şeyler yaşanabileceğini biliyorum.
Benim de bu çocuk mantığıma uymuyor. Ama işte o heyecanı çok özlemişim. Tadını da çıkarmak istiyorum bir yandan.

Back
X