- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
Ten uyumu bu olsa gerek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım güncellemeleri bilmiyorum (varsa). Ancak neden kendini tuttuğunu da anlamıyorum.
Erkek kadından büyük olunca problem yok da biz büyük olunca mı var?
Üstelik tensel çekim herkesle olan bir şey değil, biliyorsun.
Vallahi evli olmasam senin sayende dans kursuna başlardımNeyse ki çok sevdiğim bir herifim var.
Bence kendini dizginlememelisin. Olacağı varsa olur, olmazsa olmaz.
Güncellemeler şöyle, geçen hafta talibin var mı, ben artık düzgün bir ilişki istiyorum yolunu yaptı. Eski ilişkilerden konuyu yaptı, lakap taktı vs.Canım güncellemeleri bilmiyorum (varsa). Ancak neden kendini tuttuğunu da anlamıyorum.
Erkek kadından büyük olunca problem yok da biz büyük olunca mı var?
Üstelik tensel çekim herkesle olan bir şey değil, biliyorsun.
Vallahi evli olmasam senin sayende dans kursuna başlardımNeyse ki çok sevdiğim bir herifim var.
Bence kendini dizginlememelisin. Olacağı varsa olur, olmazsa olmaz.
21e 29.Yaslar kac? Erkek Kardesimle benim aramda 5 yas var. Ne bilim onun yasinda biri olsaydi direkt kardes ayagi cekerdim sanirim... ama basa gelince olur.. suan 37 yasindayim 32 giderdi bana ama yinede o kardes modundan cikamiyorum ben nedense. Sizinki 8 yasmis bilemedim
Hahaha her gün yeni bir maceraBen evli evli kafayı dansla bozdum bu hatun yüzünden. Cuma gecesi maceralarıyla dönerLyanna Mormont gece yarısından sonra.
Birde ben kardesimden biliyorum ilk aski aynen boyle kendinden kac yas buyuk bi kizdi:) bi ara baya aci cekti filan hattaGüncellemeler şöyle, geçen hafta talibin var mı, ben artık düzgün bir ilişki istiyorum yolunu yaptı. Eski ilişkilerden konuyu yaptı, lakap taktı vs.
Bir de bizim grubun asistanı olacak
"Kadın erkekten büyük"ten ziyade dediğim gibi herkesin herkesi tanıdığı küçük bir yerde yaşıyorum. Çocuğun çenesini tutacağına güvenmiyorum. Duygusal bir ilişki değil bu. Sırf bir iki kez sevişmek için riske girmek istemiyorum. Bir de eski sevgilim de aynı ortamda.
Daha önceKudrAlobar olayın geçtiği çevre için iş yeri benzetmesi yapmıştı, en yakın öyle anlatabilirim sanırım. "İş ortamında uygunsuz bir insanla sevişme sonucunda o ortamın nasıl huzuru kaçarsa bu da aynı şey işte. Ve yine aynı şekilde ortamdan uzaklaşmak tercih edilmiyor. " dediydi.
21e 29.
Onun yaşıtı olan diğer gençlerle abla kardeş gibiyiz zaten. Hepsi gelir boynuma atlar, sarılırız, biri geçen gün kucağıma oturdu benim kadar boyuyla. Yani mantıken benim için de kardeş gibi ama bir anda öyle bir his gelişince işte.
Dediğiniz gibi ilerleyen yaşlarda, atıyorum 25e 33 belki batmazdı göze ama şimdi olmuyor.
Hahaha her gün yeni bir macera
Bugün bir şey olmaz da yarın şeytan üçgeni olabilir![]()
Daha sakalı bıyığı yeni gürleşiyor kardeşim 21 yaşında fırlamalar fena oluyorlar amaBirde ben kardesimden biliyorum ilk aski aynen boyle kendinden kac yas buyuk bi kizdi:) bi ara baya aci cekti filan hattaSonra unuttu gitti. Ben karsi degilim asla kadinin buyuk olnasina, hatta olgun kadin kutur kutur erkegi alsin yani
Ama 21 cocuk gibi geliyo kulaga:) yinede duygulari burdan hissettim muazzam seyler o kalp atislari
![]()
Aynen napsamda yeni seyler yasasam derdindeler.. kisaca hayatin cok basindalar dahaDaha sakalı bıyığı yeni gürleşiyor kardeşim 21 yaşında fırlamalar fena oluyorlar ama![]()
Güncellemeler şöyle, geçen hafta talibin var mı, ben artık düzgün bir ilişki istiyorum yolunu yaptı. Eski ilişkilerden konuyu yaptı, lakap taktı vs.
Bir de bizim grubun asistanı olacak
"Kadın erkekten büyük"ten ziyade dediğim gibi herkesin herkesi tanıdığı küçük bir yerde yaşıyorum. Çocuğun çenesini tutacağına güvenmiyorum. Duygusal bir ilişki değil bu. Sırf bir iki kez sevişmek için riske girmek istemiyorum. Bir de eski sevgilim de aynı ortamda.
Daha önceKudrAlobar olayın geçtiği çevre için iş yeri benzetmesi yapmıştı, en yakın öyle anlatabilirim sanırım. "İş ortamında uygunsuz bir insanla sevişme sonucunda o ortamın nasıl huzuru kaçarsa bu da aynı şey işte. Ve yine aynı şekilde ortamdan uzaklaşmak tercih edilmiyor. " dediydi.
21e 29.
Onun yaşıtı olan diğer gençlerle abla kardeş gibiyiz zaten. Hepsi gelir boynuma atlar, sarılırız, biri geçen gün kucağıma oturdu benim kadar boyuyla. Yani mantıken benim için de kardeş gibi ama bir anda öyle bir his gelişince işte.
Dediğiniz gibi ilerleyen yaşlarda, atıyorum 25e 33 belki batmazdı göze ama şimdi olmuyor.
Hahaha her gün yeni bir macera
Bugün bir şey olmaz da yarın şeytan üçgeni olabilir![]()
BayıldımmmTanıştığımızda ben 26 o 22 yaşındaydı ben 4 yıllık sevgilimden yeni ayrılmıştım ve aşk acısı çekiyodum.. O çekimi ilk tanıştığımız günden aynı ortamda olduğumuz her gün yaşadık.. O etrafta olunca resmen nefes alışlarım falan değişiyodu..Mantığıma uymayan onun daha çocuk oluşuydu ve ayrıldığım sevgilimle barışma ve evlenme hayalimden başka hayalim yoktu.. Sonra sevgilimle barıştık nişanlandık evlendik (eski eşim). Bu süreçlerde tabiki görüşmedik çekimsel arkadaşla.. sadece bikaç ortak arkadaşımız vardı. Hatta ben boşanma sürecine girdiğimde kendisinin düğününe giden arkadaşımın sosyal medyasından evlendiğini bile gördüm. Ben boşandıktan 1 yıl sonra bi arkadaşımla gittiğim mekanda çekimsel arkadaşın abisiyle karşılaştım (orda çalışıyomuş). "Evlenmişsin" dedi. "Boşandım bile" dedim.. Bi saat falan sonra elinde telefonla yanıma gelip telefonu bana verdi.. Karşımda çekimsel arkadaş vardı :) Duyduklarıma üzüldüm falan dedi.. Ben de sen evlenmişsin adına sevindim dedim.. 12 gün sonra davam var aynı kaderi paylaşıyoruz dedi. Üzüldük karşılıklı falan. Abime numaranı bırakır mısın görüşelim falan dedi. Bıraktım.. Ve şu an 6 yıldır sevgiliyiz. 4 yıldır evliyiz. O kadar pişmanım ki mantığımla hareket ettiğim için.. Çünkü o benim diğer yarım gibi. Hala aramızdaki o çekim aynen devam ediyo.. Ve abartmıyorum gerçekten çok ama çok mutluyuz.. Aramızdaki o çekim her sorunumuzu sesimiz bile yükselmeden çözmemizi sağlıyo.. 6 Yıllık ilişkimizde tartışmadan öteye giden bi kavgamız bile yok.. İşte o çekim bence AŞK! o zamanlar bunu bilememiştim ama gerçekten AŞK böyle bişeymiş..
maşallah maşallahhBayıldımmmBende esımle cok cok yenı sevgılıyken dayanılmaz cekımden oturu kısa surede bırlıktelık yasamıstık. Sımdı evlı olunca sevıstık dıye de kesıp atamıyorum
Evlenırkende bır ıcımden gecırmedım dıyemem yahu 1 adamla bır ömür gecer mı? Valla gayet ıyı gıdıyor hersey. Aramızdakı cekım cok kuvvetlı olmasaydı sanırım hayatımızın her alanında sorun yasayabılecek farklılıklarımız vardı , 8 seneye gıdıyo evlılık
![]()
Kavgada edıyoruz bız ama kavgadan sonra barısmakta bende bı bagımlılık yarattı. Benım hala tuylerım dıken dıken oluyor 2 gun sonra . Umarım oda oyledır oyle duruyor ıcıne atmıyorsamaşallah maşallahhömür boyu öyle sürsün inşallah aşkınız çekiminiz
![]()
Ben valla kimseye demiyorum etrafımda hala böyleyiz şöyleyiz diye, nazar değmesin diye.. Hatta bazen uydurmasyon kavgalar bile anlattığım oluyo arkadaşlarım sorunlarını anlatınca
Sizden geçmiştir artık yıllandınız diyenlere de amaaan aynen valla eskidik biz artık diyorum
![]()
Halbuki bilseler yanıyor geceler
![]()