- 6 Temmuz 2015
- 388
- 218
- 23
- Konu Sahibi Kurabiyeee78
-
Benim her şeyi kafama takip düşünme gibi bir kötü yanim var. Parasal konuları kafama taktigim bir dönemde para konusunda uzulmiyim diye benden sakladığı durumlar vardı sonradan ogrenmistim.. demek ki bana yalan soyleyebiliyormus diye düşünüyorum başka konular için de içimde şüphe düştü . Geçen gün de bir arkadaş toplantısına benim hazetmedigim biri katılmış bana kim kim olduklarini söylediğinde o kişiyi soylememisti sonradan öğrendim ben de, yine savunması kafana takma diye söylemedim olmuştuYalan söylediği konular neyle ilgili? İlişkinizle mi? Yani kıskançlık, güvensizlik gibi şeyler mi?
Nasıl yendiniz bu durumuKendini nasil hissettigini cok iyi anliyorum. Bende de bir zaman boyleydi. Bazen yine oyle oluyor. Ben de bugun kizlarla cikiyorum, teyzemle bulusuyorum diyip kendimi mesgul ettim ki konusamayalim diye. Bu sefer de ozledim. cok ta guzel bur duyguydu
Teşekkür ederim dışardan bu şekilde bir yorum almak içime nasıl su serpti anlatamam :)Hımm şimdi daha iyi anladim.ama birbirinizle konuşma şeklinizi sevdim ben.ikinizde cok guzel anlatmissiniz birbirinize duygularinizi.
yolunuzdan dönmeyin bu ilişki ufak tefek tavır almaları kaldırır gibi geldi bana.
Kendini mesgul yap. Arkadaslarinla, akrabalarinla bulus. Boylece mesgul olursun, konusamazsiniz. Ve konustugunuzda da anlatacak bisey olur.Nasıl yendiniz bu durumu
Sizin huyunuzu bildiği için öyle davranmıştır. Art niyetli olduğunu sanmıyorum. Tabi söyleseydi daha iyi olurdu böyle de saklıyor mu hissi oluşur. Ama erkekler ince düşünmüyor anlatsam takar durur en iyisi söylemeyeyim demiştir :)Benim her şeyi kafama takip düşünme gibi bir kötü yanim var. Parasal konuları kafama taktigim bir dönemde para konusunda uzulmiyim diye benden sakladığı durumlar vardı sonradan ogrenmistim.. demek ki bana yalan soyleyebiliyormus diye düşünüyorum başka konular için de içimde şüphe düştü . Geçen gün de bir arkadaş toplantısına benim hazetmedigim biri katılmış bana kim kim olduklarini söylediğinde o kişiyi soylememisti sonradan öğrendim ben de, yine savunması kafana takma diye söylemedim olmuştu
Zaten mesgulum günlük hayatta anlatacak şeylerim de çıkıyor ama saat başı araninca bi monotonlasma bi darlama durumu oluyor. Ben mesgulken de ısrarla arıyor ısrarlaKendini mesgul yap. Arkadaslarinla, akrabalarinla bulus. Boylece mesgul olursun, konusamazsiniz. Ve konustugunuzda da anlatacak bisey olur.
Aynen öyle :) ama işte sevmiyorum bir şey saklanmasini ne niyetle olursa olsun, bunu bildiği halde saklaması kötü olmuştuSizin huyunuzu bildiği için öyle davranmıştır. Art niyetli olduğunu sanmıyorum. Tabi söyleseydi daha iyi olurdu böyle de saklıyor mu hissi oluşur. Ama erkekler ince düşünmüyor anlatsam takar durur en iyisi söylemeyeyim demiştir :)
Neyse ki tribini fazla uzatmadı.Aradı. Bu sefer araması rahatlattı beni çünkü tavır yapmadı uyandigini haber vermek için aramış. Ama anlıyoruz ki değişim yok şu anlık..
Kendini aramaktan alı koyabilse bi gorecem uzatip uzatmadigini ama yok göremiyorum :)Neyse ki tribini fazla uzatmadı.
Alışkanlık olmuş artık.Kendini aramaktan alı koyabilse bi gorecem uzatip uzatmadigini ama yok göremiyorum :)
Ya inanır misiniz benim onu aramaya fırsatım kalmıyor. Artık çaktırmadan durumdan uzaklasicam 'kulagim agriyo çok konusmayalim' gibi bahanelerlebenim eski sevgilim de sürekli arardı,inanır mısınız 6 saat tutmuştu bir kere telde cinnet geçirecektim.artık her aramasında fenalık basıyordu.o kadar iyi anlıyorum ki seni. ben o sürekli aradığı için çok sıkılıyordum artık aramak istemiyordum sadece msj atıyordum,bu seferde niye aramıyorsun diye sinirlenmişti ve 15 dk da bir arıcaksın demişti ciddi ciddi. sanırım o zaman gözüm kararmıştı çok fena kavga etmiştim.bundan sonra normale dönmüştü
Benim de kulaklikla konuşmama rağmen ağrıyorBizde esimle askerdeyken her gün saatlerce konusuyodk 3 4 saat açık olduğunu blyrm telefonun insan doğal olarak sklyo basım agryodu telefon isiniyodu bide tam bi facia bu sevginin azalmasıyla alakası yok bence telefon konsmasanda ack kalması boş yere saatlerce susmak bi kere ben uyuya kalmstm o kadar susmusuz ki
Kulak kanseri olup haberlere çıkarsak selam söylerim hepinize canlarimAlışkanlık olmuş artık.
Bizde çok konusuyodk yaa valla smdi soyluyrm o zaman kırılmasın diye soyleyememstm bence konuş ya ne gereği var bu kadar konuşmanin diye zaten ne kadar çok konusursan o kadar çok kavga edysnBenim de kulaklikla konuşmama rağmen ağrıyorya o da uyuyor resmen benim sesimle birlikte
çok iyi anlıyorum seni :))) ben telefonu kendimden uzaklaştırır sinirden ağlardım o kadar yani :)Ya inanır misiniz benim onu aramaya fırsatım kalmıyor. Artık çaktırmadan durumdan uzaklasicam 'kulagim agriyo çok konusmayalim' gibi bahanelerleki gerçekten de kulaklikla konuşmama rağmen ağrıyor artık
Bizde kavga olmuyor da böyle değişik bir his çöküyor sonra kendimi sucluyorum uzaklasiyo muyum yoksa diyeBizde çok konusuyodk yaa valla smdi soyluyrm o zaman kırılmasın diye soyleyememstm bence konuş ya ne gereği var bu kadar konuşmanin diye zaten ne kadar çok konusursan o kadar çok kavga edysn
Ben onu tartışma esnasında yapıyorumçok iyi anlıyorum seni :))) ben telefonu kendimden uzaklaştırır sinirden ağlardım o kadar yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?