Sende oturacaksın baş köşeye hiçbişey yapmayacaksın o zaman kıymetli olunuyorNe yapsam yaranamıyorum. 10 aylık evliyim. En yakın zaman diliminde olanlar.
Hafta sonu o kadaaaar işim vardı temizlik ütü vs o arada kayınvalidemle yaprak bile sardık. O arada akşama poğaça yaptım cok da güzel oldu yanına bi sürü çeşit yaptım. Poğaçanın boyutunu beğenmedi ‘ bu böyle olmaz’’ dedi diye bir sürü laf dedi. ve bunun gibi her yemekte bi şey buluyor eleştirecek. Ayran yaparım su ayarı yoğurt ayarını geçmişmiş. Hiç bişey bulamazsa masaya getirdiğim su’ya laf eder. Biraz ılık diye.
Bu sabah da bütün uzun kollu, kısa kollu gömlek bütün tişörtleri pantalonları ütüledim inci gibi dizdim –ki her zaman yaptığım şey.. gece yatarken giydiği bi parça tişört için demediğini bırakmadı ne gerek var bunu ütülemişsin bilmem ne diye.. biz sonbahara yakın evlendik tişörtlerini ezberleyemedim bilmeden ütülemişim. söylemediği hakaret kalmadı bi tişört fazla ütüledim diye.
Başka kadın olsa bakar neyse bu kalsın der kenara koyar. Ben risk bile almadım.
Bi de söyleniyo bana bir sürü gömlek tişört aldın diye.
Ben işe giderken aynı şeyleri giyip duruyorum ona çeşit çeşit giydiriyorum yine yaranamıyorum.
… bunun gibi kızlar genel durum ben ne yapmazsam değil ne yaparsam aşırı tepki. Yapmazsam zaten tepki de.
Nasıl başa çıkacağım. Değerimi anlayacak bu adam.
Bu park olmamış bence. Lütfen sinyal sesinden sonra tekrar yeniden deneyinne değerinden bahsediyorsun tövbe estağfurullah ramazan ramazan sayacam olmayacak bacım zekada sorun yoksa direkt boşa bu nasıl terbiyesizlik nasıl küstahlık g...zekalı herif.adam olamamış ..............neyse susayım ben
yanlış park diyorsun yani .bu aralar bir koca düşmanlığım var malumunBu park olmamış bence. Lütfen sinyal sesinden sonra tekrar yeniden deneyin
Konu sahibi sana gelince. Bence bi süre kendini geri çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?