Fazla İş Yaptım Diye Tartaklanıyorum.

yeniyasam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
135
84
18
Ne yapsam yaranamıyorum. 10 aylık evliyim. En yakın zaman diliminde olanlar.

Hafta sonu o kadaaaar işim vardı temizlik ütü vs o arada kayınvalidemle yaprak bile sardık. O arada akşama poğaça yaptım cok da güzel oldu yanına bi sürü çeşit yaptım. Poğaçanın boyutunu beğenmedi ‘ bu böyle olmaz’’ dedi diye bir sürü laf dedi. ve bunun gibi her yemekte bi şey buluyor eleştirecek. Ayran yaparım su ayarı yoğurt ayarını geçmişmiş. Hiç bişey bulamazsa masaya getirdiğim su’ya laf eder. Biraz ılık diye.

Bu sabah da bütün uzun kollu, kısa kollu gömlek bütün tişörtleri pantalonları ütüledim inci gibi dizdim –ki her zaman yaptığım şey.. gece yatarken giydiği bi parça tişört için demediğini bırakmadı ne gerek var bunu ütülemişsin bilmem ne diye.. biz sonbahara yakın evlendik tişörtlerini ezberleyemedim bilmeden ütülemişim. söylemediği hakaret kalmadı bi tişört fazla ütüledim diye.

Başka kadın olsa bakar neyse bu kalsın der kenara koyar. Ben risk bile almadım.

Bi de söyleniyo bana bir sürü gömlek tişört aldın diye.

Ben işe giderken aynı şeyleri giyip duruyorum ona çeşit çeşit giydiriyorum yine yaranamıyorum.

… bunun gibi kızlar genel durum ben ne yapmazsam değil ne yaparsam aşırı tepki. Yapmazsam zaten tepki de.

Nasıl başa çıkacağım. Değerimi anlayacak bu adam.

Sende oturacaksın baş köşeye hiçbişey yapmayacaksın o zaman kıymetli olunuyor

Kendine de çeşit çeşit giysi al. Sakın yemedim yedirdim, giymedim giydirdim kadınlarından olma. Kıymetini asla bilmez

Saçını süpürge etme.

Ve yaptığı odunluga cevap ver. Sessiz kalma. Car car kavga et demiyorum ama "tisortlerini ezberleyemedim. Ama en azından emeğime saygı duyabilirsin. Bu ne kabalik" de

Kendini ne saniyor acaba kafasina carpacan hepsini bak ozman kiymetin nasil artar ozman hepmi boyle bu adam sinirini sendenmi aliyo acaba birseylere kizdida yoksa sanaa karsi birseylermi bitti tam bilemdim simdi

Çözüm basit yapmayın alışmasın ne gerek var. Ne zaman emek verenin değeri bilinmiş ki şimdi bilinsin. Niye ütülemedin derse yapınca ne halta yarıyo sanki de geç. Ayranı begenmiyosa ben bunu seviyorum begenmiyorsan mutfak orda de geç.
Bu kadar değere ne gerek var belli ki adam alışık değil

Bu park olmamış bence. Lütfen sinyal sesinden sonra tekrar yeniden deneyin

Konu sahibi sana gelince. Bence bi süre kendini geri çek

Yaptıkların eşinde ters tepki yaratmış. Demekki yapmaman gerekiyor.

Hatta ona da söyle. Ne yapsam zaten yaranamıyorum. Bundan sonra böyle de.

Siz eleştirildikçe daha da işe vurmuşsunuz kendinizi. Yanlışlık orada.

Ayrani begenmedin mi ?
Kaldir kicini kendin yap
Utuyu fazla mi buldun ?
Bir dahakine kendin utule ben senin hizmetcin degilim !!
Bu kadar
Ama ben sende o isigi goremiyorum kusura bakma !
Annen seni elin okuzune kakilmis ol diye dogurmadi herhalde
Bu kadar kocaci olmayin ya poffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…