Eşinde değil sen de suç.Önce evli olduğunu evliliğin hizmetçilik olmadığını,kimsenin emir eri olmadığını idrak et.Önce kendine saygın olsun değerin olsun ki,başkası da değer versin.Karşındaki adamı şımartmış şımartmış şımartmış pohpohlamışsın,o da nirvanaya ulaşmış seni hizmetçi gibi görmeye başlamış.Tişörtlerini ezberleyemedim ne demek.Ne ezberi ya.Bitane fazla ütülemişte kızmışmış.Başka kadın olsa.... diyorsun da.Başka kadının yaptığı doğru.Anormal olan sensin.
Ben aynı kıyafetle gidiyorum işe diyorsun.Sen kendin kendine değer vermiyorsun.Kocanı yıka pakla ütüle süsle gönder.Kendin bakımsız tarzan gibi gez.Bir de hakaret etsin bağırsın sesini çıkarma.Sonra hoop başkası kaparsa hayıflanma.Gencecik insansın.Aynı kıyafetle işe gidiyorum ne demek.Kendine bağırttırmak hakaret ettirmek ne demek.Hee bir de çalışıyorsun.Hem işe git,hem gel evde hizmetçilik yap.bİ DE İNSANIN HER GÜNÜ BİR OLAMAYABİLİR.yAPAMAYABİLİR İÇİNDEN GELMEYEBİLİR.Hayat müşterektir.O da yapacak olanla yetinecek.Anasının evinde görmediğini böyle kocayı ilah sana kıza denk geldimi görenler padişah sanıyor kendini.
Değer görmek istiyorsan kendine gel YAPMA