Fazla ısrar

tuhaf ya

Bence sen sinir olmakta haklısınız

Bu durumu bilmiyor mu sanki

Kuzum bende hafif pco var, bu ay farklı bir doktora gittim. Şuan 56-57 civarındayım. Sakın kilo alma, bi 5 kilo alırsan tam pco olursun ve gebelik zorlaşır dedi. Kilo yumurtalıkları malesef ki olumsuz etkiliyor. Zaten 62 kiloyken gittiğim doktor da kilo ver demişti... Yani 2 farklı doktorda aynı şeyi söyledi.

Bana da hafif yumurta tembelliği var dedi aynışey olmuyor mu pkoyla ama dediğim gibi bana ver diyen olmadı ama bende başladım artık kilo vermeye çalışıyorum

Bence boş yere gerilmişsiniz doktorunuzda bence resmen uğraş vermiş size. PCo olan bir tanıdığım var 85kilo kesin var 62kilo buna bukadar engel olmaz dediğim kişi 70e inse havalara uçar. Ayrıca PCo yatkinliginiz varmış tam olarak değilsiniz bile esinizlede boşuna gerilmeyin derim

Aman bende 49 kiloyum bu ay bizim 7 ayımız bata 1gün kaldı kesin bu ay da olmamıştır. O kadarcık kilo engel değil keşke akışına bıraksak hemen olur

Yaa kıyamam, insanın arada böyle gerzekliği tutuyor, sevgisinden yapmış bence.

Ayda kıymetli 2-3 gün yok bu arada. Özellikle ovulasyon takibi yapınca bence daha zor hamile kalınıyor. 2-3 günde bir seks en iyisi.

Ovulasyon testleri hikaye. Ben hiç pozitif görmeden aman olmuyor zaten,olmazsa paraları dünya turunda yeriz diye saldigim dönemde hamile kalmıştım. Kilo falan hikaye. Yok 62 den 58e duş falan,yahu TLC deki kadınlar 200kiloyken hamile kalıp doguruyorlar. Bence biraz zihninizi boşaltıp başka işlerle meşgul olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…