- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
ben bekar biriyim ama vucüt geliştirmeye yeni yeni merak saldım sizden fikir alabilirim 1.63 boyum var 52 kiloyum belim 36 beden hatta daha da altında kalçamsa 38 bedene anca sığıyor göğüs bedenim de 80 sizce nereme çalışmalıyım spordaAma iste o zaman vucut sekillendirme yapsinlar. Ben bi suredir squat yapiyorum bende bile ise yaradi.
Buarada bu bacaklar bana gorede kalin.. popo var ama.. benim dedigim kalkik popo guzel zarif bacaklar ince bel ve dolgun memisler.. o zaman guzel kivrimlisindir.tabii bu benim guzellik anlayisim:))
Cocugun olursa belki buyur.. olabiliyor bazisinda.. ben boyutta sorun yok ama deforme oldular, onlari duzelttircem sene sonuna dogru insallah.. kendim icin ama baskasi icin degil:)
Bu is bence beden saymakla kiloyla olmazki... yani 38 beden vardir arkadasin dedigi gibi popo tepsi gibidir.. 38 beden vardir popo kalkiktir.. yani nerenin tam sekle sokulmaya ihtiyaci varsa ona gore calisacaksin senben bekar biriyim ama vucüt geliştirmeye yeni yeni merak saldım sizden fikir alabilirim 1.63 boyum var 52 kiloyum belim 36 beden hatta daha da altında kalçamsa 38 bedene anca sığıyor göğüs bedenim de 80 sizce nereme çalışmalıyım sporda
Dogrusu ven ilk 2 cocugumda sut zamani buyumustu ama sonme sunme olmamisti.. ne olduysa kizda olduYok cocuk ama süt verirken buyuse de sonradan sönüyor diyorlarhayirli olsun simdiden.
benim popom dışa çıkık zaten dolgun hani belki biraz daha sıkılaşma çalışabilirim oranlar nasıl bu konudan pek anlayamıyorum da bir de 80 beden göğüs küçük mü oluyor bu arada bende baya kıvrımlıyım ondan merak ettimBu is bence beden saymakla kiloyla olmazki... yani 38 beden vardir arkadasin dedigi gibi popo tepsi gibidir.. 38 beden vardir popo kalkiktir.. yani nerenin tam sekle sokulmaya ihtiyaci varsa ona gore calisacaksin sen
ahaha gerçekten he. konunun özeti buNasil seksi olmamayi basariyorsunuz diye konu mu acilir ?
Squat sklastrmada yapiyor ama, hatta selulitlere iyi geliyor diye biliyorum.benim popom dışa çıkık zaten dolgun hani belki biraz daha sıkılaşma çalışabilirim oranlar nasıl bu konudan pek anlayamıyorum da bir de 80 beden göğüs küçük mü oluyor bu arada bende baya kıvrımlıyım ondan merak ettim
@RIVAVIRA spor yapiyor aktif olarak sanirim, o daha net bilgi verir bencepeki hangi sporları önerirsiniz squat kaldırır ama zaten çıkık iyice kaklıcak rahat edemiyorum bel de ince olunca baya
@RIVAVIRA spor yapiyor aktif olarak sanirim, o daha net bilgi verir bence
teşekkürler@RIVAVIRA spor yapiyor aktif olarak sanirim, o daha net bilgi verir bence
BSquat sklastrmada yapiyor ama, hatta selulitlere iyi geliyor diye biliyorum.
80 beden meme diye birsey yoktur o sirt olcundur.. a-b-c ne kullaniyosun?
küçük bir yerde yaşıyorum şuan spor salonu araştırıyorum ama paket programlar öneriyorlar plates ya da fitness dilersem extra zumba vs. dediğiniz gibi gidip bilgi almam daha mantıklı olur teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinM Masalruya6
İhtiyaca gore bazi bolgelere daha cok agirlik vererek calisilir ama devamli tek bolge icin calisma hic yapmadim mantikli gelmiyor bence tum vucudu calistirmalisin.
Spor salonuna gidip boy, kilo, yag oranin gibi seyler belirlendikten sonra sana uygun bir yemek yeme düzeni oluşturulur ve vucuduna gore bir calisma duzenini hocan senin icin olusturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?