Fazla kilolara güle güle

,, Evet ben yine karşınızdayım itiraf ediyorum dayanamadım yedim işte yedim yedim yedim kaç senedir yiyorum zaten Neyse Her yeni güne başka bir umutla başlayanlardanım Bir gün başaracağıma inanıyorum hayırlısı

Sabah menüsü

5 adet hurma
1 yumurta
1 demet maydanoz iki kaşık dolu dolu
lor peyniri karıştırıp yedim
bir elma
Bir Ayva (çok tok tutuyor her zaman söylerim)

Hepimiz aynı durumdayız arkadaşım.
Her yeni gün yeni umut
Ben beynime şu şekilde format atmaya karar verdim:
Şimdi normalde nasıl düşünüyoruz, her şeyi yiyebilirim o halde neden yemeyeyim.Bir gün veririm elbet.
Ben şöyle koşullandırıcam kendimi,hiç bir şey yeme hakkım yok.Bir gün içinde sadece ve sadece belirli şeyler yiyebilirim NEYSE Kİ diyet menümdeki yiyecekleri yiyebiliyorum yoksa açlıktan ölürdüm.
Böylelikle diyet yemeklerini gözünde büyütüp neyse ki bu yemekler var.Ya onlar da olmasaydı deyip haline şükredip paşa paşa devam ediyorsun.
Böyle deniyorum bu sefer bir de burda bi arkadaşa söz verdim mary jane e.onun da diyet günlüğü var.ona sözümü tutucam
Sen de bana söz ver ilksevdam ve sözünü tutmaya çalış.TUTMALISINNN.

Ayy canım bir kaç mesajınızı okudum inşallah dilediğiniz kilo ve ölçülere kavuşursunuz.
Zarif hanımlar olursunuz Evet ben kendime de yapayım bu duayı
çok istiyorum Gerçekten zayıflamak çok istiyorum Söz geçiremedim gruplara katıldım çeşitli konuları açtım çok güzel arkadaşlar edindim benim bu dönekliği mi görünce Tabii ki gitmek zorunda kaldılar Çünkü herkesin amacı kilo vermek Ben aksi yönde tesir ediyorum
akşama kadar duruyorum akşamleyin gözüm dönüyor çok can sıkıcı ömür boyu böyle sevimsiz üzüntülü bir yaşam geçireceğime biraz gayret etmeliyim
Çok sağol canım uzun uzun yazmışsın çok sevindim söz verme konusunda çok insana söz verdim ama yerine getiremedim kendi kendim ipini çekmek gibi bir şey benimkisi inşallah ara sıra girer yazarsın çok memnun olurum

fee fi fo dediğini uygulamaya çalışacağım denemekten hiçbir zarar gelmez belki tutar bakarsın her gün sabahleyin bütün gün yiyeceklerimin fotoğrafını çekeceğim ve evde başka yiyecek yokmuş gibi davranacağım hiçbir şey ağzıma almayacağım,
İnşallah başarırım.

Canım her şeyi yiyebilirim o halde yiyeyim demek bizi mahvediyor.Aslında bizimki şımarıklık oluyor.
Sabahtan akşama kadar ne yiyeceğini düşün canım.Kıtlık ortamındasın ve bulduklarına bile şükreder durumdasın.Daha fazlasını istesen de yok.Böylelikle yediğin menülerin de tadını alırsın. İçine girmek istediğin kıyafeti giydiğini de hayal et.
Bir de ben her gün tartıldım bugüne kadar.Bu durum motivasyonumu bozdu.Çünkü şişkinlik veya regl durumlarında fazla çıkınca hemen bozdum.
Bu arada beni çok iradeli biri de sanma.Ben de çok iradesizim ama sürekli kilo hesabı yapıp onun stresini çekmektense biraz sabretmek daha cazip görünüyor.
Hepimiz başarıcaz iki ileri bir geri de olsa başarıcaz.

Kilomuz ayni sayilir insallah hedef kilomiza ulasiriz en kisa zamanda bende biktim artik yaa su kilo problemimden :/
Ah canım ya bıkmak ne kelime
İnşallah atarız üzerimizdeki fazlalıkları alırken ne kadar zevkle almıştım şimdi ise yapıştılar üzerime gitmiyorlar ama gidecekler

Selamlar ben geldim
Kilo 67
Sabahki menüm
1 kase yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
1 çay kaşığı tarçın
Bir avuç kara kuru üzüm
1 yumurta
1 çay bardağından az süt
1 avuç tan az ay çekirdeği
Biraz fazla oldu ama ilk gün hoş görün

Son düzenleme:
Bugün kilom yine aynı 67
Şimdiye kadar neler yedim
2 bardak yoğurt suyu
1 bardak sodalı elma suyu
bir buçuk bardak kadar lor peyniri içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 2 tane yumurta ve baharatlar (çok acıktım O yüzden bunu yapmak zorunda kaldım) marul içine sardım yedim bu karışımı limon dilimleriyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…