- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi kayramberamveram
-
Yediğiniz bir şeyin diğer gün cildinize çok iyi geldiğini nasil anliyorsunuz. Onlarca şey yiyoruz gün içinde:) ben hic fark edemiyorum
Aynen, ben de hic farketmiyorum
Benim cildim önceden berbattı. Beni sadece kremler kurtardi.. Yeme İçme bence içi temizler ama cilde pek etki ettiğini sanmiyorum..
fazlaliklar ilk gittiginde bi cokme yasanir ama sonra kilo oturdukca toparlanir insaAllah..İyi akşamlar,benim bu ara kafama takan şey şu; iki oğlum var,biri 3 yaşında diğeri 11 aylık .Ben iki hamileliğimdede 20 kilo aldım.İlk oğlumda hamile kalmadan üstüne bi de on kilo almıştım,o kiloları tam verdim derken ikincinin sürprizini yaşadım.Şuan bütün kilolarından kurtuldum sayılır bir iki kilo daha vermek istiyorum ama sorun şu ki henüz 22 yaşında olmama rağmen yüzüm çöktü ve yaşımdan büyük gösteriyor gibiyim.Zaten çok küçük gösteren bi yapım da yoktu.Size sorum yüzümü yeniden canlandırmak toplamak için ne yapabilirim,herhangi birşey deneyipte memnun kalan oldumu? şimdiden teşekkürler =)
Dipnot;estetik vs. önerisi istemiyorum,doğal yöntemler tercihimdir
kahve sekerliyse filan fark eder mi canim?kızlar ben türk kahvesi peelingi yapıyorum bayaa iyi bir şey benim yüzümde problem yok tamamen can sıkıntısından yaptığım bir şey .Çok basit içtiğim türk kahvesini yüzüme oyalayarak yediriyorum kuruyunca da yıkıyorum ..Doğal peelingmiş ..Yüzü kuru olanlar içine bir damla zeytinyağı koyabilir ..
Ben de öyle düşünüyorum cildim önceden benim de kötüydü acayip dikkat ederdim yedigime yine değişmezdi. Şimdi cips baharat aci vs hep yiyorum ama eskisinden daha iyi.. Ya da bizim metabolizma değişik:)
yüzden kilo vermek istenmiyorsa kilo verirken yüze buz torbası koyulmalı günde 10 dk diye demişti suna dumankaya.
buz torbasinin yaşını sormayi unutmussunO nasil olucak tam olarak ve ne ise yariyor ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?