- 22 Kasım 2011
- 3.571
- 2.528
- 398
- Konu Sahibi kayramberamveram
-
Güzel bir öneri deneyeceğimkızlar ben türk kahvesi peelingi yapıyorum bayaa iyi bir şey benim yüzümde problem yok tamamen can sıkıntısından yaptığım bir şey .Çok basit içtiğim türk kahvesini yüzüme oyalayarak yediriyorum kuruyunca da yıkıyorum ..Doğal peelingmiş ..Yüzü kuru olanlar içine bir damla zeytinyağı koyabilir ..
buz yüzdeki yağları donduruyormuş yüzden kilo verilmiyormuş.buzları bi torbaya koyup yüze 10 saniye aralıklarla 10 dakika boyunca koyun demişti..O nasil olucak tam olarak ve ne ise yariyor ki acaba?
buz yüzdeki yağları donduruyormuş yüzden kilo verilmiyormuş.buzları bi torbaya koyup yüze 10 saniye aralıklarla 10 dakika boyunca koyun demişti..
göz altlarına değdirme tabiki.yanaklar,çene,boyun buralara uygulaYüzün her yerine mi? Göz bölgesi falan?
kızlar ben türk kahvesi peelingi yapıyorum bayaa iyi bir şey benim yüzümde problem yok tamamen can sıkıntısından yaptığım bir şey .Çok basit içtiğim türk kahvesini yüzüme oyalayarak yediriyorum kuruyunca da yıkıyorum ..Doğal peelingmiş ..Yüzü kuru olanlar içine bir damla zeytinyağı koyabilir ..
Yuz egzersizlerini bir arastirin..İyi akşamlar,benim bu ara kafama takan şey şu; iki oğlum var,biri 3 yaşında diğeri 11 aylık .Ben iki hamileliğimdede 20 kilo aldım.İlk oğlumda hamile kalmadan üstüne bi de on kilo almıştım,o kiloları tam verdim derken ikincinin sürprizini yaşadım.Şuan bütün kilolarından kurtuldum sayılır bir iki kilo daha vermek istiyorum ama sorun şu ki henüz 22 yaşında olmama rağmen yüzüm çöktü ve yaşımdan büyük gösteriyor gibiyim.Zaten çok küçük gösteren bi yapım da yoktu.Size sorum yüzümü yeniden canlandırmak toplamak için ne yapabilirim,herhangi birşey deneyipte memnun kalan oldumu? şimdiden teşekkürler =)
Dipnot;estetik vs. önerisi istemiyorum,doğal yöntemler tercihimdir
Himmm biodermanin ürünlerini kullanabilirsiniz. Emzirmiyorsaniz eğer retinol icerikli ürünler kullanabilirsiniz.
İster cilt olsun,ister saç tırnak ve diğer organlar olsun..dış etkenler kadar iç etkenler de önemlidir.Kremlerin ve benzeri şeylerin etkisi sürelidir.Asıl içten vitamin takviyesi gerekli.Yoksa yediğimiz şeylerin anlamı olmaz.Sağlıklı beslenmnin önemi bu yüzden vurgulanıyor.Cilde en iyi gelen şey "su"dur.Diğer en iyi gelen elmadır.@EnHarbiKiz @zoramaguzel yediğiniz bir şeyin diğer gün cildinize çok iyi geldiğini nasil anliyorsunuz. Onlarca şey yiyoruz gün içinde:) ben hic fark edemiyorum
kahve sekerliyse filan fark eder mi canim?
Güzel bir öneri deneyeceğim
bu orta sekerli kahvede nelere kadir heee icince insani sakinlestirir yuze sur yuzun genclessinBenim ki orta sekerli :) onun telvesini iyice yediriyorum yuzume haftada bir yapiyorum yumusacik yapiyor deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?