fazla kilolarımdan kurtuldum ama =(

Güzel bir öneri deneyeceğim

Bende bunu arada yapıyorum cildim ışıl ışıl pamuk gibi oluyor.

Yuz egzersizlerini bir arastirin..

Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın öncelikle çok teşekkürler b12 eksik biraz kan değerimde ilaç kullanıyorum, sırf bu çökme olayı olmasın die proteinide bol tükettim ama yinede çöktü.Umarım düzelir dediğiniz gibi,önerilerin hepsini deneyeceğim inşallah =) Yeni önerileri olan varsa yazsın lütfen.Hepinize tekrar teşekkürler

b12 ve çinko takviyesi al... göz çevresi, gece kremi, serum gibi ürünler kullanmıyorsan kendine güzel bir cilt bakım seti edin ve muhakkak düzenli kullan. Gece yatmadan ve sabah kalktığında bu kremleri kullanarak yüzüne masaj yaparak yedir. sigara içiyorsan bırak. günde 2,5-3 lt su iç.
estetik cerrahi değil ama bir arkadaşıma ankaranın en iyi estetik cerrahlarından birinin önerisidir: arkadaşımın gıdıgı vardı ve yüzü biraz sarkıktı. kıza yüzünü külotlu çorapla çenenden aşağı tutup gerdirerek bağla diye öğüt vermişti. Cidden kızın yüzü bi süre sonra toparlandı

@EnHarbiKiz @zoramaguzel yediğiniz bir şeyin diğer gün cildinize çok iyi geldiğini nasil anliyorsunuz. Onlarca şey yiyoruz gün içinde:) ben hic fark edemiyorum
İster cilt olsun,ister saç tırnak ve diğer organlar olsun..dış etkenler kadar iç etkenler de önemlidir.Kremlerin ve benzeri şeylerin etkisi sürelidir.Asıl içten vitamin takviyesi gerekli.Yoksa yediğimiz şeylerin anlamı olmaz.Sağlıklı beslenmnin önemi bu yüzden vurgulanıyor.Cilde en iyi gelen şey "su"dur.Diğer en iyi gelen elmadır.

aslında belki sarkık vs. görünmekten ziyade, 2 küçük çocukla yorgun görünüyordur cildin.
uykusuz kalıyorsan ve de kan değerin ve B12 de düşükmüş.
onların da etkisi olabilir.
yaşın da küçük toparlanırsın bence değerlerin düzelince canım.

bir de soda ile yıkamanın cildi canlandırdığını duymuştum, içindeki minerallerden ötürü.

o kiloları nasıl verdin onu bir de bakalım
diyetisyen mi yoksa kendin mi yaptın diyetini?

Benim ki orta sekerli :) onun telvesini iyice yediriyorum yuzume haftada bir yapiyorum yumusacik yapiyor deneyin
bu orta sekerli kahvede nelere kadir heee icince insani sakinlestirir yuze sur yuzun genclessin ohhhh ne guzel nimetler var su hayatta salatalik {burda dikkat benim kucuk kz butun salataliklarimi yiyo}normalde hayatta yemez ne zaman yuzume yapsam yiyo cilek maskeleri yap ustelik yuz kremleride bi dene maskeler yapabilirsin tebrik ederim seni ohhhh kglar gitmis ne mutlu sana keske bende versemde yuzume sonradan bakarim arkadas

Spor yapmalısın, kısa dönem içinde çok fazla kilo alıp vermişsin, şekerden uzak dur. Sebze, meyve ağırlıklı beslen, abur cubur ve dondurulmuş gıdaları hiç tüketme. Spor kilit ama, en azından gün içinde 45 dakika 1 saat yürüyüş yapmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…