- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi kayramberamveram
-
kremlerin isimlerini yazamazmısınız ? bnede cildimden hiç memnun değilim.Aynen, ben de hic farketmiyorum
Benim cildim önceden berbattı. Beni sadece kremler kurtardi.. Yeme İçme bence içi temizler ama cilde pek etki ettiğini sanmiyorum..
canim emziriyorsan benim kullandiklarim sana gitmez. Bebege zarar verir. Emzirmen bittikten sorna kullanirsin. Bak assagida söylüyorum.Canım emziriyorum sen bioderma mı kullandın tam olarak hangisini bi link atabilirmisin zahmet olmazsa =)
Ben bunun için çok doktor dolastim, bana siradan acnelyse clindoksyl gibi soyucu kremler verdiler. Tabi kullandim ama bıraktıktan sonra cildim yine ayni oldu. Simdi biodermanin yuz temizleme jelini kullaniyorum günlük ve cok güzel ayrica retinol dedim. Retinol cildi tamamen yenileyen bir maddedir. La Roche Posay'in Retinol icerikli ürününü kullaniyorim her aksam. Ciltteki küçük cizgileri lekeleri gideriyor ve aydinlik tertemiz bir cilt oluşturuyor. Böyle iste.kremlerin isimlerini yazamazmısınız ? bnede cildimden hiç memnun değilim.
Yok canım kendim yaptım doğumdan sonra tam 16 kilo verdim çok sıkı diyet yapmadım emzirmeyi değerlendirdim sadece kötü beslendiğimi sanmıyorum ama...aslında belki sarkık vs. görünmekten ziyade, 2 küçük çocukla yorgun görünüyordur cildin.
uykusuz kalıyorsan ve de kan değerin ve B12 de düşükmüş.
onların da etkisi olabilir.
yaşın da küçük toparlanırsın bence değerlerin düzelince canım.
bir de soda ile yıkamanın cildi canlandırdığını duymuştum, içindeki minerallerden ötürü.
o kiloları nasıl verdin onu bir de bakalım
diyetisyen mi yoksa kendin mi yaptın diyetini?
Canım çok teşekkür ederim böyle cümleler beni çok mutlu ediyor bu markayı araştırayım bi tekrar sağol =)22 yaşında 2 çocuk helal olsun diyorum sadece :)
ama normal yani 2 hamilelik geçirmişsin ve 2 çocukla ilgileniyorsun 22 yaşında hiç doğum yapmamış birinin durumunda olmaman normal bence..
kremlerin etki edeceğini düşünüyorum ama clinique gibi kaliteli markaların.
bu orta sekerli kahvede nelere kadir heee icince insani sakinlestirir yuze sur yuzun genclessinohhhh ne guzel nimetler var su hayatta salatalik {burda dikkat benim kucuk kz butun salataliklarimi yiyo }normalde hayatta yemez ne zaman yuzume yapsam yiyo cilek maskeleri yap ustelik yuz kremleride bi dene maskeler yapabilirsin tebrik ederim seni ohhhh kglar gitmis ne mutlu sana keske bende versemde yuzume sonradan bakarim arkadas
Nasıl verdin öncelikle bunu söyle bakalım.İyi akşamlar,benim bu ara kafama takan şey şu; iki oğlum var,biri 3 yaşında diğeri 11 aylık .Ben iki hamileliğimdede 20 kilo aldım.İlk oğlumda hamile kalmadan üstüne bi de on kilo almıştım,o kiloları tam verdim derken ikincinin sürprizini yaşadım.Şuan bütün kilolarından kurtuldum sayılır bir iki kilo daha vermek istiyorum ama sorun şu ki henüz 22 yaşında olmama rağmen yüzüm çöktü ve yaşımdan büyük gösteriyor gibiyim.Zaten çok küçük gösteren bi yapım da yoktu.Size sorum yüzümü yeniden canlandırmak toplamak için ne yapabilirim,herhangi birşey deneyipte memnun kalan oldumu? şimdiden teşekkürler =)
Dipnot;estetik vs. önerisi istemiyorum,doğal yöntemler tercihimdir
Kalori saydım 2000 kalori hemde bayağı çok bi de emzirdim ben canım =)Nasıl verdin öncelikle bunu söyle bakalım.
Aferin iradeliymişsin.Kalori saydım 2000 kalori hemde bayağı çok bi de emzirdim ben canım =)
Aferin iradeliymişsin.
Ben de doğumda 20 kilo almıştım da doğumdan sonra farkında değildim. Bir gün eşimin iş yemeğine gideceğiz doğum öncesi kıyafetlerimden birini denedim resmen olmadı. O an çok kötü hissettim kendimi.
Lahana yedim resmen kış boyu ben de çok iradeli davrandım.52-53 seviyelerindeydim.
Şimdi yazdan beri kotlar üstüme yapışıyor iyice vermek istiyorum ama tatlıya zaafım yakamı bırakmıyor. 58 kiloyum sanırım şu an.
En güzeli spor spor spor..
Parkların bahçelerin bu denli çok olduğu şu dönemde imkanın varsa spor yap.
Her krem her kişide aynı etkiyi yapmaz ki, bir de arkadaşların bahsettikleri kremlerden mucize bekleme. Bir toplanma olur ama süper değişim olmaz. Cildin sorunlu mu bir kere? Sivilce falan var mı?
Bunu nasıl yapmış anlamadım ben ya .ceneden aşağı tutup gerdirmek derken ?b12 ve çinko takviyesi al... göz çevresi, gece kremi, serum gibi ürünler kullanmıyorsan kendine güzel bir cilt bakım seti edin ve muhakkak düzenli kullan. Gece yatmadan ve sabah kalktığında bu kremleri kullanarak yüzüne masaj yaparak yedir. sigara içiyorsan bırak. günde 2,5-3 lt su iç.
estetik cerrahi değil ama bir arkadaşıma ankaranın en iyi estetik cerrahlarından birinin önerisidir: arkadaşımın gıdıgı vardı ve yüzü biraz sarkıktı. kıza yüzünü külotlu çorapla çenenden aşağı tutup gerdirerek bağla diye öğüt vermişti. Cidden kızın yüzü bi süre sonra toparlandı
O zaman işin daha kolay canım. Bir de leke sorunun falan olsaymış daha can sıkıcı olurmuş.Canım cildimde kuruluk tan başka problem yok çok aşırı kuru değil ama hiç sivilcem yok iki üç kere çıkmıştır toplasan =)
Aa bu alintiyi yeni görüyorumEnHarbiKiz @zoramaguzel yediğiniz bir şeyin diğer gün cildinize çok iyi geldiğini nasil anliyorsunuz. Onlarca şey yiyoruz gün içinde:) ben hic fark edemiyorum
ben de denedim bugun, bebek gibiyimBende bunu arada yapıyorum cildim ışıl ışıl pamuk gibi oluyor.
fazlasi mideye cok zararli sirkenin, dikkatAa bu alintiyi yeni görüyorumelma ve elma sirkesinin cilde iyi geldiği bilimsel bir gerçek. Internette arastirabilirsiniz,gerçekten uyguladım ve faydasını gordum :)
Haftada bir yapmalisin. Peeling çok sık yapilirsa zararli olabilir.. Maksimum haftada iki o da çok ihtiyacn varsa..ben de denedim bugun, bebek gibiyim
ne kadar surede bi yapicaz peki?
tesekkur ederim canim : )Haftada bir yapmalisin. Peeling çok sık yapilirsa zararli olabilir.. Maksimum haftada iki o da çok ihtiyacn varsa..
Birde çok bastirma yüzünü cizmesin
ben de denedim bugun, bebek gibiyim
ne kadar surede bi yapicaz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?