fazla kilolarımdan kurtuldum ama =(

Canım emziriyorum sen bioderma mı kullandın tam olarak hangisini bi link atabilirmisin zahmet olmazsa =)
canim emziriyorsan benim kullandiklarim sana gitmez. Bebege zarar verir. Emzirmen bittikten sorna kullanirsin. Bak assagida söylüyorum.

kremlerin isimlerini yazamazmısınız ? bnede cildimden hiç memnun değilim.
Ben bunun için çok doktor dolastim, bana siradan acnelyse clindoksyl gibi soyucu kremler verdiler. Tabi kullandim ama bıraktıktan sonra cildim yine ayni oldu. Simdi biodermanin yuz temizleme jelini kullaniyorum günlük ve cok güzel ayrica retinol dedim. Retinol cildi tamamen yenileyen bir maddedir. La Roche Posay'in Retinol icerikli ürününü kullaniyorim her aksam. Ciltteki küçük cizgileri lekeleri gideriyor ve aydinlik tertemiz bir cilt oluşturuyor. Böyle iste.

Yok canım kendim yaptım doğumdan sonra tam 16 kilo verdim çok sıkı diyet yapmadım emzirmeyi değerlendirdim sadece kötü beslendiğimi sanmıyorum ama...

Canım çok teşekkür ederim böyle cümleler beni çok mutlu ediyor bu markayı araştırayım bi tekrar sağol =)

Verdik bakalım inşallah geri almam darısı sana inşallah canım =)

Nasıl verdin öncelikle bunu söyle bakalım.

Kalori saydım 2000 kalori hemde bayağı çok bi de emzirdim ben canım =)
Aferin iradeliymişsin.

Ben de doğumda 20 kilo almıştım da doğumdan sonra farkında değildim. Bir gün eşimin iş yemeğine gideceğiz doğum öncesi kıyafetlerimden birini denedim resmen olmadı. O an çok kötü hissettim kendimi.

Lahana yedim resmen kış boyu ben de çok iradeli davrandım.52-53 seviyelerindeydim.

Şimdi yazdan beri kotlar üstüme yapışıyor iyice vermek istiyorum ama tatlıya zaafım yakamı bırakmıyor. 58 kiloyum sanırım şu an.

En güzeli spor spor spor..

Parkların bahçelerin bu denli çok olduğu şu dönemde imkanın varsa spor yap.

Her krem her kişide aynı etkiyi yapmaz ki, bir de arkadaşların bahsettikleri kremlerden mucize bekleme. Bir toplanma olur ama süper değişim olmaz. Cildin sorunlu mu bir kere? Sivilce falan var mı?

Canım cildimde kuruluk tan başka problem yok çok aşırı kuru değil ama hiç sivilcem yok iki üç kere çıkmıştır toplasan =)

Bunu nasıl yapmış anlamadım ben ya .ceneden aşağı tutup gerdirmek derken ?

Canım cildimde kuruluk tan başka problem yok çok aşırı kuru değil ama hiç sivilcem yok iki üç kere çıkmıştır toplasan =)
O zaman işin daha kolay canım. Bir de leke sorunun falan olsaymış daha can sıkıcı olurmuş.

Bence sen bir eczaneye git ve dermokozmetik ürünleri incele. Tamamen kozmetik kullanmanı tavsiye etmem.

Ortalama bir ürün istersen söyleyebilirim. Yaşın kaç?

EnHarbiKiz @zoramaguzel yediğiniz bir şeyin diğer gün cildinize çok iyi geldiğini nasil anliyorsunuz. Onlarca şey yiyoruz gün içinde:) ben hic fark edemiyorum
Aa bu alintiyi yeni görüyorum elma ve elma sirkesinin cilde iyi geldiği bilimsel bir gerçek. Internette arastirabilirsiniz,gerçekten uyguladım ve faydasını gordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…