- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
içim içimi yiyor. hamileydim yatıyordum. bu sırada eşimin iş yerinden bir kız eve gelmiş birşey almak için. oğlum kim olduğunu bilmeyince açmadı ben rahatsızım yataktan kalkmadım eşim de lavabodaydı. çıktı ve kapıyı açtı. sonrasında bana tavır yaptı. kapıyı açmadın kızı kapıda beklettin dedi. o da ses verseydi çocuk açsaydı ben kalkamadım dedim. atıştık bu yüzden ben o sırada bayıldım. tüm gün mahvoldum rahatsızlandı. eşim de gün boyu aramadı gitmiş keyif yapmış. o günden beri iş yerine gitmiyorum. bu duruma kızıyor eşim ben işim var falan deyip geçiştiriyorum bu arada bebeğimi de kaybettim. dün saçmalıyorsun iş yerime uğramamakla dedi ben de iş yerindeki birine yaranacaksın diye beni üzdün gelemicem dedim. çocuklaşma dedi gitti. aramız soğuk şu an. bana bir akıl verin gönlümü alması hatasını telafi etmesi için konuşmalımıyım? uzak tavrıma devam mı etmeliyim? büyütüyor muyum? çok taktım bu konuya malesef
yorumlarınızı bekliyorum.
not: bu ikinci evliliğim. kızla arasında bişey vardır diyenler olacaktır böyle bişey yok.

not: bu ikinci evliliğim. kızla arasında bişey vardır diyenler olacaktır böyle bişey yok.