düğün öncesi gerginliğe hiç gerek yok nikah masasına oturacak kadar sevip güvenmişsiniz birbirinize bu tatlı teşlaşlı günlerin keyfini çıkarmaya çalış ve onunla uyanacağın ilk sabahı hayal et :) bende senin gibi huzursuzlanırdım biz kadınlar böyleyiz işte :) sen bunu pas geç mutluluğa odaklan
benim eşimde uzaktaydı gelinlik ve mobilya harici hiç bir alışverişe birlikte çıkmadık. bindallımı bile kendim aldım. beyaz eşyalarımı görmedim net uzerinden eşim ürün kodunu yolladı baktım. şuan dönüp bakıyorum hiç bir şeyim eksik değil hatta tam olanda huzurum. bunları dert etme kendine herşey olur gider önemli olan huzurunÖncelikle merhaba, düğünüme 2 ay kaldı kızlar, malum arada bir de ramazan var fakat alışverişin çoğu henüz duruyor, sorun bu değil, nişanlım uzak bir yerde çalışıyor, düğüne beş gün kala buraya gelecek ve işe düğünden sonra başlayacak, fakat oradaki işini bırakacağı için çok yoğun bir çalışma döneminde çünkü yerine çalışacak birini bulamamışlar henüz. Düğün hazırlıklarına gelemeyeceği gibi ben parayı vereyim siz yapın diyor, babam da ona hak veriyor, sen abartıyorsun diyor. Hatta işler yetişmez diye bayramdan sonra ben bir hafta izin alır sana yardım ederim bile dedi ama ben kendini bu kadar hırpalamasına üzülüyorum, karşı tarafında biraz çabalaması gerektiğini düşünüyorum, gerçi ona da hak vermiyor değilim, bunu sorun edip düğünü mü ertelesek acaba bile dedim ama babam çok kızdı, saçma sapan şeyleri sorun ediyorsun diye. Sizce ben mi abartıyorum?
Gezmiyor ailesinin önemsiz işleri peşinde koşmuyor sadece çalışıyor
Çok yazdım buralara pazar düğünüm vardı Cumartesi çalıştım
Toplantım uzadı gelinliği almaya eşim gitti
Hatta pazar düğünüm vardı Pazartesi toplantıya gel dediklerinde durun dedim :)
Sıkmayın nişanlınızı gidin alın en azından annem gelsin vs dememiş al sen demiş
Kına gecesi yapmadinizmi cumartesi merak ettim
çoğu zaman bendede öyle oluyor sabırlı olun sinirliyken araman gerektiği zamanlar lütfen enseni suyla ıslat ferahla ve öyle ara öfkeyle kalkan zararla otururTeşekkür ederim, bu sıralar fazla alınganım her halde, kendime engel olamıyorum.
Öncelikle merhaba, düğünüme 2 ay kaldı kızlar, malum arada bir de ramazan var fakat alışverişin çoğu henüz duruyor, sorun bu değil, nişanlım uzak bir yerde çalışıyor, düğüne beş gün kala buraya gelecek ve işe düğünden sonra başlayacak, fakat oradaki işini bırakacağı için çok yoğun bir çalışma döneminde çünkü yerine çalışacak birini bulamamışlar henüz. Düğün hazırlıklarına gelemeyeceği gibi ben parayı vereyim siz yapın diyor, babam da ona hak veriyor, sen abartıyorsun diyor. Hatta işler yetişmez diye bayramdan sonra ben bir hafta izin alır sana yardım ederim bile dedi ama ben kendini bu kadar hırpalamasına üzülüyorum, karşı tarafında biraz çabalaması gerektiğini düşünüyorum, gerçi ona da hak vermiyor değilim, bunu sorun edip düğünü mü ertelesek acaba bile dedim ama babam çok kızdı, saçma sapan şeyleri sorun ediyorsun diye. Sizce ben mi abartıyorum?
Çok teşekkürler ya :) cidden bütün sıkıntımı aldınız. Herhalde insan bu gibi durumlarda fazla alıngan oluyor yada ben öyle oldum bilmiyorum ama yazdıklarınız içimi ferahlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?