fazla mı alıngan yoksa ben mi söylememeliydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
dış çekimimiz vardı. günümüzde nişanlımla gayet güzel geçti. eğlenceliydi.

kuaför duvak konusunda benim fikrimi değiştirdi, ben en üstten istiyodum, o böyle ortadan yaptı böyle daha iyi olur diye, o anda ikna oldum.

neyse işte akşam telde konuşurken nişanlıma dedim moralim bozuldu keşke öyle yaptırsaydım of ya daha güzel olurdu dedim sohbet ve paylaşım amaçlı .

nişanlım da 'aferin böyle güzel geçen günümüze böyle diyosun tüm herşeyi mahvediyorsun' diye laflar söyledi. bende tüm günümüze laf etmiyorum sadece saç konusunda dememe rağmen anlamadı. yani ben böyle tepki vereceğini düşünmemiştim.

Erkeklerle çözümü olmayan şeyler konusunda dertleşmek ve hayıflanmak ters tepiyor. Problemli olarak görüyorlar. Zaten olan olmuş gerek yokmuş bence böyle olumsuz şeylerden konuşmaya, daha heyecanlı ve pozitif bir yaklaşım içinde olabilirdiniz. Bir de bence üstten yerine ortadan duvak çok daha iyi. Üstten olunca komik duruyor tepeli tavuk gibi.

Ben alınganlık yapılacak bir şey göremedim. Bende nikahımda saçımı ve makyajımı hiç beğenmemiştim. Kınamda çok güzeldi nikahımdakini beğenmedim. Her zamanda söyledim ne eski eşimden ne herhangi birinden bu veya buna benzer tepki almadım. Aksine bana moral olsun diye güzel oldu/olmuştu falan demişlerdir. Gereksiz bir tepki vermiş nişanlınız bana tuhaf geldi. Siz yanlış ya da kötü bir şey dememişsiniz. İçiniz rahat olsun.

Benim eşim de düğün zamanı çok hödüktü ve sonra ilk bir yıl falan bu anlattığınız tarzda tavırları devam etmişti maalesef. Nişanlınız kadınları pek tanımıyor ve kadın ruhundan anlamıyor gibi göründü bana.

Bana mızmızlanmalarınıza genel olarak doymuş gibi geldi. Bu saatten sonra her şey daha fazla batar ona. Ilımlı olun.

Kuaförlerin asla ama asla dediğini yapmayacaksınız.
Günün sonunda üzülünüyor.
Model neyse kafanızda bı gun önceden deneyeceksiniz.

Bende akşam bulusmasinda 'ay gecenki hamburger daha güzeldi, üf çay da demlenmemiş, hep meyvesuyu hiç votka koymamışlar, ay hava da esti, yan masadakiler öküz gibi bakıyor, ay burası da çok bozmuş' falan diyen insanlara uyuz oluyorum.
Olmus bitmiş bir şey. Neden negatife odaklanıp güzel günümüzde bir şeyleri elestiriyorsun ki? Çay kötüyse kahve söyle bir dahakine,votkasini az koymuşlarsa şişede bira iç, usuduysen garsondan polar iste.
Cidden o kadar uyuz oluyorum ki insanlardan soğudum,yıllar oldu kalabalık grupla bir yere gitmeyeli. Benim de nişanlım güzel gecen dış cekim sonrası olumsuzluklara odaklansaydi benim de canım sıkılırdı. Duvağı öyle beğenmediysen istediğin gibi yaptırsaydin, yapmak zorunda çünkü parasını alıyor.
Ama hem yaptırıp,hem gün içinde beğenip,hem harika bir çekim yaptırıp hem de gecesinde ofleyip şikayet etmeniz adamı uyuz etmiştir.
Büyütmeye değmez,yarın açmayın konusunu,unutulur gider

erkekler bu sac makyaj elbise şekil şukul işlerinden sıkılıyor hiç bahsetmeyin gerek yok anlamıyorlarda 🤦🏻‍♀️

dış çekimimiz vardı. günümüzde nişanlımla gayet güzel geçti. eğlenceliydi.

kuaför duvak konusunda benim fikrimi değiştirdi, ben en üstten istiyodum, o böyle ortadan yaptı böyle daha iyi olur diye, o anda ikna oldum.

neyse işte akşam telde konuşurken nişanlıma dedim moralim bozuldu keşke öyle yaptırsaydım of ya daha güzel olurdu dedim sohbet ve paylaşım amaçlı .

nişanlım da 'aferin böyle güzel geçen günümüze böyle diyosun tüm herşeyi mahvediyorsun' diye laflar söyledi. bende tüm günümüze laf etmiyorum sadece saç konusunda dememe rağmen anlamadı. yani ben böyle tepki vereceğini düşünmemiştim.
Yaşlar kaç 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X