Fazla Mı Alınganım Sizce?

Kuzum sen bunlarla gorusme kizla Selam Selam tamam...kaliteli insanlarla arkadas ol
Hic sevmem sessiz insanlara cemkirenleri dunyada guzel insanlar var sec arkadaslarini olmadi yalniz kal ama saygisiz insandan kac

Dengesiz insanlarla ve size paspas muamelesi yapan insanlarla arkadaş olmayabilirsiniz. Baksanıza önüne gelen size bağırıp çağırıyor. Bu alınganlık falan değil, çünkü grup içindeki ilişkileriniz normal değil, siz sanki zorla grubun içine girmeye çalışıyorsunuz gibi...

Bence o arkadaş grubunda sevilmeyen bir insansıniz. O yüzden size karşı böyle davranıyorlar.
Mumkun olduğu kadar az iletişim kursaniz iyi olur bunlarla

Sen alıngan değilsin, arkadaş grubun öküz ve seviye olarak sana layık değiller. Kendin gibi kibar ve sakin insanlar ile vakit geçir bence.

Eğer çok zorunuza gittiyse ertesi gün gider Burak ı arkadaş ortamında yakalar"dün ayı gibiydin söylesem de anlamazdın ayık yakalamışken söyleyeyim,içmeyi bilmiyorsan içme bildiğini iddia ediyorsan da ağzınla iç g...le değil.Ne olursa olsun bir daha bana sesini yükseltirsen senin ağzını dağıtırım"derdim.Onu savunan arkadaşıma da "oğlandan hoşlanıyorsan söyle bilelim,olana şahitsin ama körmüşsün"derdim.Beni bu hayatta üzen kimleri çıkardım hayatımdan bu ve bunun gibiler sizi uzmesin lütfen,çıkarıverin gitsin.İçinizde tutacağınıza salıverin onların başı ağrısın.Bir daha kimseye de şaka bile olsa laf atmayın atıyorsanız da esprinizin arkasında durun..Sen iyi birine benziyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…