- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi parla kusu
-
Teşekkür ederim öncelikle belki de ben çok duygusal yaklaşıp eşimin de anlamasını zorlaştırıyorumYapmayın iş beliniz ağrıyorsa direk eşinizden yardım isteyın teklif beklemeyin . Belki bugüne kadar iyisiniz die farkedememiş olabilir belli ki başka probleminiz yok .erkek biraz geç idrak ediyor Sağlıkla gelsin evladınız
Sanırım eşimin annesine karşı olan ilgisi benim çok hoşuma gidiyor ve aynısını bekliyorumİçten içe alınıp eşinizin anlamasını beklemek yerine ona açıkça soylemelisiniz.
İyi ve etkin şekilde iletişim kurmak bir çok sorunu çözebilir.
Merhametli bi eşini var belli ki . Size de kıyamaz azcık nazlanıverin :)Teşekkür ederim öncelikle belki de ben çok duygusal yaklaşıp eşimin de anlamasını zorlaştırıyorum
Evet aslında öyle kendi evimizdeyken daha çok ilgilenir hasta olsam alakadar olur beni yalnız bırakmazdı ama ailesinin yanında aynı verimi görmüyorum bu arada yeni ev aldık ve bu süreçte kafasının çok fazla dolu olduğunu biliyorum ama bende bu süreçte en çok eşime ihtiyaç duyuyorumMerhametli bi eşini var belli ki . Size de kıyamaz azcık nazlanıverin :)
Ya tabiki de ister istemez kendını cekmıstır aile evinde olunca .Evet aslında öyle kendi evimizdeyken daha çok ilgilenir hasta olsam alakadar olur beni yalnız bırakmazdı ama ailesinin yanında aynı verimi görmüyorum bu arada yeni ev aldık ve bu süreçte kafasının çok fazla dolu olduğunu biliyorum ama bende bu süreçte en çok eşime ihtiyaç duyuyorum
Sanırım benim eşimde öyleYa tabiki de ister istemez kendını cekmıstır aile evinde olunca .
Bende hamileyim eşimin hormonları da oynuyoronlarda biz gibi duygu karışımı yaşayabiliyormuş
İnşAllah evinize gecınce yine eskisi gibi ilgisi üstünüz de olurSanırım benim eşimde öyle
Sanırım eşimin annesine karşı olan ilgisi benim çok hoşuma gidiyor ve aynısını bekliyorum
Evet dün konuyu açtıktan sonra biraz sakince düşendim ve eşime şikayetlerimden pek bahsetmedim ve bu ev konuları yüzünden başının ne kadar dolu olduğunu düşünemedim sanırım annesine olan o güzel ilgisi ve bizim şuan da tek kalamayışımız beni bu düşünceye ittiŞöyle bir durum var, erkek bakış açısından yazıyorum. Siz hamilesiniz, hasta veya yaşlı değilsiniz. Öncesinde sorununuz olmamış. O yüzden eşiniz durumun ciddiyetini kavrayamamış olabilir. Onun tahmin etmesini beklemek yerine talep etmek daha mantıklı olacaktır. Anlayamayabilir, algılayamayabilir. Bunlar normal şeyler. Siz talep edersiniz, reddeder. O zaman iş değişir. O yüzden talep edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?