- 5 Şubat 2024
- 54
- 8
- 8
- 26
- Konu Sahibi parla kusu
Merhaba kızlar daha önce belki bahsetmiş olabilirim geçici süreliğine eşimin ailesi ile birlikte yaşıyorum evimin bitmesi 1 ay kadar sürecek o yüzden 1 ay daha burdayım burda eşimle birlikte yalnız olmamak tabi ki biraz can sıkıcı ama asıl sorunum bu değil. Eşimin ailesi sağolsunlar bize karşı çok iyiler zaten ama sorun şu ki eşimin yalnızken bana karşı olan ilgi alakası yok gibi ben şuan hamileyim ve 4. Ayım bu zamana kadar hep güzel geçirdim süreci ama son bir kaç gündür bel ağrılarım çok şiddetli olmaya başladı eşimle eskisi gibi yalnız kalıp konuştuğumuz süre çok kısıtlı ve eşimin annesi de rahatsız diz ağrıları çok fazla oluyor biraz da hassas biri yani en ufak bir zorlanmada hemen hasta olup kötüleşiyor eşim de haliyle annesinin iyi olmasından yana çok endişeli ona sonuna kadar hak veriyorum ama bu süreçte bana karşı aynı hassasiyetle olduğunu söyleyemem yani mesela annesini bir iş yaparken görse yardım edip elinden alır ama bana karşı aynı durum söz konusu değil kendimi annesiyle bir tutmuyorum ama bu süreçte biraz ilgi de bekliyorum bunu eşime açıkça söylerim belki ama yanlış da anlaşılmak istemiyorum